How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

üniversıteye adım attıgımız ılk gunu paylasalım mı ne dersınız :)

Üniversiteye ilk adım attığım gün çok heyecanlıydım. Sınıfım çok kalabalıktı. Kimse kimseyi tanımıyordu bile. Nasıl geçeceğini düşünüyordum.Ama daha sonra daha sonra alıştım. Sadece o ilk gün stresini atmak lazım. gerisi kolay.

benımde bu ilk yılım ve bugun başlıyor dersler cok cok heyecanlıyım :18:

$935973_562087960512471_1234426192_n.jpg bütün dünya şahittir benım atam FATİH' tir

o ilk gün unutulur mu hiç heleki benim gibi utangaç ve tüm lise yıllarını kız meslek lisesinde tamamen kızlarla geçiren biri için çok zorlanmıştım şimdi gülüyorum o hallerime sanki erkekler adam yiyorlar

Geçen hafta attım ilk adımımı
ilk gün sadece 2 kişiyle konuştum biraz sıkıcıydı
2.günde sınıftaki tüm kızlarla tanıştım 6 tane kulübe katıldım okuldaki cafeleri falan keşfettim zevkliydi :D

Baştan sona şaka gibi bir gündü. Mühendislik fakültesine ait iki tane bina var. Kayıt olduğum binaya gittim ama bölümümün dersleri diğer binadaymış, bilmiyorum tabi. Yanlış binaya girdiğim yetmedi binanın içinde kayboldum bir de. Bina halka şeklinde bir yerden dönmeye başlayıp da turunuzu tamamladığınızda başladığınız yere varıyorsunuz. Ben sınıfı bulacağım diye resmen binayı içeriden tavaf ettim :60: Yetti mi bu kadar rezillik yetmedi tabi ki. Birinci sınıf kimya dersi diye seslenen bir hoca vardı benimde dersim kimya diye girdim ama başka bölümmüş hoca sınıftan çıkarttı :63: Yetti mi yetmedi. Dedim öğrenci işlerine sorayım. Yürüyorum yürüyorum merdiven yok. Bir kız gördüm ve o muhteşem sorumu sordum:
-Ben yukarı nasıl çıkabilirim?
Kız dalga geçmeyince içim biraz rahatladı tabi. Köşeyi dönsem merdiveni görecekmişim. Çıktım ve öğrenci işlerinin o aslında var olmayan muhteşem yoğun ve önemli işlerinin bitmesini bekledim. Sonra yanlış binada olduğumu öğrendim tabi.
Tam bir rezillikti :1:

Back