18 yaşındayım üniversite sınavına hazırlanıyorum bende hemşirelik istiyorum.Geçen sene tyt ye ağırlık vermiştim tyt puanım iyi geldi ama ayt beni 100k aşağı attı(sağlık lisesi mezunuyum ayt derslerini okulda görmedim) bu sene ben sadece ayt çalışıyorum geçen yılın tyt puanını kullanacağım
tyt için tavsiyelerim:
biyoloji kolay ama çabuk unutulan bir ders sürekli tekrar etmek gerekiyor
fizik için banko soru çıkan konuları öğrensen yeterli bence optik mesela
tyt kimya basit bir ders gene de unutuluyor bol test çözmek gerekir kimya adası kanalından dinliyordum ben
geometri çalışmanı tavsiye etmiyorum konuları öğrensen bile sınav esnasında süre yetişmiyor
sosyal için genel tekrar videoları var onları izle çözdüğün denemelerde etkili olur
paragraf için ilk önce soruyu oku sonra paragrafı okurken önemli bulduğun yerlerin altını çiz birde youtubeda paragraf çözme taktikleri videolarını izle yardımı oluyor baya,sınavda sürekli 2 şık arasında kaldım limit paragraf soru bankasında da bu vardı ama ben yarısında bırakmıştım pişman oldum keşke çözseydim bütün kitabı
Türkçe için zafer yayınları türkçe soru bankasını çözdüm(hepsini bitirmedim)güzeldi kitap 34/40 geldi benim Türkçe
matematik için 345 kesinlikle çok iyi ben temel olarak ant mat karekok mat0(bu kitabı beğenmemiştim ama bitirdim okul hocamız aldırmıştı)birde birey a çözdüm youtube kanalı olarak benim hocamı öneririm.
Uzun oldu biraz umarım yardımcı olabilmişimdir:)