- 7 Şubat 2012
- 130
- 4
- 46
- Konu Sahibi mervemervemerve
Kocaeli Üniversitesi, 2010 girişliyim. Aslında ilk güne dair pek bir şey hatırlamıyorum. Tek hatırladığım dostlarımla tanışmış olmam. :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kocaeli Üniversitesi, 2010 girişliyim. Aslında ilk güne dair pek bir şey hatırlamıyorum. Tek hatırladığım dostlarımla tanışmış olmam. :)
2007 gırıslıyımıst unı
ılk gun gıttım amele gbı
sonra ılk sınıf oldgum bellı olmasın dıe masaya cıkıp bagdas kurdum gelen gıden bana bısıler soruyordu
formulum ıse yaradı dıe sewınmıstım :) eskıyım ben ayakları halbukı 17 yasımdaydımve heryerımde cocukluk akıyordu . sıfır makyaj converse sıyah badı kot
mıllet boya kupune dusmus gbı gelıyodu da topuklularla :18:
bende 2010 gırıslıyım cnm ne ara unuttun yav :)
o günü iple cekiyorum ve acikcasi korkuyorum niye oldugunu bilmeden.tv den netten üniversite tanitimlarini izliyorum cok sosyal bir ortam.bense ev kusuyum.sosyla hayatim yok denecek kadar az.sinemaydi gezmeydi tozmaydi yok .napicam bilmiyorum
sende kendimi gördüm şu an :) ilk gün gidince arkadaş bulamayacağım sanırdım ama öyle olmuyor ya bende evde otururdum sürekli pek arkadaşlarımla çıkmazdım zaten şimdide günümün yarısından çoğu okulda geçiyor zevklide geçiyor yani ama sana tavsiyem üniversiteye gitmeye bak lise falan tırt gelcek yani :)
o günü iple cekiyorum ve acikcasi korkuyorum niye oldugunu bilmeden.tv den netten üniversite tanitimlarini izliyorum cok sosyal bir ortam.bense ev kusuyum.sosyla hayatim yok denecek kadar az.sinemaydi gezmeydi tozmaydi yok .napicam bilmiyorum
bölüm katına,çıkıp panoda "freshmen meeting" yazısını gördüm 3 gün boyunca bizi oryantasyona alacakları yazılıydı. a262'de tanışma yapılacaktı, sınıfa gittiğimde masada, bilgisayarın yanında kutu kutu kuru pasta, kek, börek ve şişe şişe kolalar vardı. başında da gayet salaş halde eşofmanlı kısa boylu bir bayan duruyordu temizlikçi, hademe falan sanmıştım. gittim bir sıraya oturdum. 15 dk sonra herkes toplandı, bölüm hocaları geldi. tüm hocalar, kendini tanıtıp verecekleri dersi söylerken benim temizlikçi sandığım kadın, size xxx ana dersini vereceğim dediğinde şok olmuştum. o zaman liseden kalma öğretmen/hoca profili gözümden kalkmış oldu.
tabi hemen ardından, oryantasyon kapsamında kampüsü gezecektik yani 70 kişi, bir asistanın peşinde kütüphane neresi, yemekhane neresi, tıp merkezi neresi tanıtımlarını dinledik. sürü gibiydi
bızde hıc gezdırme falan olmadı vala kaybola kaybola bulduk sınıfları zaten gezılcek bı yerı de yok zaten buyuk ama ole uc kafeterya bı yemekhane bı spor salonu salonu da hıc gormedım daha
:)
ben de dersler aynı sınıfta oluyor sanmıştım ilk gün
Allah senı o derece dıyosun
Of benim için çok kötüydü.El bebek gül bebek büyütülen ben,hiç bir tanıdığım yok,aldıım bavulumu gittim eskişehire.Yurt çıkmadı yedekteyim kimseyi tanımıyorum okulun
yerini bilmiyorum
Bi kızla tanıştım aynı bölümden.Yedek olduğum için 8 kişilik odanın üzüntüsü,yerleşemememin üzüntüsü derken derse geç kaldım
130 kişilik amfiye girdim herkes bana bakıyor offf tanrım çok kötüydü
tabi sonradan alıştım gerçi okulu bıraktım şuan yeniden hazırlanıyorum ama olsun bunları yaşamak bile bi deneyimdi benim için