Ünlü Estetisyenlerin Meme Büyütme Fiyatlarını Paylaşıyorum (2021 Mart)

Bilgi için çok teşekkürler doktor reşit Burak kayan ve devlet hastenesinde zafer kaya lütfi kırdar devlet hastanesinde bilgin var mı acaba ?
Çok geçmiş olsun. Nasıl memnun musunuz

Çok geçmiş olsun umarım istediğin gibi olur. Ne kadar süre kullanabilceksin acaba ? Birde kaç dikişin var meme ucundan mı girdi ? Teşekkürler

Mrblar.fiyatlarda pazarlikmi yapiliyor?

Hangi doktora ne zaman oldunuz

Hangi hastane be doktora yaptırdınız

Sizi okurken bile sağ göğsümde batma var
Hala yan yatamıyorum belli bir düre sonra ağrı oluyor
Sol hafif yukarda sağ cebe yerleşti altında çok az ödem var
Yani anlayacağınız korkmayın ben de korkuyordum ama bu psikolojik bir süreçmiş onu anladım
24 nisanda göğüs toplatma oldum karın germe ile beraber geçmiş olsun size de operasyon olan tüm arkadaşlara da

MERHABA BENDE DOKTOR ARIYORUM AMA KARARSIZIM FUAT YÜKSELE OLMUŞSUNUZ SANIRIM ŞU AN NASIL ACABA DURUMUNUZ MEMNUN KALDINIZ MI

MERHABA BENDE DOKTOR ARIYORUM AMA KARARSIZIM FUAT YÜKSELE OLMUŞSUNUZ SANIRIM ŞU AN NASIL ACABA DURUMUNUZ MEMNUN KALDINIZ MI
Merhaba ben karın germe ve meme küçültme amilyatı oldum dr özgen Kıvanç çok memnunum bi araştırın isterseniz Denizli İzmir ve İstanbul’da amilyatlarını yapıyor

Doktora sordunuz mu? Sebebi neymis? Benim 1 ay oldu, sol göğsumde batma var, sanki icerde bisey unuttular, hele masaj yapmaya calisinca hepten fena. Ne zaman gecer bu ya

Merhaba , geçmiş olsun . Ben de karar verdim nihayet yaptıracağım . İzmir’de hangi dr a yaptırdınız ?

Hangi hastane

Ben erdem Tezel e ameliyat oldum o kadar paragöz bir doktor ki.asla hatasını kabul etmez yüzümü maymuna çevirdi.tek göz farklı diğeri farklı kafamın içi çökükler kaşlarımı oyanatırken biri farklı diğeri farklı sürekli azarlar.en kötüsü kafam çok ağrıyor 1 sene geçmesine rağmen.Erdem’e beye internet yazan gÜzel yorumların hepsi arkadaşı ve sekreteri.insanın hatası olur ama arkasında durur asla kabul etmiyor.özel bilgi isteyen özelden yazsın.

Mrb İzmir'de ameliyatinizi hangi doktora oldunuz acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…