Üniversite kaydı

Beni yurttan arayıp yurttan çıkarılacaksiniz çünkü yeni dönem için kayıt yaptırmamissiniz denmişti zaten,ama öğrenci işlerimi tekrar arayayım teşekkürler yorumunuz için sagolun
Yurt, özel üniversite ise kişisel dolap, yemekhane kütüphane kartı vs iptali çok normal. Ama eğitime bir aksilik olmadan devam edebilirsiniz sanıyorum.

E devlete bak öğrenci mi görünüyorsun ilk önce. Ayrıca yatay geçiş zor değil ben geçtim daha önce hiç sorun çıkmadı. Asıl sorun çıktıktan sonra ders saydırma ile uğraşıyorsun.
Şimdi baktım e devletten kayıtlı olduğum okul görünüyor hala araştırıcam iyice teşekkür ederim

Yurt, özel üniversite ise kişisel dolap, yemekhane kütüphane kartı vs iptali çok normal. Ama eğitime bir aksilik olmadan devam edebilirsiniz sanıyorum.
Evet çok mutlu oldum şuan e devlette okulun öğrencisi olarak gözüküyorum hala çok teşekkür ederim

alman dili edebiyatı hazırlığa başlayıp ilk sene devamsızlıktan kaldım. 2. sene kayıt yenilemedim. 3. senenin başladığı eylül ayında kaydımı sildirdim, ben sildirmesem de 1 gün sonra kendileri silecekmiş zaten, hazırlık en geç 2 senede bitmek zorunda olduğu için. bu sebeple tahminim şu an için kaydınızın silinmediği. ancak okulunuzun durumuna göre ya bu yaz döneminde ya da önümüzdeki eylül döneminde hazırlık atlama sınavına girip hazırlığı geçmelisiniz ki o bölüm/okuldaki hakkınız devam etsin. tabii ki öğrenci işleri > ben.

Şunu da ekleyeyim. Öğrenime devam edebilirsiniz bence. Fakat bunun tek eksisi üniversitedeki ikinci yılınıza girdiğiniz görünür sistemde. Alttan aldığınız ders ikinci hak ediş olarak geçer. Burs alınıyor ise burs kesilir (özel üniversitede ) değilse yarın öbürgün okulu şu kadar senede tamamlayamayanı atacağız diye bir kural getirirlerse aleyhinize olur yoksa yeniden sınavlar yatay dikey geçişler falan bunlara lüzum yok.

X