Okulu bırakırsam daha rahat ve odaklanmış olacağım kesin ama ben bırakamam ya da donduramam yeterince uzattım zaten bölüm beş yıllıktı artı hazırlık altı yıl oldu ve bir de ben ekledim yedi yıl.. o yüzden beraber götürmeliyim benim bölüm öğretmenlik olmasına rağmen üniversiteden dolayı aşırı zor ama mesela bu dönem sadece iki ders alabiliyorum dediğin gibi eğer düzenli çalışırsam olur ama iki haftadır ne okul ne de ygs çalışıyorum üşengeçlik ve düşünme süreci, kafa karışıklığı yüzünden bu durumdayım ve tabi desteğe ihtiyacım var... attığın mesaja ne kadar sevindiğimi anlatamam birinin beni duyması bir cümle dahi olsa destek vermesi ya da fikir paylaşması çok iyi geldi.. umarım sen de istediğine kavuşursun tüm kalbimle söylüyorum bunu çünkü şu anda sen beni ben de seni çok iyi anlıyoruz eminim.. bu hafta vizem var ona çalışmalıyım kararlıyım şimdi vizeme çalışıp sonra da test çözeceğim yarın da çok detaylı olmasa da genel bi program hazırlarım.. beni biraz da müfredata yeni eklenen konular korkutuyor ya da sınav için yapılan duyurular değişikliklerden haberim olmayacak dersanede olmadığımdan herhangi bir şey duyarsak birbirimize haber verelim olur mu :) desteğin içim çok teşekkürler.