Şuanlik çok fazla calisamiyorum canım senin nasıl gidiyorCalismalar nasil gidiyor bu arada ben ayt calisiyorum ama gene de destek olalim birbirimize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şuanlik çok fazla calisamiyorum canım senin nasıl gidiyorCalismalar nasil gidiyor bu arada ben ayt calisiyorum ama gene de destek olalim birbirimize
Suan sadece mat2 ve ayt kimya calisiyorum biyolojide calisiyordum ama cabuk unuttugumu farkettim martta baslayacagim calismaya fizik ve geometriye gerek yok cok yuksek bir puan hedefim yok cunkuŞuanlik çok fazla calisamiyorum canım senin nasıl gidiyor
TSize kötü birşey söyleyeyim. İki yıllık bitireyim ordan dikey geçişle hemşire olurum vs. Diye düşünürseniz hata edersiniz dgs mat ve türkçeden oluşuyor. Türkçe basit full paragraf derseniz yine yanılırsınız. Çünkü fazla paragraf sorusu ve de süreyide göz önünde bulundurunca beyin yoruluyor süre yetmiyor gerçekten. Eskisi gibi kolay değil dgs kontejanları düşürdüler sınava giren sayısı da çoğaldı. İnanın üniversite sınavı daha kolaydır dgs nin yanında
Gelelim el alem mevzularına. Krizi fırsata çevirin onlar kötü birşey mi söylüyor? Moralinizi bozmayın aksine utandırmak için daha çok çalışın gaza gelin. Onlar bilmez sizin ne gibi dersleriniz var, konular neler?, hangi dersten kaç soru geliyor?. Sınava kaç kişi giriyor? Sürekli eğitim sistemi değişiyor olumsuz etkilerini bilmezler işsizlikten boş boş konuşurlar anca. Cidden yapabilirsiniz. Soru mu çözemiyorsunuz? Her sınavın whatsapp çözüm grupları var çok yardımcı oluyorlar. E internette ders videoları derya deniz. Bide el alemi çok kafaya takıyorsanız kapatın kulaklarınızı. İş tamamen size kalıyor.
Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim.Önce kpssye hazırlanıp atandıktan sonra dgsyle tamamlamayı düşünüyorum. Meslek lisesi mezunu olup sayısalım iyi olmadığı ve obp yarıya düştüğü için lisans kazanmanın zorlayacağını düşündüğümden önlisans istiyorumSize kötü birşey söyleyeyim. İki yıllık bitireyim ordan dikey geçişle hemşire olurum vs. Diye düşünürseniz hata edersiniz dgs mat ve türkçeden oluşuyor. Türkçe basit full paragraf derseniz yine yanılırsınız. Çünkü fazla paragraf sorusu ve de süreyide göz önünde bulundurunca beyin yoruluyor süre yetmiyor gerçekten. Eskisi gibi kolay değil dgs kontejanları düşürdüler sınava giren sayısı da çoğaldı. İnanın üniversite sınavı daha kolaydır dgs nin yanında
Gelelim el alem mevzularına. Krizi fırsata çevirin onlar kötü birşey mi söylüyor? Moralinizi bozmayın aksine utandırmak için daha çok çalışın gaza gelin. Onlar bilmez sizin ne gibi dersleriniz var, konular neler?, hangi dersten kaç soru geliyor?. Sınava kaç kişi giriyor? Sürekli eğitim sistemi değişiyor olumsuz etkilerini bilmezler işsizlikten boş boş konuşurlar anca. Cidden yapabilirsiniz. Soru mu çözemiyorsunuz? Her sınavın whatsapp çözüm grupları var çok yardımcı oluyorlar. E internette ders videoları derya deniz. Bide el alemi çok kafaya takıyorsanız kapatın kulaklarınızı. İş tamamen size kalıyor.
Hakkında hayırlısı canım inşallah istediğin bölümü kazanırsın. Mat2, kimya ve biyoloji den güzel netler çıkarırsan yeterli olur diye düşünüyorum. Senin yaptığın çok mantıklı olmuş tytyle uğraşmazsın hiç olmadı zaten önemli olan da ayt. Benim obp yarıya kesildiği için kazanmam zor diye aytye hiç bakmıyorum.Suan sadece mat2 ve ayt kimya calisiyorum biyolojide calisiyordum ama cabuk unuttugumu farkettim martta baslayacagim calismaya fizik ve geometriye gerek yok cok yuksek bir puan hedefim yok cunku
Cok iyi anliyorum canim seni matematikte iyi bir temel atarsan dedigim gibi benim hocam kanalindaki ilyas hoca bana cok yardimci oldu mat2 de de onunla hazirlaniyorum hakkimizda hayirlisi insallah yazin istedigimiz yeri tutturdugumuzu yazariz burayaHakkında hayırlısı canım inşallah istediğin bölümü kazanırsın. Mat2, kimya ve biyoloji den güzel netler çıkarırsan yeterli olur diye düşünüyorum. Senin yaptığın çok mantıklı olmuş tytyle uğraşmazsın hiç olmadı zaten önemli olan da ayt. Benim obp yarıya kesildiği için kazanmam zor diye aytye hiç bakmıyorum.
İnşallah canım. Bende şuan İlyas hocanın tyt videolarını dinleyip not çıkarıyorum yeni tip soru çözümleri falan yapıyor gayet güzel gidiyorCok iyi anliyorum canim seni matematikte iyi bir temel atarsan dedigim gibi benim hocam kanalindaki ilyas hoca bana cok yardimci oldu mat2 de de onunla hazirlaniyorum hakkimizda hayirlisi insallah yazin istedigimiz yeri tutturdugumuzu yazariz buraya
Ders calismiyordum suan ama canim istedi bende kimyaya bakayim bari kolay gelsinİnşallah canım. Bende şuan İlyas hocanın tyt videolarını dinleyip not çıkarıyorum yeni tip soru çözümleri falan yapıyor gayet güzel gidiyor ☺
Teşekkür ederim sanada kolay gelsin. Bende çalışacağım birazdan Seneye istediğimiz bölümün derslerine çalışırız inşallah.Ders calismiyordum suan ama canim istedi bende kimyaya bakayim bari kolay gelsin
inşallah canımTeşekkür ederim sanada kolay gelsin.☺ Bende çalışacağım birazdan Seneye istediğimiz bölümün derslerine çalışırız inşallah.
Kpss evet mantıklı olur sene kaybında olmaz (dgs yi kazanma süresinden dolayı)T
Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim.❤Önce kpssye hazırlanıp atandıktan sonra dgsyle tamamlamayı düşünüyorum. Meslek lisesi mezunu olup sayısalım iyi olmadığı ve obp yarıya düştüğü için lisans kazanmanın zorlayacağını düşündüğümden önlisans istiyorum
Aynen öyle Ben bu yıl sınava hazırlanmışken önlisans kpssye girsem iyi bir puan aldığım takdirde atanabilir miyim.Kpss evet mantıklı olur sene kaybında olmaz (dgs yi kazanma süresinden dolayı)
Bölüme bağlıAynen öyle ☺ Ben bu yıl sınava hazırlanmışken önlisans kpssye girsem iyi bir puan aldığım takdirde atanabilir miyim.
Tamam teşekkürlerBölüme bağlı
Evet kesinlikle öyle ama diğer bölümlerde malesef bu şekilde kendini geliştirmek ve çok çalışmak gereklisağlık alanında meslekler hala popüler özellikle iş bulma konusunda bende ayt den iyi yapamazsam 2 yıllık bölümleri tercih edeceğim.
Sağlık Alanında En İyi Meslekler Neler ? | Sorumatik Blog
Sağlık alanı ile ilgili işler genel olarak yüksek talep görmektedir.Sağlık alanında iş bulmak için İhtiyacınız olan tek istediğiniz alanda eğitimblog.sorumatik.co
sağlık alanında tercih edilebilecek hala kolay iş bulunacak bölümler var fakat eskisi gibi değil maalesef mezunların sayısı git gide artıyor.
İnşallah canım.Allah yardımcın olsun. İstediğimiz takdirde herşeyi başarabilirizMerhaba bende sınava hazırlanıyorum 4 yıllık ıstıyorum kızımla çalışmak pek kolay olmasa da elımdem gelenı yapmaya çalışıyorum umarım sızlerınde ekmekleri boşa gıtmez