üniversıteye adım attıgımız ılk gunu paylasalım mı ne dersınız :)

bende hastalandığım için 1 hafta geç gittim
o kadar çok ağladım ki yurtta flan okula gittiğim ilk günde
herkes çok soğuktu nefret etmiştim resmen okuldan

Yurtta kalan arkadaşlarım vardı.Gerçekten zordu onlar için ,sonra alıştılar.İlk gün yani benim okula başladığım ilk gün herkes hala birbirini kesmeye devam ediyordu.Bi de üst sınıftaki erkek türü göz hapsine alıyor,laf atıyordu.Aptalcaydı yaptıkları.Bi de çöm muhabbeti yok mu ?:P Güzel günlerdi yaw...

hayatımın belki en üzgün günüydü ...
sevmediğim bi şehirde , sevmediğim bi yurtta kalmak zorunda kalmıştım. ailem beni yerleştirdi sonra o yurtta duracağıma okula gidiyim dedim beni okula bıraktılar babamlar ve yola çıktılar. bende hiç bilmediğim okulun arka tarafına geçip ücra bi köşe bulup hüngür hüngür ağlamıştım...:43:
sınıfa girdiğimde zaten ek kontenjandan gittiğim için herkes kaynaşmıştı. bi köşeye oturup beklemiştim:1:

bu kötüymüş ya sanki ben geleceğimi gördüm :( ooff off

sudan çıkmış balık gibiydim sadece sağa sola bakıyodum bizim ookulda 2 tane fen edebiyat var biri eski biri yeni ben yeniye gitmiştim oo dedim ne güzelmiş bura burdamı okuyacam ben falan orda olan birine bölümümün burda olup olmadığını sordumoda eski fen dedi tabi küçük bi hayal kırıklığı yaşadım sonra kendi fakülteme gittim bide ne öğreniyim bizim fakülteyi eskiden hapishane niyetiyle yapmışlar ama şehire yakın diye olmamıs koridorlar dar havalandırması falan var vaaayy nereye düştüm dedim okulun içinde telefon bile çekmiyordu sonra bizim sınıftan 2 kız geldi bölümlerini söylediler arkadddaş olduk halada çok iyi arkadaş birbirimize ilk günkü şapşallıklarımızı anlatır dururuz

sudan çıkmış balık gibiydim sadece sağa sola bakıyodum bizim ookulda 2 tane fen edebiyat var biri eski biri yeni ben yeniye gitmiştim oo dedim ne güzelmiş bura burdamı okuyacam ben falan orda olan birine bölümümün burda olup olmadığını sordumoda eski fen dedi tabi küçük bi hayal kırıklığı yaşadım sonra kendi fakülteme gittim bide ne öğreniyim bizim fakülteyi eskiden hapishane niyetiyle yapmışlar ama şehire yakın diye olmamıs koridorlar dar havalandırması falan var vaaayy nereye düştüm dedim okulun içinde telefon bile çekmiyordu sonra bizim sınıftan 2 kız geldi bölümlerini söylediler arkadddaş olduk halada çok iyi arkadaş birbirimize ilk günkü şapşallıklarımızı anlatır dururuz

ıkıncı oğretım okuyodum ben ders 5 te başlıyodu..ben tabıı hali hazırda i beklıyorum yurt zaten kampüsün içindeydi. yan odadan tanıştığım bı kız vardı hiç unutmam ayşe:) benı fakulteye sınıfa kadar getırmıştı.. ve sınıfa ılk gelen kışıydımm:) napcağımı bılemez halde heyecan tavan yapmıştı bende sonra arkadaş gıttı hepten yanlız kaldım daha sonra bır kışı geldı ılk kez kantıne ınıp çay ıçmıştık ve o gun dersm altıda başlamıştı.. tuhaftı kımse kımseyle ılgılenmıyodu herkes sadece süzüyodu ta o zmanlardan anlamıştım tuhaf ınsanlarla karşılaştığımı.. zaten ortamımı 2. yerleştırmeden gelenlerle kurmuştum onlar daha normaldı:D o günkü kasıldığım kadar hıç kasılmamıştım.. ahh ahh.. :):):)

Neyime gerekse okula 1 hafta geç gittim o zamana kadarda yurtta pinekledim gitmememin tek nedeniyse sınıfımda tek kızdım bunu öğrenince dünyam başıma yıkılmıştı adeta ben hep 2 kişi olucaz diye düşünmüştüm ki o kişiyle de tanışmıştık gayet rahattım yani anlayacağınız ama evdeki hesap çarşıya uymadı. Neyse ben 1 hafta gitmedim tabi bunların hepsi kaynaşmış kanka olmuş bilmem ne. Dedim en sonunda bir gideyim bakayım nasıl ne var ne yok? Cuma günü gittim dersimiz bilgisayar sınıfa girdim tabi o bakışları tahmin edin bizim dersin olduğu yerde ders esnasında kız sayısı 5 i geçmez o derece.Girdim sınıfa sınıf arkadaşlarımda geldi cocuğun teki demez mi yanlış mı geldin sen ne işin var burda diye halbuki ona ne yani? yurda kendimi nasıl attığımı bilmiyorum o manzaradan sonra ağla ağla içim çıkmıştı ama zamanla hiç takmamayı öğrendim. Halen düşünürüm o gün bu okulu bırakıpta gitmememi sağlayan şey neydi acaba..

oyy oyy kıskanıyımmı valla kıskandım :) Umarım banada buraya anlattmak nasip olur :)

aqh cnm ya hıc kıskanılcak bı durum degıl vall aılk gun hele gordugun gıbı acemılıık oluyo kendını ezık gıbı hıssedıyosun ya o duygu kotu ıoste am alısıyosun tabı yanı unı ortamı oyle aman sole aman bole bı ortam degıl lıse gıbıı de degıl ama sosyal ortamın oluyo hos ark kurmak da bı o kadar zor oluyo dogru ınsanı bulamıyosun unıde o gıcık bı durum

sudan cıkmıs balık gibiydim ne giyilir hocalara ögretmen mi denilir hoca mı denilir vize nedir final ishal yaparmı :52: :52:
kime işte kat sorsam sınıf sorsam 1.sınıf mısın diye sorarlardı yürüyüşümüzden bile belli olurmuşşşş sıraya zamklanmıs gibi oturmustm anfide etrafa bakınırken yaşı büyük olanları gorunce aaa velileri bile içeri alıolar demiştim sankı unive gelmenın yası varmıs gibi meger ogrenci af a gelenler varmış safım ben saf :43: :43: ah ah yaş ne güzel şeysin sen yaş 18:43:

sudan cıkmıs balık gibiydim ne giyilir hocalara ögretmen mi denilir hoca mı denilir vize nedir final ishal yaparmı :52: :52:
kime işte kat sorsam sınıf sorsam 1.sınıf mısın diye sorarlardı yürüyüşümüzden bile belli olurmuşşşş sıraya zamklanmıs gibi oturmustm anfide etrafa bakınırken yaşı büyük olanları gorunce aaa velileri bile içeri alıolar demiştim sankı unive gelmenın yası varmıs gibi meger ogrenci af a gelenler varmış safım ben saf :43: :43: ah ah yaş ne güzel şeysin sen yaş 18:43:

bende 3 e gectım ve hala bazı sınıfları bılmıyorum cnm gecen bırıne sormustum danısmanımın odasını kayıt olcagı zaman 2. sınıf basıydı kız bana bırıncı sınıfmısın dedı yok 2 dedım bozuldu hafıften guluyodu gulmesı durdu gıbı oldu keısn suna bak dhaa danısmanın odasını bılmıyo demıstır :52::52::52:
aam cıdden daha yenı bına eskı bına karısıtırırım ben bızım okul bı de labırent gıbı kantıne gıderken bı karısıtırırım bazen de hafıfıten gectı o caylak durumlarım

İstanbul'da avrupa yakasında oturuyorum. Okulum Anadolu yakasında ve okula gitmem yaklaşık 1.45-2 saat sürüyor :( İlk gün aksilik otobus gelmedi, bekle bekle nereye kadar dedim degisik yol denemeye kalktım ve geç kaldım.Aksilik telefonumu da evde unuttum. Gittiğimde hiç yabancılık çekmedim. Çünkü liseden sevdigim bir arkadaşımla (miray) aynı bölümü kazanmıştık ve 3 kızla da interntte önceden tanısmıştm. Gittiğim de Miray ve 3 kız cafedeydi. Sanki yıllardır o ortam varmıs gibi gittim direk aralarına tabi bana saldırdılar.
Tabi telefonumu o gün evde unutmam çok kötü oldu. Evde kardeşim vardı ama o da bir kaza geçirdigi için eli ve kolu alçıdaydı. Garibim kaç kere o halde kalkıp teefona bakmıs. Kızlarda telaşlanmıştı. İlk gün bide gerginlik yaratmıstım bu yüzden. Neyse artık telefonumu unutmuyorum bu da ders oldu bana :1:

okulun ilk günü bahçeye gittim tabii bir kalabalık. ilk derse gittim Allah'ım bekle bekle zil çalmaz. "bu okulda ders zili yok mu?" diye düşünürken ne bileyim üniversitede zil çalmadığını :)

üni.de değil de bölüme ilk gittiğimde bir arkadaş vardı sınıfta..beni görünce yanıma gelip elini uzatıp "rakibimle tanıştığıma memnun oldum" demişti :86:

hazırlık sınıfındaydım ve bir kız yanıma oturdu. sonra hoca şu bölümden kimler var bu bölümden kimler var diye sordu. yanımdaki kızla tesadüfen aynı bölüm çıktık ve mutlu oldum :D sonra bütün yıl birlikte oturduk hiç bir sorunumuz da olmadı maşallahhh ve şuan üniversitedeki en yakın arkadaşım. :) bu yıl bölüme başlıyoruz bakalım inşallah aramız hiç bozulmaz :)

ben ilk günümde yalnız gitmeye cesaret edememiştim mal gibi kalcam diye, üniversite dönemine kadar da ne zaman yeni bi okula başlıycak olsam ilk gün annem götürürdü hep, baktım kocaman kız olmuşum yine annemin elinden tutup gidemezdim ben de bi forum sitesinde kazandığım okulda olan bi oğlan bulmuştum okulla ilgili her şeyi soruyodum o da cevaplıyodu ilk gün beni sen götür dedim o da yazık üst sınıfya güya 1 hafta geç gitcekmişti ama ilk gün beni götürdü okula. yolları anlattı, okulu gezdirdi, hocalardan bahsetti bi de aynı bölümdeydik çünkü, kantinde de bi kola ısmarladı beni sınıfıma bırakıp gitti zaten ilk gün hoca falan da gelmemişti hiç çok da tenhaydı sınıf bir iki kişiyle muhabbet falan ettim öyle öyle alıştım gitti. şimdi ben de ilk 1 haaftaları gitmiyom artık :52:
bi de yeni başlayacaklara tavsiye : herkese hemencik güvenivermeyin kimn ne olacağı belli değil liseye falan hiiiç benzemiyo bitse de kurtulsam artık :18:

Back