Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende dıs derım
ayrıca
-hangı unıversıteyı bıtırdın
-şu şu unıversıteyı ( ozel)
-hımmm ( parasıyla okumuş bellı) .....ımaları ve bakısları.....
gbı dıyaloglar kaçınılmaz olur.çunku bende dahıl çoğu kişi ozel unıverıtede okuyanlara sıcak bakmıyor
hanımefendi önyargılardan sıyrılın artık bende özel üniversitede okuyorum hiç bir dersten öyle bedavadan geçmedim bölümümde 4 cuyum başarılıyım ama bu bana verilmiş bir hediye degil çalışsarak elde ettim ve devlette oldugu gibi özelde de çalışarak derslerini geçiyorsun dışardan demek kolay parayla geçiyorlar dersleri diye ama böyle duşunmeniz çook yanlış
trnormal unıversıtede yuksek puanlı gıremeyecegınız yerlere parasını ödeyıp bılmem kaç düşük puanla gırıyorsunuz.....ee yanı nesı onyargı??? parasınla okuyorsunuz işte
öylede çok duşuk puanla girmedim yine bir onyagı daha benim sıralamam 60 bindi arkadaşlarım var 50 binde olan ve ben devlet üniversitelerini tutturuyordum istanbulu seçtim bazı şartlardan dolayı şehir dışına gitmedim fazla büyük konuşuyorsun ayrıca bir milyon 600 bin kişi arasında sıralamam 60 bindi öyle kafadan atmayın ayrıca ben burslu okuyorum ve özelde okuyan parayla geçmiyor sınavları çalışarak geçiyor fazla buyuk konuşmayın devlette şehirdışında okuyanda yurtda kiraya yola yemek parası yine aynı parayı veriyor hayatta kimse kuçumseyemeyin nerden geliyor bu kibir herkez eşittir şunuda belirteyim içinde bir gram kibir taşıyan cennete giremez bişeyleri kucumseyerek egomu tatmin ediyorsun yazık sana kimsenin ne olacagı belli olmaz bu dunyada
öylede çok duşuk puanla girmedim yine bir onyagı daha benim sıralamam 60 bindi arkadaşlarım var 50 binde olan ve ben devlet üniversitelerini tutturuyordum istanbulu seçtim bazı şartlardan dolayı şehir dışına gitmedim fazla büyük konuşuyorsun ayrıca bir milyon 600 bin kişi arasında sıralamam 60 bindi öyle kafadan atmayın ayrıca ben burslu okuyorum ve özelde okuyan parayla geçmiyor sınavları çalışarak geçiyor fazla buyuk konuşmayın devlette şehirdışında okuyanda yurtda kiraya yola yemek parası yine aynı parayı veriyor