Ünlü biriyle nasıl tanışılır?

Birinci anlattığınız zakkum grubunun solisti mi yada mabel matiz çünkü ikiside okarr mütevazi ve güzel insanlar ki

Bence de saklanmamalı belki o kişi hakkında bişeyler bilen vardır daha net bilgilere ulaşabilir ama neyse kendi bilir

He tamam anladim..
Ben üniversitede iken tiyatro ile pek hasir nesirdim.. Okudugum okulun tiyatro bölümü de ünlüdür.. Neyse.. Beraber tiyatro uzerine calistigim bi kac kisi cookk ünlü oldu sonradan.. Ondan midir bilinmez, ünlüler gayet normal geliyiii bana
Mert Firat hariç dersem yorumumla çelişecem, iyisi mi susayim
@AsqMeywemis

sana yardımcı olabilmek icin;
hangi ünlü onu sölemelisin. ikincisi kendi fotografını göstermelisin bakalım sana bakar mı bu ünlü?
ona göre karar verilir yol bulunur öyle twit atarak ayartamassın yani kimbilir günde kaç msj alıyor

Öyle deme o nalet olasıca para varya para.
Hah işte o para sayesinde fıstık gibi hatunlarla gezip tozuyordur
Haklısın katılıyorum sana. Ama hepimiz şunuda biliyoruzki o fıstık gibi hatunlarin cogunun burnu gözü baska yerleri estetik. Yada 10 numara makyajlı. O bizdede olsa adrianyla yarışıyor olurduk cokta fıstık deegiller o nedenle bide bana cok basit geliyo bu kişilikli insanlar

Evet çok basit ama sonuçta adam istediği zaman istediğini avucunun içine alabiliyor
Ayy neyse Rabbim kimseye çok verip azdırtmasın

Öyle deme o nalet olasıca para varya para.
Hah işte o para sayesinde fıstık gibi hatunlarla gezip tozuyordur
Benim duydugum fistik gibi hatunlardan pek hazetmiyormus kendisi hatta hatunlardan hazetmiyormus

Bu arada biraktim geldim hala sumuklu merti paylasamamissiniz

Severim turgay basyaylayi bir gün hic ummadigim anda yolda karsilastik yaninda kiz arkadasi vardi..saskinliktan aaaaaa turgay diyivermistim:)o da bana gulumseyip el salladi..içten bir insan:)
Sanatcilarda burnu havada olmadiktan sonra normal insan bana cok ayricalikli gelmiyorlar,ulasilmaz degiller

Benim duydugum fistik gibi hatunlardan pek hazetmiyormus kendisi hatta hatunlardan hazetmiyormus

Bu arada biraktim geldim hala sumuklu merti paylasamamissiniz
Valla bilemiyorum hatunlardan hazediyor mu etmiyor mu :)))
Adamı takip etmiyorum zaten hiçte sevmem kendisini de hakkatten kadınlardan hoşlanmıyor mu

O sümüklü merti bende sevmezdimde işte şu son dizide çok karizmatik gelmeye başladı...
Dizi bitince benim heveste söner..
Elleşme azıcık sevelim sümüklüyü

Aklima ilk Nusret geldi, mekanda fotograf cekmek yetmiyor deyince

Bende sevmem o etleri atip tuttugu videolara bile tahammulum yok izlemem denk gelmistim bir hesapta kendini gizli tutan ama bu sanat camiasi unluler vs ile ilgili dedikodu yapan biri aciklamisti
Sev hadi sumuklunu hevesini kacirmadim diyen gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…