- 16 Eylül 2017
- 7.421
- 13.759
- 248
- Konu Sahibi Sheldon_Cooper
-
Alttan ders alanlar olacaktır onlarla da arkadaş ol.1-Sevgilim zaten var.
2-Zaten mesafeli biriyim kendimi çok da soyutlamamaya çalışırım ama duruşum mesafelidir belli bir arkadaşlık oluşana kadar
3-Üst sınıftan arkadaş bulmayı denerim nasıl bulurum bilmiyorum ama
4-Ev olayı zaten hazır yurtta kalmayacağım evde kalacağım kişi de belli
5-Kimseye sırlarımı vermem
6-Tamam bunu uygulamayı denerim
Hayatımın en güzel günleriydi üniversite günleri... doğru arkadaş seçimi çok önemli tabiiÜniversiteye başlayacağım bugün whatsapp grubu buldum ve biraz heyecanlandım açıkçası nasıl bir ortamdır üniversite,liseden farklı mıdır ortam nasıldır konuşkan fakat kendi halimde sakin bir kızım çok sosyal değilim ezilir miyim ? Liseden farkları nelerdir ?
Lisede zorbalık yaşadığım için korkuyorum bu tarz okul ortamlarından.
O sekilde sozlu notu yok evet ama bir cok dersin sunum odevi gibi biseyi olur, o da sozlu notu gibi oluyor. Hocalar her zaman aktif ogrenciyi daha cok sever ama orasi ayni.Yurtta kalmıyorum ama yurttan arkadaş edinmeye çalışırım.
Takmak derken lisedeki gibi derse dahil etmeye çalışırlar mı derse sadece dinleyici olarak katılan öğrenciyle uğraşırlar mı ?
Lisede öyleydi ben bazı dersleri sevmezdim veya sınıftan çekinirdim katılmazdım.Ama iyi dinler not tutardım.Yine de uğraşırlardı.
Neyse ki üniversitede sözlü notu yok.
Hayırlı olsun öncelikle. Üniversite ortamı üniversiten üniversiteye şehirden şehire değişir. 4-5 farklı üniversite ortamında bulunmuş biri olarak yazacak olursam, küçük şehirlerdeki üniversiteler yüksek lise gibidir. Arkadaş ortamı dersler vs lisenin bi tık üstüdür. Büyük şehirlerde ya da daha iyi üniversitelerde ise beklenen akademi havası hissedilebilir. Hocaların genelde öğrencilerle birebir iliskisi senin de bahsettiğin o takma durumu pek olmaz.Üniversiteye başlayacağım bugün whatsapp grubu buldum ve biraz heyecanlandım açıkçası nasıl bir ortamdır üniversite,liseden farklı mıdır ortam nasıldır konuşkan fakat kendi halimde sakin bir kızım çok sosyal değilim ezilir miyim ? Liseden farkları nelerdir ?
yüz yüze eğitim var mı ki endişelendiniz?Liseden farkları nedir peki ? Sınıf ortamı gibi bir ortam mı var yoksa herkes kendi halinde mi ?
Böyle masalar var, sıralar var, sınıfa ya da amfiye kapıdan giriyosun, hocalar, sınavlar, insanlar falan filan...Üniversiteye başlayacağım bugün whatsapp grubu buldum ve biraz heyecanlandım açıkçası nasıl bir ortamdır üniversite,liseden farklı mıdır ortam nasıldır konuşkan fakat kendi halimde sakin bir kızım çok sosyal değilim ezilir miyim ? Liseden farkları nelerdir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?