malesef benim de takıntım var bu konuda
ne kadar temiz olsa da hiç içime sinmez
tabiii şimdi kendi evimizde rahat rahat konuşuyoruz ama orda herşeye katlanıcaz
öyle maalesef yemek ve giysiler konusnda çok hassasm ben ama katlanmayıpta napcz mecbur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
malesef benim de takıntım var bu konuda
ne kadar temiz olsa da hiç içime sinmez
tabiii şimdi kendi evimizde rahat rahat konuşuyoruz ama orda herşeye katlanıcaz
300e kadar sorun yok:)
ama ondan fazlasını ailem karşılayamaz
burdur küçük şehir orası olursa fazla pahalı olmaz herhalde
ya kızlar zaten vakıf ünisi yazdm bide özel yurtlar o kdr zengn deiliz yani tmm karşılarlar ikisinide ama zorlanırız yani baya off
Merhaba arkadaşım ben mimarlık okıcam yardım edersen sevinirim.mimarlık okucak olan varsa ben onlara gerekli listeyi yazmaya çalışabilirm =) bi kaç sayfa sürer heralde
öyle maalesef yemek ve giysiler konusnda çok hassasm ben ama katlanmayıpta napcz mecbur
burdurda en fazla 350dir o da tek kişilik kalırsan
cnm il il gezmissn ya gece imza olayını nasıl hallettin? bu her yurtta oluyo mu?benn resmen il il gezdimmm atlayip heryere giderdimm kizlar bakakalirdi..
onlar cafeyede oturmaya bile erinir odaya kitlerlerdi kendilerini..
gidin gezin az bile gezmisim diyorumm keskee daha cok tadini cikarsaymisim..
özel yurtların ücretleri 5000 tl ymiş genelde baktımda ohaa yani
özel yurtların ücretleri 5000 tl ymiş genelde baktımda ohaa yani
canım o şehrine göre değişiyor açıkcası.. :) ben 5.500 e kaldım. konyanın en pahalı yurduydu. , hiç de memnun olmadım.!
şimdi bana vakıf ünisi gelirse devlette kalamıcam özelde çok pahalı napıcm başka seçenek yok mu ya eve çıkmak dahada pahalıyageliyodr
bende asla devlet yurdunda kalmam diyenlerdendim.. üniversitellerin kendi vakfının kurduğu yurtlar var. özel yurtlardan daha iyi diyebilirim.. bizim üniversitenin 1800 lirayı 2 kişilikleri. mutlaka vakıf yurtlarını araştırın derimizmirde baktım bide istanbuldakıne baktımda 3 kişilik küçük 5000 diyodu of ya
şöle bi göz gezdirdim istanbulda resmen 5 yıldı öğrenci yurdu varmış ya
saunası,spor merkezi,havuzu falan.öğrenciler orda okucakmı tatilmi yapıcak belli değil.bizim bi yatağımız vardı özel yurtta o zman bile okula gidesimiz gelmiyodu.burdakiler hiç çıkmaz yurttan
bende asla devlet yurdunda kalmam diyenlerdendim.. üniversitellerin kendi vakfının kurduğu yurtlar var. özel yurtlardan daha iyi diyebilirim.. bizim üniversitenin 1800 lirayı 2 kişilikleri. mutlaka vakıf yurtlarını araştırın derim
ideal öğrenci yurdunda kaldım 16. şubede : yurda girmiyorduk biz