Üniversite

Teşekkür ederim canım. Allah herkese gönlündekini nasip etsin. Bakalım hakkında hayırlısı olsun.

bende dıs derım
ayrıca
-hangı unıversıteyı bıtırdın
-şu şu unıversıteyı ( ozel)
-hımmm ( parasıyla okumuş bellı) .....ımaları ve bakısları.....:KK43:

gbı dıyaloglar kaçınılmaz olur.çunku bende dahıl çoğu kişi ozel unıverıtede okuyanlara sıcak bakmıyor

hanımefendi önyargılardan sıyrılın artık bende özel üniversitede okuyorum hiç bir dersten öyle bedavadan geçmedim bölümümde 4 cuyum başarılıyım ama bu bana verilmiş bir hediye degil çalışsarak elde ettim ve devlette oldugu gibi özelde de çalışarak derslerini geçiyorsun dışardan demek kolay parayla geçiyorlar dersleri diye ama böyle duşunmeniz çook yanlış

hanımefendi önyargılardan sıyrılın artık bende özel üniversitede okuyorum hiç bir dersten öyle bedavadan geçmedim bölümümde 4 cuyum başarılıyım ama bu bana verilmiş bir hediye degil çalışsarak elde ettim ve devlette oldugu gibi özelde de çalışarak derslerini geçiyorsun dışardan demek kolay parayla geçiyorlar dersleri diye ama böyle duşunmeniz çook yanlış

normal unıversıtede yuksek puanlı gıremeyecegınız yerlere parasını ödeyıp bılmem kaç düşük puanla gırıyorsunuz.....ee yanı nesı onyargı??? parasınla okuyorsunuz işte

trnormal unıversıtede yuksek puanlı gıremeyecegınız yerlere parasını ödeyıp bılmem kaç düşük puanla gırıyorsunuz.....ee yanı nesı onyargı??? parasınla okuyorsunuz işte

öylede çok duşuk puanla girmedim yine bir onyagı daha benim sıralamam 60 bindi arkadaşlarım var 50 binde olan ve ben devlet üniversitelerini tutturuyordum istanbulu seçtim bazı şartlardan dolayı şehir dışına gitmedim fazla büyük konuşuyorsun ayrıca bir milyon 600 bin kişi arasında sıralamam 60 bindi öyle kafadan atmayın ayrıca ben burslu okuyorum ve özelde okuyan parayla geçmiyor sınavları çalışarak geçiyor fazla buyuk konuşmayın devlette şehirdışında okuyanda yurtda kiraya yola yemek parası yine aynı parayı veriyor

öylede çok duşuk puanla girmedim yine bir onyagı daha benim sıralamam 60 bindi arkadaşlarım var 50 binde olan ve ben devlet üniversitelerini tutturuyordum istanbulu seçtim bazı şartlardan dolayı şehir dışına gitmedim fazla büyük konuşuyorsun ayrıca bir milyon 600 bin kişi arasında sıralamam 60 bindi öyle kafadan atmayın ayrıca ben burslu okuyorum ve özelde okuyan parayla geçmiyor sınavları çalışarak geçiyor fazla buyuk konuşmayın devlette şehirdışında okuyanda yurtda kiraya yola yemek parası yine aynı parayı veriyor hayatta kimse kuçumseyemeyin nerden geliyor bu kibir herkez eşittir şunuda belirteyim içinde bir gram kibir taşıyan cennete giremez bişeyleri kucumseyerek egomu tatmin ediyorsun yazık sana kimsenin ne olacagı belli olmaz bu dunyada

merhaba öncelikle nerde ikamet ediyosunuz bulundugunuz ilde tıp fakultelerini araştırın tanıtım gunleri var şusıra ben haliç universitesınde okuyorum busene tıp açılıyormuş isterseniz haliç universitesinede bakabilirsin öncelikle oturdugunuz ildeki üniv tıp alanında kaçıncı sıralamada alıyor ona bakın sıralamya göre önce devletten tercih yapın sonrada özel üniversiteleri seçin 17 binse sıralama binden başlayın 40 bine kadar tecih yapabilirsin sıralamada busene sınavda degişimler oldu sıralamalar deşebilir ben özelde okuyorum ist şehir dışına gidecegime ist tercih ettim masraf aynı oluyor yurtlarda olmuyorsun zorluklarını çekmiyorsun evine gliyorsun rahat oluyorsun yani sormak istedigin bişey olursa yardımcı olabilirim

melina1, 1 dakika önce K.İ.B.

öylede çok duşuk puanla girmedim yine bir onyagı daha benim sıralamam 60 bindi arkadaşlarım var 50 binde olan ve ben devlet üniversitelerini tutturuyordum istanbulu seçtim bazı şartlardan dolayı şehir dışına gitmedim fazla büyük konuşuyorsun ayrıca bir milyon 600 bin kişi arasında sıralamam 60 bindi öyle kafadan atmayın ayrıca ben burslu okuyorum ve özelde okuyan parayla geçmiyor sınavları çalışarak geçiyor fazla buyuk konuşmayın devlette şehirdışında okuyanda yurtda kiraya yola yemek parası yine aynı parayı veriyor

Olay devlet unıversıtelerınde gıremeyecgınız puanla o okullara gırmenız zaten...ben puanınız kotu demedım kı....ama demek kı devlette o bolume yetmıyormus....neden bu kadar gocundunuz....

X