Ünlü Hataları / Felaketleri / Beğenmediklerimiz -Fotoğraflı

evet evet scarlett'e boyle hanım hanım dişi makyajlar ıle alıstık,hiç bu tarzları yakıstıramadım bende bambamcım.sophie olmus bence :))

ya bu kadında dıkkat ede ede bunamı ettın dıyeceksınız ama ,at gibi vucuda mınıcık gogus var :)))

ay evt tatlicim alistik guzel makyajlarina ama gene de bu makyaji bence baskasinda da gorsek begenmezdik gibi gelior bana basarisiz olmus. ama kesinlikle sophie nin ki cok daha basarili vereliniortak

at gibi olduğu doğru da millet o kadar göğüs için nelerini vermez.. bence makul göğüsleri yaasempatiksalakcinni

beyoncenippleslipbikini.jpg

yok balım alttan destegi koyuyorlar,ustten cıkmasın dıye yapıstırıyorlar,al sana gogus

beyonce-boob-deflate-01.jpg

beyonce-boob-deflate-06.jpg

1414016773_67961cc589_o.jpg

ay evt tatlicim alistik guzel makyajlarina ama gene de bu makyaji bence baskasinda da gorsek begenmezdik gibi gelior bana basarisiz olmus. ama kesinlikle sophie nin ki cok daha basarili vereliniortak

evet o konuda hemfıkırız,ben asla bu makyajı yaptırmam :))

beyonce nin gözlüğüne bittim opuyorumnanaktan
kendisini hiç sevmem orası ayrı :KK70:

yani bana göre makul göğüsleri var . ..üst kısmının yarısından fazlası göğüs olanlar çok itici geliyoo sempatiksalakcinni

bak usttekı fotolarda da push up var,fırlamasın dıye yapıstırmıslar.

bence en anlasılan foto benım koydugum mayolu olan canım ya

giyilen giysilere ve kesime göre bazen göğüs çok fazla belli olmuyo bence...

beyonceresim9jvru9.jpg

bence iyi duruyo yaa :))) bide karnı kursağı var onlar görüntüyü etkiler..kursak ve karından göğüsler sönükmiş gibi durur..bi ara zayıftı göğüsleri ortaya çıkmıştı :)))

bi önemi yok hadi öyle diyosan öyle olsun tatlım :KK66:))

haklısın da kadın öküz gibi :)) afedersin ama öyle yani..

göğüs normal de tabi oynamalar da oluyo bence.çok büyük göğüs sevmiyorum zayıfken belli oluyodu daha iyi şimdi karnı var kursağı çok fazla duruyoo :s kalın..

o yüzden belli olmuyo yoksa hiç yok değil..

yani standart bi göğüs küçük değil ama o gövdede o kiloda öyle oluyo biçimsiz bide zateb vücut..

yoksa hanımlar bu kadar olması için bi sürü yöntem deniyolar..

sabahtan beri kadının memelerini tartışıyosunuz ayy kaydirigubbakcemile3
bişeye benzese bari kaydirigubbakcemile3

ayy beyonce yaaa kafamçokkarıştı sevemedim ben bi. dans edisi bile kaba gelio bana akannehir ama sesi cok iyi o ayri.

006b950f403f34a3cc304457e490d656_beyonce_dancing-2764.jpg

beyonce_dancing.jpg

ay eklenmedi umarim ekledi ise affedin bir de ilki biraz kucukmus foto ama kaba gelio dedigim hareketlerinden biri die ekliorm :KK70: aslinda baskasi yapsa bu hareketleri hos olabilir ama beyoncela birlikte bana cok estetik gelmior nedense yaa :KK43:

46193_beyonce-weird2_jpge5600c1ce9be0cdbf8cfae138074b2f0

ay bu kadin amma cok malzeme vermis yahu google yapinca bi suru seyi cikio :p perugu iyi yapistirilmamis :p ama perukla ilgili eklenmisti sanirim gene ama bu foto deildi umarim :) paylasiyim didim :)

X