Ünlü Hataları / Felaketleri / Beğenmediklerimiz -Fotoğraflı

ayy evet donut yaa o da doğru bi an çok yüklenildi diye üzüldümmsempatiksalakcinni

ay dooru beyonce cekistirme gunu gibi oldu eklerken de dedim cok fazla beyonce oldu die ama hatun cok acik vermis bi suru sey cikio googledan :KK1: hihi azcik elestirsek bisicik olmaz ona ya donutcigim dedigi gibi :kedi:

yani eleştircez tabi kızlar sempatiksalakcinni

olumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile5

jennifer aniston in cenesini sevmem ben ama begenen de cok gormedim degil benm tarzim deil cok erkeksi gelior bana. bu kadini guzel bulmuorm ben sacini genellikle begenirim o ayri. rengi muhtesem kuaforunu takdir ediorm :jeyyar: hos bu fotoda cok sevmedim nedense ama genelde saci en basarili yeri.

jennifer_aniston2.jpg

ay sevmezdim de yaptirdi iste onu yazcaktim kalmis edit de yok yeni msg tekrar. pardon kizlar :KK43:

ben de öyle aman aman beğenmem ama saçları güzel..göğüsleri de tahta gibiydi sonra bişiler yaptırdı galiba ama bilemiyorum..

burnunu da yaptırmış diye haber de görmüştüm yanlış hatırlamıyosam..ama cin gibi bakıyo maşallahsırnaşık şey

Hoşuma gitmiyor böyle şeyler demek ama berbat ötesi. Çok kötü görünüyor bu kadın.
Hiçbir şeyini beğenmiyorum. Bu sayfanın 1 numaralı felaketi olmalı.
Doğal felaket. :gitme:

amerikalilar bi seviolar onu friends dizisinden dolayi bir de tabi malum brad pitt olayi ama genel olarak iyi bi insan belli ki ben de hic begenmiorm medya cok fena sisirip abartio. yasindan da buyuk gosterio yuzu hos simdi yasini gosterior ama gencliginde fln buyuk gosteriomus yani. bi tek saci guzel malesef. ama fizigine de dikkat edio o da var.

valla ya o kadar eleştiriyoruz Allahın gücüne gitmez inş..

sonuçta her güzelliği de veren o tersini de yani kimsenin elinde olmuyo :s

jennifer anistonu bende beğenmiyorum hiç çok itici ve çirkin geliyor bana nedense brad bunda ne bulmuş diye düşünürdüm bradlayken=))

Anistonnin fizigi ve ozellıkle saçları..zaten kadının sacları her dem modaydı

saçlarr şahane ama

jennifer-aniston-hairstyles9.jpg

ve vucutta

jennifer_aniston-67th_annual_golden_globe_awards_press_room1.jpg

ama çeneyi ne yapmalı..bunu bizden baska da dusunen olmus ve photoshoplamıs..kadın nasıl da guzelleşmiş degil mi boyle kızlar ?

jenniferanistonhn6.jpg

çene dudaklar burun yanak çevresi :))

ben öyle çok beğenmem kendisini ama yüzü çirkin felan da değil öyle çok...

X