üniversitenin ilk günü...

Ben de ilk gunden kalan tek kotu olarak hatirladigim giydigim esofman ustune yapilan yorumdu: "Ne giymis bu yaa??" demisti merdivenlerden cikarken bir kiz:))))) Makyajim da yoktu hic alelade idim. Bizde cok bakiyolardi.. Bizde de cok tiki vardi sinifta...Onlardan uzak durdugumu hatirliyorum..

valla şaka gibiydi.Birbirine yağ yapanlara şaşkınlıkla bakakalmıştım :)
sonra köyde üniversite mi olur arkadaş demiştim.
Sonra oha bunlar hiçmi kaın görmedi ne mal mal bakıyolar demiştim...
vs vs...Tuhaftı yani.Bu soruları üniv. hayatım boyuncada yineledim.
neyse kötüde olsa şimdi ekmeğini yiyorum ztı muhterem üniversitemin :)

Çok ilginçti ev arkadaşı aramakla geçmişti ilk günüm
ayyy ne zor günlerdi
ama alıştıktan sonra unutamayacağım anılarla dolu
bi ortamım olmuştu
hala çoğuyla görüşürüm 10 sene bitmesine rağmen...

herkesle tanışmakla geçmişti günüm evim çok yakındı zaten öğlenleri bile evime gidiyordum. çeşitli arkadaş grubumuz vardı. birisi karadenizli, birisi sakarya, birisi türkmenistanlı, birisi memleketlim çok iyi anlaşırıdk. diğerleirni pek sevmezdik havalı zengin çocuklarıydı bize ağız burun bükerek bakarlardı ama en yüksek notlarıda bizim grup alırdı ophhhhsss olurlardı :))))

selam arkadaslar ben bazı konuları öğrenmek istiyorum burda mutlaka vardır bilenler öncelikle sormak istediğim
ben aöf de okuyorum2 yıllık bu senede baskent unıvde yuksekokula gırıcem 2 yıllık merak ettıgım konu 2 sını beraber okuyabılıyomuyum sonradan bısey cıkarmı normal unıvde okurkan aöf yede devam edebılıyormuyum zaten ıngılzıce hazırlık bıtene kadar 1 yılı gecıcek 2 yılındada aöf bıtıcek bununla ılgılı ayrıntılı bı yazı bulamıyorum 2 sınde aynı anda okuyabılırmıyım yoksa aöf yı dondurmam mı lazım

açık öğretimle örgün öğretim bir arada okunuyor diye biliyorum canım

O kız daha olgunlaşamamış bence:) O tip insanların genelde gizlemeye çalıştıkları kusurları vardır ve bunları kapatmak için her önüne geleni eleştirirler.Kendi kusurlarını başkalarında görmekten ya da görmeye çalışmaktan çok hoşlanırlar. Tabi bir de dikkat çekmek için yapmayacakları şey yoktur.

Son düzenleme:
cennet35 sagol tatlım pekı bısey daa sorcam ben ygs ve lys tercihleri aynı tarıhtemı olcak yanı ygs tercihleri için lys yi beklemek gerekiyomu ve tercihlerde hem 4 yıllık hem 2 yıllık tercıgı yapabılıyomuyuz

aynı tarihte tercih yapılıyo canım yani ben öyle biliyorum lysye girersen 4 yıllık tercih yapabiliyorsun sadece ygs olursa 2 yıllık olması lazım

aynı tarihte tercih yapılıyo canım yani ben öyle biliyorum lysye girersen 4 yıllık tercih yapabiliyorsun sadece ygs olursa 2 yıllık olması lazım

yanı ben lys ye gırdıkten sonra 2 yıllık tercih yapamıyomuyum hiç illa 4 yıllıkmı yapmam gerekıyo

yanı ben lys ye gırdıkten sonra 2 yıllık tercih yapamıyomuyum hiç illa 4 yıllıkmı yapmam gerekıyo

yok canım lysye girdikten sonrada 2 yıllık tercih yapılıyo yani hem 4 yıllık hemde 2 yıllık tercih yapabiliyorsun

ben 2. üniversitemin ilk günü alyansımı cıkarıp da gitmiştim eşime de söyleyerek
cünkü yaşım da 21. ilk günden bununla dikkat çekmek istememiştim
ama sonra eteğim daha çok dikkat çekince yüzüğümü takmıştım

ilginç bir ilk gün olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…