• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üniversiteye ezik olarak başlamak istemiyorum!!!

Laviniass753

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2018
3
1
1
25
Merhaba .Ben 19 yaşındayım. Bu sene üniversiteye farklı bir şehre gideceğim. Çocukluğumdan beri kilolu bir kızdım. Şu anda 79 kiloyum Boyum 1.64. En azından 60 ları görmek istiyorum . Bu kilolar bende büyük bir özgüvensizlik oluşturdu Şu ana kadar hep çekingen suskun biri oldum. Artık bir şeyleri değiştirmek istiyorum. İstediğim kıyafetleri giymek korkusuzca hayatıma birini almak istiyorum. Hızlı kilo verebileceğim yöntemler söyler misiniz. Daha önce hiç diyete başlamadım ve spor yapmadım İp atlamak çok etki ediyormuş . On gün sonra gidiyorum On gün boyunca ip atlayacağım. Uyguladığınız diyet varsa söyler misiniz?
Yarından itibaren de diyete başlayacağım Umarım en kısa zamanda bir sonuca ulaşırım

Merhaba canım, öncelikle universiten hayırlı olsun tebrik ederim:KK68: bende yaklaşık 19-20 yaslarindayken senin kilondaydim. Ben üniversiteye 70 kilolarla başlamıştım fakat ilk sene sonunda tartida 78leri gordum:olamaz: sana yazmak istedim ki yaptıgim hatalari sen yapma. Bende farklibir sehre gitmistim uni icin ve bir kere yeme duzenin cok degisiyor. Yurtta mi kalacaksin evde mi bilmiyorum ama oncelikle saglikli beslenmenin bilincine var ve bu konuda oku araştirmalar yap. Instagram da cok guzel hesaplar var onlari takip et mesela. Onemli olan hizli kilo vermek degil kalici kilo vermek bunu sakin unutma. Olabildiğince disarda yememeye calis fast food tarzi. (Ben ilk sene cok yapmistim) her gun mutlaka yuruyus yap, havalar guzelken acik havada yapacagin yürüyüşler seni hem motive eder hem vakit geçirmeni saglar :super: ilk seneler oldukca serbest zamanin olacaktır, tabi okudugun bolume de bagli ama mumkun mertebe zamanini degerlendir. Inan is hayatina baslayinca zor oluyor vakit bulmak. Sana basarilar diliyorum ve inan kilo vermek zor degil sadece inanmak ve cabalamak gerekiyor:KK54:

Sınıf öğretmenliği okuyacağım ve yurtta kalacağım. Akşam yemeklerini hiç yememeyi düşünüyorum Evde olsam dayanamam yerim. Yürüyüş de yapacağım fakat hızlı kilo verebileceğim bi diyete başlamak istiyorum

Ve sunu eklemek istiyorum. Ilk gunler kilolar hizli gider. Bu da seni cok guzel motive eder. Sana tavsiyem önündeki 10 gunu guzel degerlendir. Her gun ip atla mutlaka yuruyus yap. Ip atlama konusuda haklisin çok güzel sıkılaştırıyor:super:yediklerine dikkat edersen abur cuburu kesip aksam hafif yersen ne kadar kolay kilo verdigini goreceksin:KK66: tek besin grubu ağırlıklı (sadece sebze veya sadece protein gibi) diyetler gecici kilo verdiriyor sonrasinda normal beslenmeye geçildigi vakit kilolar geri alınıyor bilgin olsunHoppa

Back
X