Üniversiteye giderken gerekli şeyler

malesef benim de takıntım var bu konuda
ne kadar temiz olsa da hiç içime sinmez
tabiii şimdi kendi evimizde rahat rahat konuşuyoruz ama orda herşeye katlanıcaz:KK53:

öyle maalesef yemek ve giysiler konusnda çok hassasm ben ama katlanmayıpta napcz mecbur:KK43:

bende yastık konusunda napıcam bilmiyorum alcak yastıklarda uyuyaamıorm yaa bide ben alt ranzada olursam ii :KK70: sanki kazandım da smdiden başladımm

Burdur küçük bir şehir, özel yurt apart fiyatları o kadar da pahalı değil. Kiralarda büyük şehirlere göre uygun. Benim çok fazla arkadaşım okudu orda. Tek sorun ilçe gibi olması. Ama maddi yönden çok rahat edersin.

Devlet yurtlarında heryer o kadar da kötü olmuyor. Bazı illerdeki devlet yurtları yarı özel. üniversiteye ait öğrenci yurtları oluyor. özel yurtlara göre çok uygun. Önemli olan karşına çıkan kişilerle anlaşabilmen. Şanslı olman. Temizlik vs. başlarda çok zor oluyor evden çıkıp yurda gelmişsin sürekli terlikle geziyorsun sıkıntı yaratıyor tabiki. Ama bir süre sonra insan alışıyor arkadaşlıklar edinince bunlar aklına bile gelmiyor. İnsan kişisel temizliğine dikkat etti mi bir sorun olmuyor. Kaldığın yurda da bağlı her devlet yurdu aynı olmuyor. Temizliği ,güvenliği, yemekhane işlerini özel şirketler ihale ile alıyor. Odalarda elektrik prizi bulunmadığı için hiçbir şey kullanamıyorsun.Ben ege üni. yurdunda kaldım. Odalar çok sıcaktı. Arada arama yapıyorlardı. Evden gelince valiz aramadı falan yapmadılaar hiç.Güzeldi..

kredi yurtlarda 6 ay kalmıstım hey gidi gunler heyy. sole biraz okudumda benım soyleyecegım seyler genelde yedek batarya ve kılıt goturmdıgım ıcın cok cok pişman olmustum amaaa gel gelelım kı benım ıcın en onemlısı bende yanınızda bol bol iç çamasırı ve esortman goturmenız. bole sık esortmanlar ben hıc almamısım kı en cok lazım olan sey bence. sabah erken derslerde. ve yurtta gecırecegınız zamanda kurtarıcı. terlık bir banyo birde normal giymek için. birde yurtlar biraz soguk olur şimdiden giderken kalın polar tipi bişiler götürmek uygun olur

öyle maalesef yemek ve giysiler konusnda çok hassasm ben ama katlanmayıpta napcz mecbur:KK43:

sınavlar dolayısıyla 1-2 günlüğüne otelde kalıyoruz o bile işkence geliyor bana odanın kokusu garip geliyor rahat edemiyorum hijyen konusunda hiç içime sinmiyor:KK25:

Son düzenleme:
benn resmen il il gezdimmm atlayip heryere giderdimm kizlar bakakalirdi..
onlar cafeyede oturmaya bile erinir odaya kitlerlerdi kendilerini..
gidin gezin az bile gezmisim diyorumm keskee daha cok tadini cikarsaymisim..
cnm il il gezmissn ya gece imza olayını nasıl hallettin? bu her yurtta oluyo mu?

şimdi bana vakıf ünisi gelirse devlette kalamıcam özelde çok pahalı napıcm başka seçenek yok mu ya eve çıkmak dahada pahalıyageliyodr

şimdi bana vakıf ünisi gelirse devlette kalamıcam özelde çok pahalı napıcm başka seçenek yok mu ya eve çıkmak dahada pahalıyageliyodr

izmirde baktım bide istanbuldakıne baktımda 3 kişilik küçük 5000 diyodu of ya
bende asla devlet yurdunda kalmam diyenlerdendim.. üniversitellerin kendi vakfının kurduğu yurtlar var. özel yurtlardan daha iyi diyebilirim.. bizim üniversitenin 1800 lirayı 2 kişilikleri. mutlaka vakıf yurtlarını araştırın derim

şöle bi göz gezdirdim istanbulda resmen 5 yıldı öğrenci yurdu varmış ya :KK53:
saunası,spor merkezi,havuzu falan.öğrenciler orda okucakmı tatilmi yapıcak belli değil.bizim bi yatağımız vardı özel yurtta o zman bile okula gidesimiz gelmiyodu.burdakiler hiç çıkmaz yurttan :KK60::KK60:

şöle bi göz gezdirdim istanbulda resmen 5 yıldı öğrenci yurdu varmış ya :KK53:
saunası,spor merkezi,havuzu falan.öğrenciler orda okucakmı tatilmi yapıcak belli değil.bizim bi yatağımız vardı özel yurtta o zman bile okula gidesimiz gelmiyodu.burdakiler hiç çıkmaz yurttan :KK60::KK60:

ideal öğrenci yurdunda kaldım 16. şubede ::KK42: yurda girmiyorduk biz:KK52:

bende asla devlet yurdunda kalmam diyenlerdendim.. üniversitellerin kendi vakfının kurduğu yurtlar var. özel yurtlardan daha iyi diyebilirim.. bizim üniversitenin 1800 lirayı 2 kişilikleri. mutlaka vakıf yurtlarını araştırın derim

2 kişilik 1800 mu ço iyiymş ya 5000 3 kişiliğe göre:)

ideal öğrenci yurdunda kaldım 16. şubede ::KK42: yurda girmiyorduk biz:KK52:

biz yurda girmeyelim gezelim dedik imza istediler:KK60::KK60:
giriş saatinden 5 dak geç kal ev aranıyodu.hem iö dim hem dersim 11de bitiyodu bazen giriş 11.30 ama o saate yetişmek imkansız :KK60::KK60:

X