S Sahipliii Yeni Üye Kayıtlı Üye 19 Ağustos 2017 3 30 25 13 Ağustos 2018 Konu Sahibi Sahipliii #1 Tıbbi dokümantasyon ve sekreterlik istiyorum ama üniversiteye karar veremedim 2. Sıraya karabük üni mi kastamonu üni mi lütfen yardım edin
Tıbbi dokümantasyon ve sekreterlik istiyorum ama üniversiteye karar veremedim 2. Sıraya karabük üni mi kastamonu üni mi lütfen yardım edin
S sapkali Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 29 Ekim 2016 1.395 1.230 13 Ağustos 2018 Konu Sahibi Sahipliii #2 Sahipliii .!.: Tıbbi dokümantasyon ve sekreterlik istiyorum ama üniversiteye karar veremedim 2. Sıraya karabük üni mi kastamonu üni mi lütfen yardım edin Genişletmek için tıkla... Bölüm hakkında fikrim yok ama şehirlerin memleketine uzaklığını ve ulaşım araç sayısını değerlendir derim. Bazen 3 saatlik şehre varmak için 3-4 vesait yapmak gerekiyor .Bi zaman sonra bunaltıyor.
Sahipliii .!.: Tıbbi dokümantasyon ve sekreterlik istiyorum ama üniversiteye karar veremedim 2. Sıraya karabük üni mi kastamonu üni mi lütfen yardım edin Genişletmek için tıkla... Bölüm hakkında fikrim yok ama şehirlerin memleketine uzaklığını ve ulaşım araç sayısını değerlendir derim. Bazen 3 saatlik şehre varmak için 3-4 vesait yapmak gerekiyor .Bi zaman sonra bunaltıyor.