• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üniversiteyi İngilizce olarak okumak

sudamlaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2011
499
4
118
İzmir
hazırlık okuduktan sonra üniversiteye ingilizce olarak okuyan var mı yani hazırlıkta ingilizce üniversite okuyacak ilerler mi?

ben geçen yıl ing hazırlık okudum zorunluydu.yaz okuluna falan kaldım anca geçtim:26: bu yıl 1.sınıfım ve bir dersimiz ing okutulucakmış :53: henüz bilemiyorum nasıl olcak ama inş çok zorlamaz:26:

ben hazırlık okumadım, zorunluydu, muafiyetten geçtim ama bölümüm %100 ingilizceydi haliyle dil bölümünden girmiştim. hazırlık okuyan arkadaşlarım vardı, kurlarına yardım ettiğim ya da bazen çeviri yaptığım, sıfırdan gelip dönem sonunda inanılmaz ilerleten arkadaşlarım vardı ya da tam tersi zar zor geçenler. bu tamamen bireye, çalışmasına ve isteğine bağlı.

Benim okulum hala devam ediyor, iktisat okuyorum, ingilizce hazırlıkta okudum.
Kesinlikle gözünüzde büyütmeyin evet tabi ki türkçe eğitim veren bir bölüm ya da okula göre zor ama
abartmamanızı, korkmamanızı tavsiye ederim.
Bir de devam zorunluluğu olmasa dahi muhakkak derslere gidin yoksa geçmeniz mümkün değil. Gerçi o da okula göre farklılık gösterir ama ben çoğunluğa göre konuşuyorum.
Ama ingilizce bölüm okumanın ilerde mutlaka ve mutlaka faydası olacak :34:

Back