Bence kendinden uzaklaştırmakla en güzelini yapmışsın arkadaşım...
O senin gercek dostun hiç birzaman olmamış...
Boşver için rahat olsun.Sen elinden geleni yapmışsın...
elimden gelenin daha fazlasını yapmıştım onun için daha anlatmadığım çok şey var..
en çok da ailesine karşı beni kullanması zoruma gitti şimdi soruyormuş annesi babası hoya nerde neden aramıyor diye düğününe de gitmeyince diyecekler eminim sen onunkine gittin o gelmedi diye..
ama garibanlar ne bilsin kızları kandırdı kendilerini
aynen böyle bi arkadaşim var
Aslına bakarsan birkaçgündür bu derin yarayla uğraşıyorum.
Bende cok değer verdiğim bi arkadaşımı sildim.Hernekadar beni çok kullansada seni çok iyi anlayabiliyorum...
Sen mesafeni korumaya devam et.Böyle insanlar sömürüp asla pişman olmayan tipler...
cnm bencede görüşme en iyisi senin en mutlu gününde yanında yoktu . seni kullanmış ilerde daha çok kullanabilirdi sen kendini üzme cnm
uzak durmanda fayda var..ne dargın ne sargın..iyi ayar..
bu tarz insanlar var maalesef arkadaşlığa dostluğa önem evrmiyorlar. benim ortaokul arkadaşım 3 senemiz ayrı gitmeyen birisi mezun olduktan sonra senelerce ben aradım gittim yanına görüştük o hiç gelmedi bri gün bişey oldu bende arayıp sormaz oldum oda aramadı maalesef. lise arkadaşımda aynısını yaptı çok değer vermiştim oysaki. ünivdede ailemin yanında kaldığımdan arkadaşım gurbette diye neler neler yapmıştım ama oda mezun oldu gitti ve unuttu. insnalar böyle işte ikiyüzlü oluyorlar. boşver hiç dert etme gerçek dost olsaydı eğer yanında olurdu şimdi o istiyor diye sen onun yanında olamazsın. bende şimdi herkesle mesafeli duruyorum hayat bize bunu öğretiyor
bence kesinlikle en dogru kararı vermişsin..arkadaşlık tek taraflı bişey değil ki ama sen hiç bir zaman arkadaslıgınızın meyvesini alamamışsın..bence kaybeden o olmuş ve bunun farkında zaten
o insandan sana asla fayda gelmez hatta başına bela olur
en iyisini yapmışssın bağlarını koparmakla
böle vefa bilmez insanlar o kadar çok ki.dünyanın kendi etraflarında döndüğünü sanıolar.
benim de böyle bi arkadaşım vardı en zor zamanlarında hep elini ben tuttum. yaptığı bütün yanlışlara rağmen yadırgamadım herkesi karşıma aldım korudum hep onu. ama o en zor günümde gelmedi nikahıma. normal bi nikah değildi o kaar htiyacım vardı ki birilerine gelmedi aramadı bile. araadn zaman geçti aradı armaya yüzüm yok diye. meğer tatile gitmiş. belliydi aylar önceden nikahım sen tercihini yaptın. ben de bundan sonra senin yanında olmam ödeşiriz dedim. dostlar arasında hesap kitap olmaz dedi. biz dost olsak sen yanımda olursun demiştim. ama çok acımıştı içim. o olaydan sonra hiç görüşmedim. ve arkadaş dost dediklerimi bi kez daha düşündüm. bi sürü arkadaşım vardı. ama o zor günümde nşkahımda sadece hepitopu 15-20 kişi vardı. bazen acı şekilde öğreniyoruz eğriyi doğruyu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?