- 18 Mart 2024
- 29
- 0
- 1
- 18
- Konu Sahibi Lalekalem72
-
Ne güzel bir hedefin var18 yaşına gireceğim açık lisedeyim dünden beri aklıma çok takılıyor bu soru yazılım mühendisliği istiyorum ama bazı sıkıntılar var birincisi ben çok ders çalışan birisi değilimdir o yüzden o mesleğide yapamam diye korkuyorum ikincisi yurta kalmam ben asosyel biriyim zaten sürekli saçma saçma düşünceler düşünürüm sizce ne yapmalıyım mezun olunca direk işe mi başlıyım yoksa yks ye hazırlanıp yazılım mühendisliği mi tercih etmeliyim?
Hedefim zaten yazılım mühendisliğiydi ama artık vazgeçiyorum gibi çünkü piskolojik olarak iyi değilim çocukken piskolog olsun psikiyatr olsun onu geçtim benim ailemin durumu zaten iyi değil borçları var en iyisi üniversite okumamak zaten okusamda çalışmadığım için bir şey olamıcağımYaşınız çok küçük hedef koyun tam. Olarak ne istediğinizi bilmelisiniz üniversite okumak özellikle şehir dsinda maddiyat gerektirir yeterli bilgi birikimi izi yapın bu yandanda psikolog terapisi alın okuyun ınsallah erken yaşta meslek sahibi olursunuz
İşte zaten piskolojim kalmadıÇalışkan biri olmayıp yazılım mühendisliği okumak ve kazanmak çok zor
Piskolojik olarak iyi değilim kalabalık ortamlardan hoşlanmam yeme bozukluğum var her gün kendime eziyet ediyorum gibiSağlıklı bi insan olsaydım ne demek, ne sağlık sorununuz var?
Siz bilirsiniz hayat sizin hayatınız ileride güzel bir mevkide maaşınız işiniz olsun isterseniz okursunuzHedefim zaten yazılım mühendisliğiydi ama artık vazgeçiyorum gibi çünkü piskolojik olarak iyi değilim çocukken piskolog olsun psikiyatr olsun onu geçtim benim ailemin durumu zaten iyi değil borçları var en iyisi üniversite okumamak zaten okusamda çalışmadığım için bir şey olamıcağım
Of valla istemiyorum ama hayalimdeki mesleği çok istiyorum seviyorumda ama üniversitede yurt kalmam gerekicek onu geçtim sosyal birisi değilim arkadaşım olmadan 4 sene geçiriceğim ve psikolojik sıkıntılarımı halledebilirdim ama ailem hap kullandırtmıyorNe güzel bir hedefin var
Bir hayal kurmussun..
Hazırlan çalış sınava gir. Kazanırsan da oku.
Hayatın daha çok başındasın psikolojik sorunlarını aşabilmek için çok vaktin var. İnsallah kazanırsın ve hayatını yoluna koyarsın :)
Evet ama onlar en azından uğraşıyorlar ben en son dün uğraştım artık kafam bile dayanmıyor 3 gündür stresliyimAşama aşama düşün önce yks sınavına çalış puanını al ondan sonra bölüm ve yurt olayını düşünürsün. Üniversite de herkes sosyal veya yurt ortamına alışkın kişiler olmuyor farklı şehire gittiğinde illa bir alışma sürecinden geçiyorsun. Gözünde büyütme bu kadar
Bilmiyorum ailem mezun olunca beni çalıştırıcaklardı ben direkt üniversite demiştim ama artık o bile hayalKazanacağına bitirebilecegine eminsen oku tabii ki
Ailenin seçtiği iş ne
İsterim aslında ama gerçekten ben normal değilim ben bu kadar şeyi kaldıramıcağım zaten çocukluktan beri stresliyimSiz bilirsiniz hayat sizin hayatınız ileride güzel bir mevkide maaşınız işiniz olsun isterseniz okursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?