Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende giricem bu sene iki yıllık cocuk gelisim mezunym . Aöf okuyorum bu sene daha iyi bir bölüm okumak istiyorum. Benim tavsiyem eger alt yapiniz varsa konulari biliyorsaniz bol bol soru çözün eksiklikleriniz sorulardan ortaya çıkarkk nin güzelleri size bişey tanışmak istiyorum.
ben bu sene üni. sınavına girmeyi düşünüyorum .
sizce nasıl calışmalıyım ?
gecmiş soru kitaolarında alsam bi yararı olurmu ?
şuan açıkdan devam ediyorum okula bana bi akıl verin :S
öncelikle kendine güven derim ben 2. senemde kazandım ilk sene girdiğimde 240 alan ben 2. sene 375 ile öğretmenlik tutturdum ilk sene kendime hiç güvenmiyodum benden bişey olmaz modundaydım 2. sene yaşadığım bi olaydan dolayı hırs ettim bölümün ne bilmiyorum ama bi konuyu iyice anlamdan geçme çünkü bi daha dönemiyosun bunu herkesten duymuşsundur zaten kesinlik soru soru soru ama çözdükten sonra doğrularına değil yanlışlarına bak her bir soru bir bilgikk nin güzelleri size bişey tanışmak istiyorum.
ben bu sene üni. sınavına girmeyi düşünüyorum .
sizce nasıl calışmalıyım ?
gecmiş soru kitaolarında alsam bi yararı olurmu ?
şuan açıkdan devam ediyorum okula bana bi akıl verin :S
Bizim zamanımızda (öss) anlatım bozukluğundan, noktalama ve yazım yanlışlarından çok soru çıkıyordu Türkçe'de. Siz bunların altından kalkabilecek misiniz emin olamadım açıkçası.
Dershaneye gitmeyecekseniz bol konu anlatımlı kaynak alın. Her ders için ayrı ayrı. Yine her ders için ayrı soru bankası gerekir. Bunların dışında videolarla pekiştirebilirsiniz. Sınava yakın geçmiş soruları çözer ve deneme sınavlarına girersiniz.
öncelikle kendine güven derim ben 2. senemde kazandım ilk sene girdiğimde 240 alan ben 2. sene 375 ile öğretmenlik tutturdum ilk sene kendime hiç güvenmiyodum benden bişey olmaz modundaydım 2. sene yaşadığım bi olaydan dolayı hırs ettim bölümün ne bilmiyorum ama bi konuyu iyice anlamdan geçme çünkü bi daha dönemiyosun bunu herkesten duymuşsundur zaten kesinlik soru soru soru ama çözdükten sonra doğrularına değil yanlışlarına bak her bir soru bir bilgi
Her dersin konu anlatım ve soru çözümlü kitaplarını , ve soru bankalarını alınız..
Sınava yakın bir zamanda da , bir ay kala vs. Denemelerle birlikte çıkmış soruların çözümleri oln kitaplar var piyasada..
Onlarıda aldınız mı tamamdır.
Geriye bir tek düzenli ve istekli bir şekilde çalışmak kalıyor..
Başarılar..