Üniversiteyi bırakmayı düşünüyorum?

ayse koyun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2019
1
0
1
24
Ablalarim üniversitede ilk yılım bir hafta oldu geleli ailemden uzakta dayanamiyorum her akşam bir ara çok üzülüp annemi arayıp ağlıyorum evimi özlüyorum birakmak istiyorum bana akıl fikir verin lütfen sizdende böyle olan varmiydi

Daha bir hafta çok erken yeni bi çevre yeni yaşam alanı bunlar seni tedirgin etmiş.. Bir hafta sabret şehri keşfet arkadaşlık edin daha sonra mezun olunca ayrılmak istemeyeceksin :)

Ilk zamanlar bole olur.sora alisinca ayrilmak istemessin.bilerek yaa okuluna kalir yazin bile orda olmak istiycen emin ol:)

Yurttayken her gelen kiz arkadas agliyordu ailelerinden ayrildiklari icin en son mezuniyet zamani dönem uzatip eve gitmek istemediklerini söylüyorlardı. Geçer arkadasim gecer alisirsin ilk kez ayriliyorsun ailenden belli ki zamanla duzene girer okul hayati arkadas ortamı derken alirsin.

Kesinlikle aklınızdan bile geçirmeyin üniversite bir insanın hayatının en güzel dönemleri demişti dersiniz güzel insanlar biriktirip çok güzel dostluklar kurun bu arada sosyalleşmeyi abartıp dersleri ihmal etmeyin size şimdiden başarılar bol şans

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…