Üniversite mezunu ev hanımları

Kaynim ozel okulda ogretmen. Ek ders veriyor ve ozel okuldan daha cok para kazaniyor . Özel ders ver diye siteler var sanirim basvuru yapiyorsunuz ordan insanlar buluyor . Yapabilirsiniz belki . 6,7 bin kazaniyordur . Ikisiyle birlikte . Ama istanbul da o

Üniversite mezunu olup ev hanimi olan arkadaşlar sizler de sıkılıyor musunuz ? Hani onca emekten sonra ev de oturmak gerçekten çok üzücü sadece ben mi böyle düşünüyorum diyorum bazen Allah'a şükür Bi sıkıntım yok ama sürekli kafam da işsizlik var ne ailem ne de eşim çalış demedi hiç ama ben kendi kendimi yiyip bitiriyorum. İş verenler zaten kadın olduğumdan dolayı ikinci plana atıyor bir de evli olunca potansiyel çocuk sahibi olarak görüp hamilelik izni doğum izni doğum sonrası izin vs pek ılımlı yaklaşmıyorlar benim gibi olanınız var mi dertleşsek . Ya da ben mi öyle düşünüyorum yani her mülakatta üstünü çizerek medeni halimi sormaları ve çocuk sormaları bende böyle bi izlenim yarattı
Üniversite mezunu yüksek lisans terk ev hanımıyım .
Sıkılmıyorum şimdilik.
Üç yıllık evliyim.
Çalışmayı düşünmüyorum ama hayat beklemedigim şeylerle karsilastirirsa elbette çalışacağım el mahkum tabiri caizse.

Eşiniz maddi ihtiyaçlarınızı karşılıyorsa onca yukun altında bir de çalışma yüküne girmenize bence gerek yok.

Kaynim ozel okulda ogretmen. Ek ders veriyor ve ozel okuldan daha cok para kazaniyor . Özel ders ver diye siteler var sanirim basvuru yapiyorsunuz ordan insanlar buluyor . Yapabilirsiniz belki . 6,7 bin kazaniyordur . Ikisiyle birlikte . Ama istanbul
Öğretmen değilim maalesef ve açıkçası en azından şuan müfredata hakim değilim

Üniversite mezunu yüksek lisans terk ev hanımıyım .
Sıkılmıyorum şimdilik.
Üç yıllık evliyim.
Çalışmayı düşünmüyorum ama hayat beklemedigim şeylerle karsilastirirsa elbette çalışacağım el mahkum tabiri caizse.

Eşiniz maddi ihtiyaçlarınızı karşılıyorsa onca yukun altında bir de çalışma yüküne girmenize bence gerek yok.
Eşimde aynısı söylüyor yat yuvarlan evde kimse kwrismiyor sabah 8 de kalkma dersin yok vs. Benim üzüldüğümü gördükçe teselli etmeye çalışıyor ama emeklerim boşa gitti düşüncesi beni mahvediyor e madem niye okudum atom mu parçaladım mühendis olupta niye vize final stresi çektim gibi gibi gibi ... kafam da sürekli işsizlik var takıntı oldu artık sanki is bulamıyorum diye ezik biriyim gibi geliyor

Eşimde aynısı söylüyor yat yuvarlan evde kimse kwrismiyor sabah 8 de kalkma dersin yok vs. Benim üzüldüğümü gördükçe teselli etmeye çalışıyor ama emeklerim boşa gitti düşüncesi beni mahvediyor e madem niye okudum atom mu parçaladım mühendis olupta niye vize final stresi çektim gibi gibi gibi ... kafam da sürekli işsizlik var takıntı oldu artık sanki is bulamıyorum diye ezik biriyim gibi geliyor
Mesguliyetlwriniz olmadığı için aslında çalışmıyor olusunuza bu kadar takılmış gibisiniz.
Ailenizden uzakta bı şehirde yabancılık ve yalnızlık cekiyormusuniz ?

Benim esimde 7 yildır atanamiyor . Allahtan bir yere işe girdi. Çoğu üniversiteli arkadaş işsiz malesef Allah yardimcinız olsun 😶

Mesguliyetlwriniz olmadığı için aslında çalışmıyor olusunuza bu kadar takılmış gibisiniz.
Ailenizden uzakta bı şehirde yabancılık ve yalnızlık cekiyormusuniz ?
Evet esimin memleketi de benim memleketim de farklı ve biz ikisinden de farklı Bi memleketteyiz yani hiçbir arkadaşım yok eş dost akraba yok Bi tane bile

Evet esimin memleketi de benim memleketim de farklı ve biz ikisinden de farklı Bi memleketteyiz yani hiçbir arkadaşım yok eş dost akraba yok Bi tane bile
Benimde öyle 🤷
Bı arkadaşım vardı ben taşındım o da İstanbul'da pilotluk yapmaya karar verdi gitti izmirden
Öteki de doğurdu 🤷arkadaşsiz kaldım seni anlıyorum ama yine de kendini yetersiz eksik ezik hissetmemelisin.

Sen her şekilde degerlisin
Yeri gelir çalışırsın da bunu stres/takıntı haline getirme.

Ben İspanyolcaya sardım ogreniyorum.
Sende şuan geliştirmekte olduğun diline odaklan 💕

Son düzenleme:
Benimde öyle 🤷
Bı arkadaşım vardı ben taşındım o da İstanbul'da pilotluk yapmaya karar verdi .
Öteki de doğurdu 🤷arkadaşsiz kaldım seni anlıyorum ama yine de kendini yetersiz eksik ezik hissetmemelisin.

Sen her şekilde degerlisin
Yeri gelir çalışırsın da bunu stres/takıntı haline getirme.

Ben İspanyolcaya sardım ogreniyorum.
Sende şuan geliştirmekte olduğun diline odaklan 💕
Korece benimki de benim alanımda uzak doğu gelişmiş Japonca ve cince zor gerçekten korece kolay diye onu öğreniyorum 😀 nakit bile koredizisever 😀

X