Üniversiteye giderken gerekli şeyler

oo burda muhabbet koyulaşmış:)
devlet yurtları anladığım kadaryla iyi değil
ama özel yurtlar da maddi yönden sorun
daha kazanıp kazanmayacağım bile belli değil ama şimdiden bunları düşünüyorum:KK52:
nasipse ben de ya burdurda ya da bursada okuyacağım buralarda okuyan arkadaşlar var mı acaba?:)

yandık vala ben vakıf ünisi gelirse devlet yurdnda kalamm ztn özel yurtlarda çok pahalı ya

kızlar gözünüz kormasın valla.devlet yurdunda evet parası uygun ama temizlik tartışılır :KK19:
dlra inan şimdiki aklım olsaydı ben kadirhasta hukuk okumuş olucaktım.şehir dışında okumak yerine vakıfa gitmek en iyisi:KK34:

yurtta kalmadım ama tahminimce soğuk olduğu günler olur. yanınızda mini bir fan götürün sıcak hava üfleyen

peki bu kadar eşya şu büyük boy bavullar var ya onlara sığıyor mu:)
giysi ayakkabı birsürü ufak tefek şeyler...

maddi imkanlar elveriyorsa tek başına stüdyo daireler oluyor en mantıklısı o özel yurtlarla aynı fiyata geliyor nerdeyse,devlet yurdunda kalmadım ama 2-3 arkadaş bir eve çıkıp o sıkıntıları çekceğine devlet yurdu daha cazip geliyor birde heryerde bu kyk farklı kurallar koyuyor heralde benim kalan arkadaşlar vardı bavullarındada eşya bulundurmalarına izin veriyorlardı

kyk'nın şehir şehir yatakları bile farklı oluyo.
benim arkadaşlarım anlatıyodu gece arama yapıyolarmış bazen mutfak aleti varmı yokmu diye :KK31:

hadi ya:KK37:
umarım özel yurt fiyatları uygundur da özel yurtta kalırım

yerine göre değişir.ben 2005te özelde kaldım aylık 250 tlydi okul bitti mezun oldum öğrendim 275 tl olmuş o kadar yılda 25 tl yani düşün:KK53: hakmı bu şimdi :KK19:

mimarlık okucak olan varsa ben onlara gerekli listeyi yazmaya çalışabilirm =) bi kaç sayfa sürer heralde :KK1:

ya kızlar zaten vakıf ünisi yazdm bide özel yurtlar o kdr zengn deiliz yani tmm karşılarlar ikisinide ama zorlanırız yani baya off

bide ben ne kdr yıkanmş ve temiz olursa olsn orda verdkleri battanıye fln kullanamm geceleri uykum kaçar valla yandm resmen

yerine göre değişir.ben 2005te özelde kaldım aylık 250 tlydi okul bitti mezun oldum öğrendim 275 tl olmuş o kadar yılda 25 tl yani düşün:KK53: hakmı bu şimdi :KK19:

300e kadar sorun yok:)
ama ondan fazlasını ailem karşılayamaz
burdur küçük şehir orası olursa fazla pahalı olmaz herhalde

bide ben ne kdr yıkanmş ve temiz olursa olsn orda verdkleri battanıye fln kullanamm geceleri uykum kaçar valla yandm resmen

malesef benim de takıntım var bu konuda
ne kadar temiz olsa da hiç içime sinmez
tabiii şimdi kendi evimizde rahat rahat konuşuyoruz ama orda herşeye katlanıcaz:KK53:

X