• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üniversite öğrencisiyim iş arıyorum.ACİL

• Konu Sahibi Konu Sahibi mmd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mmd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2008
69
0
86
İstanbul
Merhabalar bayanlar,

üniversite 1.sınıf öğrencisiyim. okulum ikinci öğretim.
yaklaşık 1 buçuk sene büyük ve önemli bir bilişim firmasında Sistem Destek Teknisyeni olarak çalıştım. Çoğu yer kariyer sitelerine CV doldurdum başvurular yaptım ama hiçbirinden cevap gelmedi. işimde iyi bir maaşım vardı bana göre getiyordu artıyorduda aileme destek bile oluyordum fakat sözleşmeliydim. Sözleşmem bitti ve ayrıldım. işi ve okulu beraber yürütebildim. Yürütmek zorundaydım. Aileme yük olmak istemiyorum. O kadar zamandır çalışıp şimdi işsiz olmak beni çok kötü bi psikolojiye ve mutsuzluğa itti. 09 25 Aralık tarihinde ayrıldım işten ve o zamandan beri dünyada mıyım neredeyim hiç bilmiyorum, çok mutsuzum.

Okul giderlerimi karşılamak için acil bir işe ihtiyacım var. :çok üzgünüm:Evde okulum akşamları olduğu için fulltime/parttime çalışabileceğim iş arıyorum.
Çağrı merkezleri, Sistem, Bilgi işlem departmanları gibi bölümlerde çalışabilirim.
Hızlı klavye kullanyrm, bilgisayar dersleri verebilirim (bilgisayar kullanımı, office vb.), ilköğretim öğrencilerine ders verebilirim, dökümantasyon işleri yapabilirim(arşivleme,dosyalama), sanat atölyelerinde çalışabilirim (el işi yeteneğim iyidir).bunuda haricinde;Evde de ev işi yapabilirim. Boncuk işi vs.

Çok şey mi istedim ki bilmiyorum ama sıcak olsun iyi çok kazanç beklemiyorum da istemiyorum çalışabileceğim bir işim olsun...

Yardımcı olabilicek olanlara özelden ayrıca CVmide atabilirim.

Yardımlarınızı öneri ve düşüncelerinizi bekliyorum.
Çok tşk.ederim şimdiden

...
:çok üzgünüm:

Son düzenleme:
Back