üniversite sınavın için yardım acil

eylemgs34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2013
217
22
38
34
İstanbul
kk nin güzelleri size bişey tanışmak istiyorum.
ben bu sene üni. sınavına girmeyi düşünüyorum .
sizce nasıl calışmalıyım ?
gecmiş soru kitaolarında alsam bi yararı olurmu ?
şuan açıkdan devam ediyorum okula bana bi akıl verin :S

Her dersin konu anlatım ve soru çözümlü kitaplarını , ve soru bankalarını alınız..
Sınava yakın bir zamanda da , bir ay kala vs. Denemelerle birlikte çıkmış soruların çözümleri oln kitaplar var piyasada..
Onlarıda aldınız mı tamamdır.
Geriye bir tek düzenli ve istekli bir şekilde çalışmak kalıyor..

Başarılar..

Bende giricem bu sene iki yıllık cocuk gelisim mezunym . Aöf okuyorum bu sene daha iyi bir bölüm okumak istiyorum. Benim tavsiyem eger alt yapiniz varsa konulari biliyorsaniz bol bol soru çözün eksiklikleriniz sorulardan ortaya çıkar

disiplinli ve düzenli çalışmanı öneririm mutlaka her gün tekrar ve konu çalış Allah yardımcın olsun

dersaneye gitmeyi düşünmüyosan gerçekten çok iyi video konu anlatımları var. temelin yoksa sorudan çok konuya odaklanmalısın bence. matematik konusunda bildiğim iyi bi hoca var video anlamında. istersen yardımcı olabilirm

öncelikle kendine güven derim ben 2. senemde kazandım ilk sene girdiğimde 240 alan ben 2. sene 375 ile öğretmenlik tutturdum ilk sene kendime hiç güvenmiyodum benden bişey olmaz modundaydım 2. sene yaşadığım bi olaydan dolayı hırs ettim bölümün ne bilmiyorum ama bi konuyu iyice anlamdan geçme çünkü bi daha dönemiyosun bunu herkesten duymuşsundur zaten kesinlik soru soru soru ama çözdükten sonra doğrularına değil yanlışlarına bak her bir soru bir bilgi

Konu anlatımlı bolca kaynak alıp sonra geçmiş soruların olduğu kitaplara geçin derim.

Bizim zamanımızda (öss) anlatım bozukluğundan, noktalama ve yazım yanlışlarından çok soru çıkıyordu Türkçe'de. Siz bunların altından kalkabilecek misiniz emin olamadım açıkçası.

Dershaneye gitmeyecekseniz bol konu anlatımlı kaynak alın. Her ders için ayrı ayrı. Yine her ders için ayrı soru bankası gerekir. Bunların dışında videolarla pekiştirebilirsiniz. Sınava yakın geçmiş soruları çözer ve deneme sınavlarına girersiniz.

benim türkçem iyidir . sayısal sorun sözelden yana sıkıntı yok aslında

tşk ler :)

tşkler cevap için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…