Üniversiteye kayıt yaptırmasak seneye puan düşer mi?

Bir başkasının hakkını gasp etmiş sayılıyor ve puanı kırılıyor tabi ki çok iyi bir uygulama bence. Kimse istemediği yeri yazmasın madem.

peki bankacılık ve sigortacılık istiyordu muhasebe ve vergi uygulamaları oldu,bu bölümle de bankaya girme şansı var mı

var tabii.. zaten bankacı olmak için bölüm pek farketmiyor. örnekse geçenlerde ziraat bankası 2200 kişi alacağını söyledi lise ve önlisans mezunu..

önemli olan kayıt yaptırıp yaptırmaması değil, ösym nin onu bir yere yerleştirmiş olması..bu durumda da puan kesilir. en azından benim zamanımda öyleydi

2 sene önce en son girdim ozamanda öyleydi 2 sende değiştiyse bilemem ama ben arkadaşa katılıyorum önemli olan bir yere yerleşmesi kayıt yaptırmaması öenmli değil yerleşti mi yerleşti

benim zamanımda (6 sene önce) tercih yapınca puan kesiliyordu.
Şimdi sistem değiştimi bilemiyorum
Ama madem istemiyor gitmesin seneye daha çok çalışır istediği bölüme gider okul puanı çokta önemli değil.

şimdi kaç kişinin sırasını kaydırdı gereksiz yere
nedir yani bu iş mi
neden gitmeyeceği yeri yazıyor
allah akıl fikir versin
virgülle kaçıranlardan çok ah almıştır söyleyeyim

nedir yani bu iş mi
allah akıl fikir versin

ne düşündüysem aynısını yazmışsın valla saolsın...

Yerleştikten sonra kayıt yapsa da yapmasa da kesilir diye biliyorum ben de...

nedir yani bu iş mi
allah akıl fikir versin

haklısınız da durum çok karışık.yazılma şekli biraz değişik oldu.zaten de gidecek mecbur

ben bu sene sınavsız geçişle bi ünv yerleştim ama kayıt olmadım bu hakkım öldümü ? bir daha kullanabilirimiyim sınava girsem puanım kesilir mi size zahmet cvplarmısınz

Günaydın canım puan kesilme konusu 10 yıl önce nasılsa şimdide aynı seneye puanı kesin kesiliyor arkadaşım.

bundan 4 sene önce bende 2 yıllık bir yer yazmıştım gidip gezip gördükten sonra gitmedim okul puanım 80 di maalesef yazık oldu puanıma
ama nasıl olduysa ondan sonraki sene 4 yıllık bir üni kazandım öyle çok fazlada çalışmadım (öyle çalışmadım diyipte çalışanlardan değilim yani gerçekten çalışmadım) ve halada çalışmıyorum sene kaybetmesin okusun bence iyi yada kötü ben şimdi okumadığıma çok pişmanım okulum bitmiş iş bile bulmuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…