• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üniversiteye kayıt yaptırmasak seneye puan düşer mi?

adiyeff

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2010
4.366
39
163
Konya
görümcem üniversite sınavında ek yerleştirmede 2 yıllık bir okul kazandı.fakat gitmek istemiyor kayıt yaptırmazsa seneye puanı kesilir mi ya da yaptırırsa kesilir mi.bu konuda bilginiz varsa cevaplarsanız sevinirim baya kötü oldu da

iki durumda da kesilir puan.
keşke yazmasaymış belki orayı isteyenler vardı

iptal şansı da yok tabi değilmi bir çaresi olsa ya yazıldı ama karışık bir durum

önemli olan kayıt yaptırıp yaptırmaması değil, ösym nin onu bir yere yerleştirmiş olması..bu durumda da puan kesilir. en azından benim zamanımda öyleydi:ssz:

bir yere yerleşmişsiniz kayıt yapsanızda yapmasanızda kesilir puanınız

Yerleşmişsen kesilir puanın tabi ki. Kayıt yaptır ya da yaptırma önemi yok.
Sistem böyle olmasa işin cılkı çıkardı zaten.
O yüzden dikkatli olmak lazım

of bir yolu yokmuki araştırıyorum da bir yerde kazanıp da ders almazsan kalırsan kesilmez gibi birşeyler yazıyor ne demekse arştırıcam

şu konuyu bi açıklığa kavuşturalım herkes bir şey söylemiş. canım görümcen sınavsız geçiş hakkını mı kullandı yok puanıyla mı geçti? kısacası meslek lisesi miydi?

neyse hemen özetleyeyim, görümcen meslek lisesi çıkışlı olup kendi alanında sınavsız geçiş hakkını kullandıysa puanı kesilmez. ama puanıyla iki yıllık bir yere yerleştiyse kesilir. açık ve net..

neyse hemen özetleyeyim, görümcen meslek lisesi çıkışlı olup kendi alanında sınavsız geçiş hakkını kullandıysa puanı kesilmez. ama puanıyla iki yıllık bir yere yerleştiyse kesilir. açık ve net..
yok puanıyla yerleşti yani kesiliyor araştırdım da anladım orasını bunu acaba iptal edebiliyormuyuz pek sanmıyorum ama böyle birşey varmı acaba

ben rehber öğretmenim edindiğim bilgiler resmidir..çekme şansı yok..o iş olmuş artık. geçmiş olsun demekten başka çare yok.

Puanı kesiliyor evet. O yüzden kimse yazayım bakalım kazandığım yeri beğenmezsem gitmem diyemiyor işte.

ben rehber öğretmenim edindiğim bilgiler resmidir..çekme şansı yok..o iş olmuş artık. geçmiş olsun demekten başka çare yok.

peki bankacılık ve sigortacılık istiyordu muhasebe ve vergi uygulamaları oldu,bu bölümle de bankaya girme şansı var mı

Back