bitanem konunu okudum..serzenişin arkadasına okullar yurtlar ve baska sehırler elbettekı bır arac bılıyorum ...
ama birde soyle dusun..
o zaten senın arkdasının içindeymıs oyle bir ''havalanma'' ahh pespembeden bir farkım olsada ona gostersem yanı senın arkadas zaten komplekslıymıs ve bunu bahane etmıs sadece.. hayatı keske oyle ogrenebılseydık.. seni bu yonden ezmek istemıs hepsi bu yerimseniben
ister aile yanı isterse il dısındakı bir unıvde okumak hayata muhakka artı ve eksılerı vardır..
ama önemli olan nedir biliyor musun ?
bu artı ve eksılere ragmen karakter olarak bir değişikliğe ugramamasıdır.. eskıden nasılsanız bunu hala daha koruması gereklıydı.. senı gercekten çok sevsevdi il dısında okudu diye hayat konusunda sana ahkam kesmezdi tatlım.. oyuzden bu tur insanlardan ne kadar uzak dursak okadar kar.. cunku sımdıden boyle yapıyorsa yarın birgun senın iş hayatında ,ayagını kaydırmak için ugrasacaktır.. neden.. çekememezlik diyelım buna istersen..
not: ozaman ben daha erken ogrendım hayata karsı bakıs acımı , ben pişeli çok oldu... herkes unıvde anasından babasından ayrılıp gitmiş ben evimden ayrıldıgımdan henuz daha 7 yasındaydım.. 12 yasımda yatılıya gıtmedım ama hiç bi zamanda hava atmadım :))
boyle seyler fasa fiso tatlım gereksız yanii.. övunecekse insanlıgıyla ovunsun..
evet canım, inan lep demeden leblebiyi anladın Şeniz Bence de böyle...
Artık hayatımdan beni üzen insanları çıkarma kararı aldım, iğnelenmeye , laf işitmeye, sürekli kendimi savunmaya mecalim kalmadı artık... Gerektiği zaman silmeyi de öğrenicem süprizzzzz
-------------------
Konumu dağıtmayayım, sizler yorumlarınızla konuyu hareketlendirmeye devam edin lütfen a.s.