navb yorumunu okuyunca güldüm.. öyle kendime güvensizlikten degil merak ediyorum.. bi de her türden insan filan diyolar ya.. evet bide herkes gercekten cok degişiyor ya nasıl bir ortam gercekten merak ediyorum..
herkesin yorumlarına tşk.kür ederim herkes kendi deneyimlerinden ve bildiklerinden yaşadıklarından bişeyler yazmıs bunları bilmek cok iyi geldi bana.. ben ünv.sadece psk.okumak için istiyorum baska bişey için istemiorum ama son zamanlarda hocalarım hep kendini geliştirmk için ve insanları tanıyıp ayakta durman için cok iyi olacak gibi şeyler söylediler o yüzden bunları merak etmeye basladım.. bir de ben g.antepte oturuyorum evin tek kızıyım ailemden ayrılmakta istemiorum ünv.yi burda okusam nasıl olur? yani aileyle aynı şehirde okumak mı yoksa illa baska şehire gitmek mi gerekir? hani psk.pdr gibi bölümlerde ünv.cok önemli degil kendini geliştirmen lazım.. ben öyle aman aman baska sehire gidiymde özgür oluym filan istemiorum zaten burda da istedigim zaman arkadaslarımla cıkabiliyorum ha gece cıkmıyorum oda benim için bi eksiklik degil.. aynı şehirde okumak hakkında ne düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?