Üniversitede Uzak Mesafe İlişkisi

suluboyaa

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2014
6
0
34
İyi geceler kk melekleri :)
Aslında siteye 1 senedir üyeyim ama üniversite sınavından dolayı pek giremedim ve zamanla şifremi unuttum,yeni bir üyelik almak zorunda kaldım.Keşke anlatacak güzel şeylerim olsaydı ama maalesef benim de sorunum erkek arkadaşım ile ilgili.Daha doğrusu eski erkek arkadaşım.Şimdiden okuyan ve yardımcı olmaya çalışan herkese çok teşekkür ederim.

Sevgilim lise 1 de beni görüp çok beğenmiş ama etrafım çok kalabalık olduğu için yanıma gelememiş ve açılmaya cesaret edememiş.Lise 2 de aynı sınıfta okumaya başlamıştık.Başlarda pek muhabbetimiz yoktu ama zamanla okuldan sonra internet üzerinden konuşmaya başladık.Tahminen lise 3 te filan.Zamanla arkadaşlığımız pekişti sınıfta filan da konuşmaya aynı arkadaş grubunda takılmaya başladık.2 3 ay bu şekilde görüştükten sonra çıkmaya başladık.İlk sevgilisiydim daha önce hiç kimse olmamıştı hayatında.O ise benim ilk sevgilim değildi ama ilk aşkımdı.Gerçekten sevdiğim,beni gerçekten sevdiğini bildiğim ilk erkekti.O kadar güçlüydü ki ilişkiyi toparlayan hep o oldu.Ben zora gelemezdim inatçı ve gururluydum aşkımdan ölsem de ilk adımı atmazdım ama o her seferinde bizi bir araya getirdi.Bütün kaprislerimi,şımarıklıklarımı çekti,bütün gün yan yanaydık yemeği beraber yer derslere beraber çalışırdık okuldan çıkıp servislerimize bindiğimiz an mesajlaşmaya başlardık.Genelde erkek daha meyillidir gitmeye,ilişkiyi toparlayan yürüten bayan olur ama bizde durum tam tersiydi.O kadar çok fedakarlık yaptı ki benim için.Çok zor zamanlardan geçtik,etrafımızda bize karşı bir sürü insan vardı ama o hiç bir zaman elimi bırakmadı,dimdik aşkımızı savundu herkese.Okuldan atılmayı,arkadaşlarını kaybetmeyi bile göze aldı.Bana öyle bir bakardı ki içini görürdüm resmen o kadar net ve masumdu.Beni mutlu etmek için sürekli sürpriz yapar mektuplar şiirler yazar resimler çizerdi.İlk yıl dönümümüzü beraber kutladık ve lise 4deydik.O sene üniversite sınavı vardı.Bu arada okuduğumuz lise başka bir şehirde zaten kendisi de orada yaşıyor bense İstanbulluyum İstanbul'da yaşıyordum liseyi kazanınca oraya gittim 4 seneliğine.2013 Mayıs ayında İstanbul'a döndüm okul Haziran'da kapanacaktı ve üniversite sınavı Haziran'ın sonundaydı ama ben sağlık raporu alıp erken döndüm.Yani 1 ay ayrı kaldık,sınav günü gittim,sadece 1 saat filan görüşebildik,mecburen İstanbul'a döndüm ve yaz tatili başlamıştı.Malum tam sınavların açıklanması ve tercih zamanları filan.Ama tam tercih zamanından önce kavga edip ayrıldık.Ve tercihlerimizi birbirimizden haberimiz olmadan yaptık.E haliyle farklı yerleri yazmışız.Şuan farklı şehirlerde üniversite okuyoruz.Daha sonra tekrar barıştık. Çok seviyorduk bundan ikimizin de kuşkusu yoktu ama kavgalar artmıştı.Çünkü çok özlüyorduk aylardır görüşmemiştik sadece telefondan ve internetten yürütmeye çalışıyorduk.Beni hala eskisi kadar sevdiğinden şüphem yoktu,ki ben de onu hala eskisi kadar çok seviyordum.Ama bu sevgiyi birbirimize gösteremiyorduk ve kavgalar artmıştı işte.Ve üniversite başladı.İkimiz de farklı ortamlardaydık artık.Bana pek zaman ayıramıyordu çünkü onun dersleri benden daha yoğundu.Bense alışmıştım lisede tüm gün benimle ilgilenmesine şimdi bu ilgisizliği kaldıramıyordum.Kıskançlıklar da vardı tabi.Yine hep benimle ilgilensin istiyordum.Beni yalnız bıraktıkça onu suçlamaya başladım.Hala birlikteydik ama 3 gün mutluysak 4 gün kavgalıydık.Ayrılmak gibi bir seçenek de yok gibiydi çünkü seviyorduk.Zaten ayrılsak da bi süre sonra dayanamayıp tekrar barışıyorduk.Bu arada ailesinden ayrıydı yani yurtta kalmaya başlamıştı.Bir gün yine kavga ettik.İnat ettik ikimiz de mesaj atmamaya.Ama öyle bir şey ki whatsappta isminin altındaki çevrim içi yazısına baktığımda sanki bakışıyormuşuz gibi hissederdim çünkü biliyordum o da benim isminin altındaki çevrim içi yazısına bakıp duruyordu.Dakikalarca çevrim içi olduğumuz zamanlar hatırlıyorum.Hatta whatsapp durumları hep benim yazdığım şeylerle ilgiliydi. 2.yıldönümümüzün olduğu gece whatsapp durumuna'bu gece yılbaşından çok daha özel'yazdı.Daha sonra durumunu değiştirdi ve benim yazmış olduğun şarkının devamını yazdı.1-2 hafta sonra ise Twitter'a girdim ve o an her şey yıkıldı.Bir kızla fotoğrafı vardı.O an hissettiğim şeyin bir karşılığı yok yeryüzünde.O sinirle,biraz da arkadaşlarımın gazına gelerek,Facebook'tan sildim kendisini.Halbuki bunu yapmamalıydım çünkü o beni silmezdi biliyordum,çıkıyorken konuşmuştuk bu konuyu kesinlikle birbirimizi silmeyecektik telefon rehberinden Facebook'tan filan.Ama bir sinirle sildim işte.10 dakika sonra profiline girdiğimde ise profil ve kapak fotoğrafını değiştirmiş,sevgilisiyle çektiği fotoğrafı koymuştu.Günlerce ne çektiğimi sadece ben biliyorum.Mesaj atmamak için zor tuttum kendimi.Ama sonra doğum günümde dayanamadım ve upuzun bi mesaj gönderdim(o kızla olan fotoğrafını gördükten 6 gün sonra).Normalde asla böyle bi şey yapmam,gururum öne geçerdi ama tutamadım kendimi ve attım.Sakın cevap verme dediğim halde cevap verdi.Senden sonra alkolik olacaktım o kız beni toparladı dedi.Ertesi gün de biraz konuştuk.Bunu nasıl yaptın diye sorduğumda'Yaptım çünkü bu sefer(daha önce de bir kaç kere ayrılmıştık hep o geri gelip barışmak için adım atmıştı,yani önceki ayrılıklarımızda başka birisine gitmemişti)beni gerçekten bıraktığına inanmıştım,acıları unutmak için başka limanlara sığınmak gerekiyormuş,seni unutmak için tutunacak bir dal aradım,evden,ailemden,senden uzaktaydım neden beri yalnız bıraktın aramadın mesaj atmadın,sen her konuda ilksin,sen istiyorsun ki ben de senin gibi üzülüp acı çekeyim iyi de öyle olmadığını nereden biliyorsun her şey fotoğraflarda göründüğü gibi değildir unutma(fotoğrafta gülümsüyor olmam mutlu olduğum anlamına gelmez demeye çalıştı diye düşünüyorum yanılıyor muyum?) dedi.Buna cevap olarak bir mesaj daha attım(ben seni tanıyorum sen o kızı sevmesen onunla mutlu olmasan bu durumda olmazdık dedim belki de buna kızdı çünkü mesajıma cevap vermedi)ve 23 ocaktan beri konuşmuyoruz.Hani demiştim ya whatsapp durumuna benim yazdığım şarkı sözünün devamını yazdı diye,işte o durum salı gecesine kadar öyle kaldı.Salı gecesi benim yeni durumuma ithaf ettiği belli olan başka bi durum yazdı.Yani resmen diss atıp duruyoruz.Geçen gece yine 1 saat boyunca isminin altında çevrim içi yazdı o yazıya baktım durdum ve sanki o da benim çevrim içi yazıma bakıyormuş hissini yaşadım.Aklımda günlerce gecelerce'yaptım çünkü beni bıraktığına inanmıştım'cümlesi yankılanıp durdu.Gerçekten bıraksam ne değişecekti ki?Hemen bir başkasına mı gitmen gerekiyordu?İnanın ona bunu yakıştıramıyor ve hala inanamıyorum.Çünkü asla böyle bir şey yapacak birisi değildi.Biliyorum asla asla dememek gerek ama inanın o bunları yapacak birisi değil.Yalnızlıktan dolayı böyle yaptığını düşünüyorum.Çünkü biz en az 4 sene daha uzak kalacaktık birbirimizden.Şöyle bir şey daha var ki,tüm bu olaylar olmadan önce bir gün konuşurken bana'eğer olur da orada birisine aşık olursan bana söyle ben yanında değilim sana dokunamıyorum,sarılamıyorum belki bunları yapabileceğin biri çıkar karşına bana söyle ben kızmam ama senden öğreneyim'demişti.Ama ben onun yeni ilişkisini Twitter'dan öğrendim bu da alındığım bir diğer nokta.Yapacağına ihtimal vermiyorum dedim,çünkü gerçekten beni sevdiğini biliyordum,iki lafından biri evlenmek ile ilgiliydi,hep hayaller kurar geleceğimizden bahsederdi.Bir gün bana bir kızdan bahsetmişti bu kız amfide otururken yanına gelmiş ama o telefon etmem gerek deyip kızın yanından kalkmış bu kızın şu anki sevgilisi olduğunu düşünüyorum.Ve kız alkol-sigara meraklısı iki lafından biri argo-küfür olan bir kız halbuki eski sevgilim sigara içen kızları itici bulur benim sigara içme ihtimalime(asla içmedim içmiyorum da)bile dayanamazdı şimdi neden böyle bir kızla beraber?Daha önceki ayrılıklarımızda bir başkasına gitmedi,neden şimdi böyle bir şey yaptı?2 senelik ilişki bu kadar kolay bitebilir mi?Biliyorum uzak mesafe ilişkisi yaşayan çok bayan var burada bana yardımcı olabilirler mi acaba?(Çok uzun oldu farkındayım ama en özet hali buydu :44: )

canım bende ayrı şehirlerdeym 11 saatlik bir mesafe var arada bazen isyan ediorum ama özlediğim için yamımda olamadığı için dogumgünmde üzüntmde sevincmde ama hiç bi zaman sevgimden güvenimden şüphe etmedim iletişimi koparmadık hani demişsn ya ilgi göstermiyodu diye asıl mesele orda zaten o seni o zman cıkarmıs bence aklından ders falan bahane bende üni. okurken buldum erkek arkadasımı allahın izniyle evlencezde. oyle kızlardan nefret ederdi demişsin buda ünv. getirdiği bişi olsa gerek büyük söz konusmamk lazım ünv insana herşeyi yaptrr. bence sende yoluna bak vazgeçersen vazgeçilmez olursun bırak çevrimiçi yazılarını senden biraz haber alamasın merak ettir kendini gör bak ozaman içi içini nasıl yicek işte ozaman anlarsn sevip sevmediğini eğer hata yapmayı göze aldıysa o kızla cıkmayı göze aldıysa seni kaybetmeyi göze almış demektir bunun affedilcek bi yanı yok.

Seni çok iyi anladım canım. Her şeyi tüm ayrıntısıyla yazmışsın. Kendi hatalarından bile bahsetmişsin. Lise boyunca hep berabermişsiniz. Servise bindiğinizde mesajlasmaya başlarmıssınız. Sanırım o yaşlarda herkes öyle oluyo. Yaşlarımız yakın. Ben de üniversite 3.sınıf öğrencisiyim. Hatırlıyorum lisedeki erkek arkadaşımla aynı yurt binasında kalmamıza ve etüd aralarında görüşmemize rağmen herkes odasına çıkınca yine mesajlasmaya başlardık. Yanyana olmaya alışıyor biraz insan sanırım. Ve biz de bi yaz tatilinde ayrılmıştık :/

Daha sonra üniversitede de bi erkek arkadaşım oldu. Aynı şehirlerde yaşıyoruz. Ve yine ben staja başka bi şehire gittiğimiz zaman ayrılık belirtileri ortaya çıkmaya başlamıştı. Ne yapsan da engel olamıyorsun bazen.

Dikkatimi çeken bir diğer nokta da sanırım seni çok şımartmış. Her ayrıldığınızda toparlayan taraf o olmuş. Belki de en son artık senden bekledi. Çünkü yine aynı bu şekilde bir şey yaşamıştım üniversitedeki erkek arkadaşımla. Bitiren ben olmuştum. O da benim whatsapptan çıkmamı bekleyip öyle uyurmuş geceleri. Hep ona yazayım diye beklemiş. Ama benim canıma tak eden şeyler olmuştu ve geri dönmemeye kararlıydım. 2 hafta geçti ve 2 kızla gecenin bi yarısında check-in yaptığını gördüm facebook'ta. Bitiren ben olsam da delirmiştim. Ama aslında banane dimi? O günün ertesi sabahı evinin önüne gitmiştim. Gelmeme çok sevinmiş (!) Yani aslında sırf beni kıskandırmak için 2 kızla dışarı çıkmış o aksam. Ben geleyim istemiş.

Senin erkek arkadaşın da senin araman için böyle bir şey yapmış olabilir. Erkekler yapıyor böyle şeyler. Öncekini unutmak için başkasıyla beraber olabiliyorlar. Eski sevgilimin de sevgilisi var şimdi. Okulunu değiştirdi başka üniversiteye geçti. Ama ben eskiden beri hissederdim bu ilişkinin yanlış olduğunu. Ayrıldıktan sonraki 2 ay çok zor geçti. Şimdi çok iyiyim. Bittiğine şükrediyorum.

Eğer ki sen de eskiden beri yanlış bişeyler hissediyorsan mantıklı bi karar vermelisin. Kalbin gerçekten hissediyodur neyin doğru olduğunu :) Birazcık zaman ver kendine ve düşün ilişkinizin geleceği var mıydı diye? Gerçekten olduğuna inaniyosan hissettiğin her şeyi açık bi şekilde yaz ona. O da bi şans vermek isterse sana döneceğine eminim. Ama istemezse en azından ömür boyu pişmanlık hissetmezsin neden geri döndürmeye çalışmadım diye. Ilişkinizin zaten geleceği olmadığını düşünüyosan onu düşünme artık :) İçini ferah tut. Daha genciz ne fırsatlar çıkıyo karşımıza. Ona değer veriyosan ve mutlu olamayacağınızı biliyosan izin ver o da mutlu olsun başka sevdiği birisiyle :)

Son düzenleme:
ayrı şehir ne ki ben sevgilimle 3 senedir ayrı ülkedeyim..benm sevgilim kıbrısta ama gerçekten seviyorsan aşıksanız o mesafe hiçbirşey insan hissediyor tabi zorluğunu bende çok yaşadım o mesafelerin.. çocuk oyuncağına çevirmişsiniz siz ayrıl barış ne demek .. bir insan bir kere ayrılır çünkü insan sevmediğinden ayrılır.. eğer seviyorsan her türlü zorluğuna katlanmayı öğreniceksin.eğer gerçekten sevseydi yerine kimseyi almazdı dönmeyeceğini bilse bile hiçkimseye sığınmazdı.madem ki çok seviyorsunuz birbirinizi barışın ve bir daha asla ne olursa olsn ayrılmayın zorlukları beraber aşın gülünü seviyorsan dikenine de katlanıcan bacım :)

canım bende ayrı şehirlerdeym 11 saatlik bir mesafe var arada bazen isyan ediorum ama özlediğim için yamımda olamadığı için dogumgünmde üzüntmde sevincmde ama hiç bi zaman sevgimden güvenimden şüphe etmedim iletişimi koparmadık hani demişsn ya ilgi göstermiyodu diye asıl mesele orda zaten o seni o zman cıkarmıs bence aklından ders falan bahane bende üni. okurken buldum erkek arkadasımı allahın izniyle evlencezde. oyle kızlardan nefret ederdi demişsin buda ünv. getirdiği bişi olsa gerek büyük söz konusmamk lazım ünv insana herşeyi yaptrr. bence sende yoluna bak vazgeçersen vazgeçilmez olursun bırak çevrimiçi yazılarını senden biraz haber alamasın merak ettir kendini gör bak ozaman içi içini nasıl yicek işte ozaman anlarsn sevip sevmediğini eğer hata yapmayı göze aldıysa o kızla cıkmayı göze aldıysa seni kaybetmeyi göze almış demektir bunun affedilcek bi yanı yok.
Kesinlikle haklısın asıl mesele ilgi göstermekte zaten,arada ne kadar mesafe olursa olsun yine yanımdaymış gibi hissettirmek de onun elinde yeter ki istesin.Gerçekten çok sevindim senin adına umarım mutlu olursun,isteyen yürütüyor işte arada ne kadar mesafe olsa da :) inan onu da düşündüm yani kaçan kovalanır mı acaba kaçsam mı diye düşündüm ama bu sefer de hemen vazgeçip gitti diye mi düşünür diye korkuyorum.Diyorum ki acaba beni mi deniyor bu sefer benim toparlamamı mı istiyor anlamadım ki,kızla neden çıkmaya başladığını bilsem her şey daha kolay olacak da orası da muamma iştee :KK14:

Son düzenleme:
Seni çok iyi anladım canım. Her şeyi tüm ayrıntısıyla yazmışsın. Kendi hatalarından bile bahsetmişsin. Lise boyunca hep berabermişsiniz. Servise bindiğinizde mesajlasmaya başlarmıssınız. Sanırım o yaşlarda herkes öyle oluyo. Yaşlarımız yakın. Ben de üniversite 3.sınıf öğrencisiyim. Hatırlıyorum lisedeki erkek arkadaşımla aynı yurt binasında kalmamıza ve etüd aralarında görüşmemize rağmen herkes odasına çıkınca yine mesajlasmaya başlardık. Yanyana olmaya alışıyor biraz insan sanırım. Ve biz de bi yaz tatilinde ayrılmıştık :/

Daha sonra üniversitede de bi erkek arkadaşım oldu. Aynı şehirlerde yaşıyoruz. Ve yine ben staja başka bi şehire gittiğimiz zaman ayrılık belirtileri ortaya çıkmaya başlamıştı. Ne yapsan da engel olamıyorsun bazen.

Dikkatimi çeken bir diğer nokta da sanırım seni çok şımartmış. Her ayrıldığınızda toparlayan taraf o olmuş. Belki de en son artık senden bekledi. Çünkü yine aynı bu şekilde bir şey yaşamıştım üniversitedeki erkek arkadaşımla. Bitiren ben olmuştum. O da benim whatsapptan çıkmamı bekleyip öyle uyurmuş geceleri. Hep ona yazayım diye beklemiş. Ama benim canıma tak eden şeyler olmuştu ve geri dönmemeye kararlıydım. 2 hafta geçti ve 2 kızla gecenin bi yarısında check-in yaptığını gördüm facebook'ta. Bitiren ben olsam da delirmiştim. Ama aslında banane dimi? O günün ertesi sabahı evinin önüne gitmiştim. Gelmeme çok sevinmiş (!) Yani aslında sırf beni kıskandırmak için 2 kızla dışarı çıkmış o aksam. Ben geleyim istemiş.

Senin erkek arkadaşın da senin araman için böyle bir şey yapmış olabilir. Erkekler yapıyor böyle şeyler. Öncekini unutmak için başkasıyla beraber olabiliyorlar. Eski sevgilimin de sevgilisi var şimdi. Okulunu değiştirdi başka üniversiteye geçti. Ama ben eskiden beri hissederdim bu ilişkinin yanlış olduğunu. Ayrıldıktan sonraki 2 ay çok zor geçti. Şimdi çok iyiyim. Bittiğine şükrediyorum.

Eğer ki sen de eskiden beri yanlış bişeyler hissediyorsan mantıklı bi karar vermelisin. Kalbin gerçekten hissediyodur neyin doğru olduğunu :) Birazcık zaman ver kendine ve düşün ilişkinizin geleceği var mıydı diye? Gerçekten olduğuna inaniyosan hissettiğin her şeyi açık bi şekilde yaz ona. O da bi şans vermek isterse sana döneceğine eminim. Ama istemezse en azından ömür boyu pişmanlık hissetmezsin neden geri döndürmeye çalışmadım diye. Ilişkinizin zaten geleceği olmadığını düşünüyosan onu düşünme artık :) İçini ferah tut. Daha genciz ne fırsatlar çıkıyo karşımıza. Ona değer veriyosan ve mutlu olamayacağınızı biliyosan izin ver o da mutlu olsun başka sevdiği birisiyle :)

Neden böyle numaralara başvuruyorlar ki ama?Kıskandırmak,ayağına getirmek için başka kızlarla takılmak filan?Kendilerinden soğutuyorlar ama haberleri yok :KK43: inanın geleceği olan bir ilişkiydi,yukarıda da bahsettiğim gibi hala inanamıyorum böyle bir şey olduğuna, 2 3 kere ayrılmıştık daha önce ama hiç birinde bir başkasına gitmemişti işte bu bile acaba gerçekten o kızı mı seviyor diye düşünmeme neden oluyor :26: sonra diyorum ki 2 senede hatta ondan önce arkadaştık 3 senede hiç mi tanıyamadın böyle bir şey yapmaz sana.İnanın ben de onu düşündüm acaba bu sefer benden mi bir adım bekliyor diye.Çünkü haklısın baya şımarttı beni her seferinde o toparladı ve en büyük hatamın da farkındayım orada onu yalnız bırakmamam gerekirdi.Bir bakımdan hak veriyorum benim de hatalarım var ama ne olursa olsun gerçekten sevseydi nasıl başka birisini hayatına alabilirdi ki ?

ayrı şehir ne ki ben sevgilimle 3 senedir ayrı ülkedeyim..benm sevgilim kıbrısta ama gerçekten seviyorsan aşıksanız o mesafe hiçbirşey insan hissediyor tabi zorluğunu bende çok yaşadım o mesafelerin.. çocuk oyuncağına çevirmişsiniz siz ayrıl barış ne demek .. bir insan bir kere ayrılır çünkü insan sevmediğinden ayrılır.. eğer seviyorsan her türlü zorluğuna katlanmayı öğreniceksin.eğer gerçekten sevseydi yerine kimseyi almazdı dönmeyeceğini bilse bile hiçkimseye sığınmazdı.madem ki çok seviyorsunuz birbirinizi barışın ve bir daha asla ne olursa olsn ayrılmayın zorlukları beraber aşın gülünü seviyorsan dikenine de katlanıcan bacım :)

Çok haklısın..Belki de bu ayrılıp barışmalarımız çocuk oyuncağı gibi algılanmasına neden olmuş da olabilir.Kabullenemediğim nokta o zaten,onu gerçekten bırakmış olsam bile hemen bir başkasına mı gitmesi gerekirdi?Gerçekten seven insan gelmeyeceğini bilse bile beklemeli.Daha önce de kavgalarımız olmuştu,illa ki barışacaktık bir şekilde,bir başkasına gitmek neden?
Çok teşekkür ediyorum kızlar ilgilenip cevap yazdınız,fikirlerinizi paylaştınız,en doğru kararı vermeye çalışacağım hepinize mutluluklar :KK34:

Neden böyle numaralara başvuruyorlar ki ama?Kıskandırmak,ayağına getirmek için başka kızlarla takılmak filan?Kendilerinden soğutuyorlar ama haberleri yok :KK43: inanın geleceği olan bir ilişkiydi,yukarıda da bahsettiğim gibi hala inanamıyorum böyle bir şey olduğuna, 2 3 kere ayrılmıştık daha önce ama hiç birinde bir başkasına gitmemişti işte bu bile acaba gerçekten o kızı mı seviyor diye düşünmeme neden oluyor :26: sonra diyorum ki 2 senede hatta ondan önce arkadaştık 3 senede hiç mi tanıyamadın böyle bir şey yapmaz sana.İnanın ben de onu düşündüm acaba bu sefer benden mi bir adım bekliyor diye.Çünkü haklısın baya şımarttı beni her seferinde o toparladı ve en büyük hatamın da farkındayım orada onu yalnız bırakmamam gerekirdi.Bir bakımdan hak veriyorum benim de hatalarım var ama ne olursa olsun gerçekten sevseydi nasıl başka birisini hayatına alabilirdi ki ?

tmm belki seni cezalandrmak istioda olabilir ama bu yinede baskasıyla cıkmasını gerektirmio.. bencede soğutuyolr bukdr içine dert oluosa bence konus bişey kaybetmezsin baktın kararı olumsuz istemio o zaman arkana bakmaya gerek yok en azından bu ilişkiyi kurtarmaya calıstım dersin

Çok haklısın..Belki de bu ayrılıp barışmalarımız çocuk oyuncağı gibi algılanmasına neden olmuş da olabilir.Kabullenemediğim nokta o zaten,onu gerçekten bırakmış olsam bile hemen bir başkasına mı gitmesi gerekirdi?Gerçekten seven insan gelmeyeceğini bilse bile beklemeli.Daha önce de kavgalarımız olmuştu,illa ki barışacaktık bir şekilde,bir başkasına gitmek neden?
Çok teşekkür ediyorum kızlar ilgilenip cevap yazdınız,fikirlerinizi paylaştınız,en doğru kararı vermeye çalışacağım hepinize mutluluklar :KK34:

kendi adıma rica ederim ve hakkında hayırlı olanın gerçekleşmesini temenni ederim unutma tatlım kaderinde kimin olduğunu hiçkimse bilemez gerçek aşkın seni eninde sonunda bulur

minnakmimar bacımm:)) öyle diosun ama yakasına yapışmasına gerek yok ders flan hikaye bence. dedğin gbi seven insn her türlü katlanıo bence bu cock sevdiğini sanıodu ünv gidnce cevresi büyüdü sonra şımarmaya basldı kız dedğin bigünde bulamıcagına göre demekki yedeklerde varmıs bi yakınlasma bi bakısma bi iletişim varmıs yani aralarında suluuboyacım sende üzülme yernde olsm vicdnmı rahatlatmk içn blkı konusrdm oda lisede gösterdgi ilgiye karsın saf olmayalım arkadaşcıklarımm

minnakmimar bacımm:)) öyle diosun ama yakasına yapışmasına gerek yok ders flan hikaye bence. dedğin gbi seven insn her türlü katlanıo bence bu cock sevdiğini sanıodu ünv gidnce cevresi büyüdü sonra şımarmaya basldı kız dedğin bigünde bulamıcagına göre demekki yedeklerde varmıs bi yakınlasma bi bakısma bi iletişim varmıs yani aralarında suluuboyacım sende üzülme yernde olsm vicdnmı rahatlatmk içn blkı konusrdm oda lisede gösterdgi ilgiye karsın saf olmayalım arkadaşcıklarımm

aynen bacım:)) çok haklısım üniye gidince herşey değişiyor tabi senin yerine birini koyabiliyorsa zaten çoktan bitmişsin ısrar etmeye gerek yok bence ..yine de aşk bu ne olacağı hiç belli olmaz

Gamzecim kız dediğin bir günde bulunmuyor demişsin ama inan öyle kızlar var ki sevgilisi olan erkeği bile ayartmaya çalışıyorlar,her kız öyle masum değil bence,1 günde tav olacak kızlar da var yani.Zaten başta da söyledim bir kızdan bahsetmişti bana biz daha birlikteyken amfide kız yanına gelip konuşmaya çalışmış ama eski sevgilim telefon etmem gerek deyip yanından kalkmış.Gerçi yanından kalkıp gittiği ne kadar doğru bilemeyiz,sadece güvenebiliriz,güvenmek zorundayız.Ben o kızın şu anki sevgilisi olduğundan şüpheleniyorum,zaten gayet rahat bir kız sigara içki filan.Kız da en bilindik numarayı oynamış,erkek sevgilisinden ayrılmıştır içiyordur kötü durumdadır kız arkadaşça yaklaşır kapar çocuğu.Yanlış anlamayın burada ne tamamen kızı ne de tamamen eski sevgilimi suçluyorum.Ben de suçluyum,inanın bunun da farkındayım.Ama kabullenemediğim şey şu,biz ayrılmış olsak bile nasıl 2 seneyi çöpe atıp bir başkasına gidebilir?Nasıl o kızın ona yaklaşmasını müsaade edebilir?İşte tüm bu nedenleri nasılları düşündükçe bir mesaj daha atıp 2 senenin hatırına ilişkiyi toparlama isteğim de gidiyor daha doğrusu gururuma yediremiyorum.

Bence sevgilin gözünde büyüttügün gibi biri degil.
Madem seni o kadar cok seviyordu, o kadar cok deger veriyordu nasil bir anda seni silip baskasiyla olabildi?
2 sene emek verdigi insanin, bir fotorafla gercegi ögrendiginde ne kadar üzülecegini bilmiyor muydu?
Sonra yok yalnizdim, sende yazmadin, ailem yoktu gibi cocukca bahanelerin arkasina siginmasi gercekten cok komik.
Yani sende öyle birsey yapsan, sonra af dilesen tekrar barismak istesen demek ki kabul edecek!?
Yok böyle bir sacmalik.
Sonucta tamam ayrilmissin yani küslük varmis arada ama bu basit olmamali bazi seyler.
Su anda yapman gereken tek sey, onun sana ulasmasini engellemen.
Onun paylasimlarini takip edebilecegin her yerden sil, senden hic bir sekilde haber alamasin.
Seni, sevgini haketmedigini düsünüyorum.
Olabildigince aklini baska seylerle mesgul et, zamanla alisacaksin zaten.

Gamzecim kız dediğin bir günde bulunmuyor demişsin ama inan öyle kızlar var ki sevgilisi olan erkeği bile ayartmaya çalışıyorlar,her kız öyle masum değil bence,1 günde tav olacak kızlar da var yani.Zaten başta da söyledim bir kızdan bahsetmişti bana biz daha birlikteyken amfide kız yanına gelip konuşmaya çalışmış ama eski sevgilim telefon etmem gerek deyip yanından kalkmış.Gerçi yanından kalkıp gittiği ne kadar doğru bilemeyiz,sadece güvenebiliriz,güvenmek zorundayız.Ben o kızın şu anki sevgilisi olduğundan şüpheleniyorum,zaten gayet rahat bir kız sigara içki filan.Kız da en bilindik numarayı oynamış,erkek sevgilisinden ayrılmıştır içiyordur kötü durumdadır kız arkadaşça yaklaşır kapar çocuğu.Yanlış anlamayın burada ne tamamen kızı ne de tamamen eski sevgilimi suçluyorum.Ben de suçluyum,inanın bunun da farkındayım.Ama kabullenemediğim şey şu,biz ayrılmış olsak bile nasıl 2 seneyi çöpe atıp bir başkasına gidebilir?Nasıl o kızın ona yaklaşmasını müsaade edebilir?İşte tüm bu nedenleri nasılları düşündükçe bir mesaj daha atıp 2 senenin hatırına ilişkiyi toparlama isteğim de gidiyor daha doğrusu gururuma yediremiyorum.

hey maşallah :) senaryo çıktı 2 dkkada pekalaa sustum ben ozman

Bence sevgilin gözünde büyüttügün gibi biri degil.
Madem seni o kadar cok seviyordu, o kadar cok deger veriyordu nasil bir anda seni silip baskasiyla olabildi?
2 sene emek verdigi insanin, bir fotorafla gercegi ögrendiginde ne kadar üzülecegini bilmiyor muydu?
Sonra yok yalnizdim, sende yazmadin, ailem yoktu gibi cocukca bahanelerin arkasina siginmasi gercekten cok komik.
Yani sende öyle birsey yapsan, sonra af dilesen tekrar barismak istesen demek ki kabul edecek!?
Yok böyle bir sacmalik.
Sonucta tamam ayrilmissin yani küslük varmis arada ama bu basit olmamali bazi seyler.
Su anda yapman gereken tek sey, onun sana ulasmasini engellemen.
Onun paylasimlarini takip edebilecegin her yerden sil, senden hic bir sekilde haber alamasin.
Seni, sevgini haketmedigini düsünüyorum.
Olabildigince aklini baska seylerle mesgul et, zamanla alisacaksin zaten.

sonnda bnmle aynı düşncye shp birini bldum bende böyle dşnüyorm basksyla cıkması bi ceza olamaz affedlr bişide değil ayrıca bnm gözmde

İşte tam doğru noktaya ayak bastın.Ortada ayrılık bile yok ki :) Yani hiç bir şekilde ayrıldığımıza dair ne o bana ne de ben ona bir mesaj attım.Sadece kavga etmiştik,küstük,konuşmuyorduk.Ama teknik olarak hala birlikteydik.Hani belki şey diyeceksiniz,ya küsmüşsünüz işte çocuğun illa mesaj atıp ayrılıyorum senden demesi mi gerek ayrılmışsınız işte anlayamadın mı bunu,ama bu kadar basit değildir ki bu.2 senelik ilişki az mı?En azından bir ayrılık mesajını hak etmeliydim,2 senenin hatırına.Resmen ben bunu aldatmak olarak görüyorum.Evet küs olabiliriz ama ayrılmış değildik.Kaldı ki arkadaşlar,madem ayrıldık yılbaşı gecesi yıl dönümümüz oluyor aynı zamanda,neden o gece durumuna'bu gece yılbaşından daha özel'yazıyorsun?Neden bütün whatsapp durumların attığın tweetler benimle,bizimle ilgili?Sormazlar mı adama bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diye?Sen git,yıl dönümünde o durumu yaz,2 hafta sonra başkasıyla fotoğrafını ekle.Yine cinlendim ben şimdi ya :KK47: İlk sevgili ya bu kadar değersiz mi onun gözünde ?

X