- 28 Temmuz 2017
- 2.662
- 6.724
- 27
İyi akşamlar kadınlar kulübü üyeleri. Konumu yeğenim için açtım. Tercihlerin bitmesine 2 gün kaldı malum. Bu yıl liseden mezun oldu. Diş hekimliği istiyordu, bunun için çalıştı. Fen lisesi mezunu bu arada. Ama sınavda yığılma olduğundan istediği sıralamayı yapamamış. 68 binde şu an. Bir yıl daha sınava çalışmak istemediğinden tercih yapmaya karar vermiş. Ancak çok kararsız kalmış. Ben bu yıl lisans hemşirelikten mezun oldum. Hemşireliğin ataması iyi olduğu için yazmıştım realist bakmıştım. Okuduğumda ise sevdim, insanlara faydalı olmak hoşuma gidiyor dolayısıyla önerdim. İlköğretim matematik öğretmenliğini de önerdim. Ataması iyi diye biliyorum. Kendi sınıf arkadaşlarıma sordum onlar da ilköğretim matematik diyorlar. Kararsız kaldığı meslekler ise veterinerlik, ilköğretim matematik, hemşirelik, mimarlık, genetik, bilgisayar mühendisliği, kimya öğretmenliği, fizik öğretmenliği, endüstri mühendisliği. Yani bence üste ilköğretim, atlara hemşirelik yazsın diyorum hem 2 tane özel üniversitede hemşirelik tam burslu tutuyor. Her zaman burada yol gösteren ablalarım olduğu için bu konuda da yol göstereceğinizi umuyorum. Sizlerin fikri önemli.Kendisinin gönlü hemşirelikten yanaymış, sağlık sektörü bitmez diyor ama emin değil. Konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın.