Üniversiteli olmalıyım

landly

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2010
105
0
46
Ankara
Arkadaşlar hepinize merhaba.
Ben lise 3 öğrencisiyim seneye sınava gircem.Sınava hazırlanıyorm.Allahın izniyle kazancam inş.
Artık liseden çok sıkıdm.Okula giderken ayaklarım geri geri gidio.Üniversiteye gitmeyide çok istiyorm.Lise bitip üniversiteye başlayınca hayatınız nasıl değişti.Yada keşke hep lisede kalsaydım dediğiniz oldumu.Yani bir lisede okumakla üniversitede okumak nasıl bir duygu.Arkadaşlıklar,ilişkiler nasıl değişir.
Sormak istedim bilgisi olanlara.Cevaplarınız ne yönde merak ediyorm.

selam bn üniversiteye bu sene başladım liseden geçen sene değil önceki sene mezun oldum bi sene dersanaye gittim çok bunaldım sonunda kavuştum güzel bi yer ortam ama lise gbi değil herkez birbirinin kuyusunu kazıo tabi güzel arkadaşlıklar da edinebiliosun bn yşadğım şehirden farklı şehirde okuorum güzel yanı istediğim özgürlüğe kavuşmam ve artık ailenin öss dırdırı olmuo sana karışmıo kötü yanı ailemi özlüorum . ama lisenin de kıymetini bil gerçektn güüzel yıllar

bnde bu yıl başladım üniye.2.dnmn henz başindayz şahsn 5 gnden 3nde lisemi özlüyrm..sebebi insanalrın bu kadar karktersiz olmaları.bgn yüzüne glen insanlar yarn arkandan hiç utnp sıkılmadan saçma sapan şeyler uydrp keyfini kaçirabilio.o yzden her yerde olduğu kadar brda da arkadaş ortamı çok önmli.ayrıca olmlu yanlarıda arkadaşn ddği gbi var tabii ki.özgrlüğnü eline alman kndi işini kndn halletmyi öğrenmn gbi ..

herşeyde,her ortamda,her koşulda,okul olsun iş olsun olumlu olumsuz faktörleri vardır.ama üniversiteyi okumak olgunluga ulaşmanın başlangıclarından biridir.kendini birey olarak hissettigin ve anlatabildigin yer gerçekten üniversitededir.evet arkadaslıklar da bazen bu tür sorunlar olabiliyor ( dedikodu vs.) ama bunlar bile tecrübe oluyor sana inan lisedeki ortamından farklı da gelmeyecek sana hatta heyecanlandıracak bile diyebilirim.yeni ortam,yeni arkadaşlıklar..bir anda büyüsüne bile kapılabilirsin.en azından bende öyle oldu.çok güzel dostluklar edindim..vizeler olsun finaller olsun evet cok stresli geçer cok kasarsın geberirsin not peşinde koşmaktan ama bunların hepsi senin geleceginin yatırımı :) başarılar :)

özel okulda veya kalbur üstü bi lisede okuyosan, bu ne ya çağ düştüm resmen diyebilirsin
ben ilkokulu londrada okudum sonra burda alman lisesinden mezun oldum, üzerine mimar sinan, lisemin 10da 1i olamaz. şimdi 2. üniverstem galatasaray, bunda da durum farklı değil.
hayatından öyle inanılmaz değişme bekleme bence, bi an önce üniversiteye başlıym demek yerine, şuanki konumunun tadını cıkar, her şeyin güzelliği ayrı
bu günlerini bitse de kurtulsam diye harcama

Lise hayatının da üniversite hayatının da bambaşka yeri vardır bende. Mükemmel bir öğrencilik dönemi geçirdim. Lise bambaşkaydı. Dostluklar, telaşlar, hocalar hepsi harikaydı. Üniversitede de çok şükür çok güzel dostluklar kazandım. İkisinin de yeri çok ayrı. Üniversitedeyken şikayet ederdim bir an önce bitse de hayata atılsam diye (dersler çok boğuyordu zaman zaman) Ama şimdi inanılmaz özlüyorum o günleri... Keşke geri dönebilme şansımız olsaydı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…