Üniversite hocam sizce ilgimi anladı mı?

Benim canım çok tatlısın cidden teşekkür ederim gülümsetti bu yorumun beni ❤️
Şu sürekli negatif basan kadını engellesene ya yorumdan onun olayı bu büyük büyük konuşup saçma sapan moral bozmak. Yaşın çok küçük değil bir de erkekler için güzellik her şeydir. Yüzde yüz etkilenmiştir

O yaş grubundaki bir erkekle basit bir diyalog bile beni besliyor kendimi iyi hissediyorum

ama onların sizinle kurduğu diyaloğun amacı bellidir.. o yaşlarda genç bir kadından ilgi görmek egolarını beslediği için önünü kesmemiştir o hoca ki bence bu en masumca tepkidir.

fotofaki benim demişsiniz gerçekten sizseniz niye kendinize o kötülüğü yaptınız sormadan geçemedim🤦‍♀️😅

ama onların sizinle kurduğu diyaloğun amacı bellidir.. o yaşlarda genç bir kadından ilgi görmek egolarını beslediği için önünü kesmemiştir o hoca ki bence bu en masumca tepkidir.

fotofaki benim demişsiniz gerçekten sizseniz niye kendinize o kötülüğü yaptınız sormadan geçemedim🤦‍♀️😅
Hangi kötülük. Bikaç tane var da 😂

Tam site kurallarını bulmaya çalışıyordum şikayet edebileceğim bir şey var mı diye uçmuş Fakesu bacı.

Sallama beren güney diye transeksüel bir influencer var ona benziyor fotodaki kişi. Katarsise çıkmıştı ordan biliyorum. Merak edenler youtube’a beren güney katarsis yazsın aynısı 😬
Foto senin mi diye sordum, değil deseydi neden travesti fotosu koydun diye soracaktım 😂

Baktım şimdi allah affetsin senin dediğin travesti bu profil fotosundakinden daha az travesti 😂

Birinci sınıfım fakat sınıftakilerden 10 yaş büyüğüm öyle bir durum var olgun olduğumu biliyor hoca
Hocanın öğrencisi ile ilişki kurması yasaktır, dolaysıyla size karşılık vereceğini sanmıyorum. Yaşınızdan ötürü de size diğer öğrencilerinden daha nazik davranıyor olabilir. Ayrıca ondan hoşlandığınızı anlamıştır, terslememesi onun da sizden hoşlandığı anlamına gelmez. Hoşuna gitmiş de olabilir. Herkes beğenilmekten hoşlanır. Yani çok da beklentiye girmeyin.

Foto senin mi diye sordum, değil deseydi neden travesti fotosu koydun diye soracaktım 😂

Baktım şimdi allah affetsin senin dediğin travesti bu profil fotosundakinden daha az travesti 😂
Son halini ben de bilmiyordum şimdi stalkladım. O korkunç mavi lensleri ve dolgularının bazılarını çıkarmış daha iyi olmuş ancak eskiden tam olarak o fotodaki gibiydi. Bence o kişi. Kendisi olmadığı kesin de beren güneye de çok benziyor

IMG_6929.jpeg

Benim zamanımda da vardı böyle asistanlardan proflardan hoşlanan kızlar, sürekli kapısına gidip biseyler sorma bahanesiyle konuşmaya çalışırlardı. Hoş bulmuyorum böyle şeyleri, bazı asistanlar bu durumu kullanıyor, dalga geçiyorlar yapmayın daha okulun ilk gününden.
Okumanıza bakın. Olacağı varsa bi şekilde olur zaten.

Senden hoşlandığını hissediyorsan hoşlanmıştır.Biz kadınlar çoğu şeyi hissediyoruz bizi sevmeyen istemeyen ilgi duymayan erkeğide hissediyoruz.Cevabı senin hislerin söyleyecek.

Bütün sayfaları okumadım ama neden fake olduğu düşünüldü anlamadım. Bana geçmişti halbuki 😂

türk erkeklerinin ilgisiyle övünmek çok basit bir hareket bence çünkü çoğu türk erkeğinin tek kriteri nefes alsın yeter, kadın olsun yeter seviyesinde.
yani bu adamlar size ilgi gösteriyor diye egonuzun arşa çıkması çok yersiz. onlar her kadına ilgi gösteriyorlar zaten
sizi özel kılan bişey yok arkadaşlar
ben de ilgi görüyorum ama hiçbir zaman bununla gurur duymadım hatta keşke yarısından fazlası ilgi göstermese
boş iş çünkü. zaman kaybı.
türk erkeğinin peşinde koşması sizleri mükemmel bir kadın, aşırı çekici bir kadın yapmıyor.

Bu kadar agresif-olumsuz yorum görmek şaşırttı. Duygularınız çok nahif ve asil duruyor. Akademisyenden hoşlanan bir kadın bence boş olamaz zaten. Öyle olsa zengin, hoppa ve alemci seçerdi. Belli ki akıllı ve kültürlü adamları seviyorsunuz.

Reddedilmek beni de üzmez, duygularımı ifade etmekten hiç çekinmedim. Karşılaştığımda da hiç utandığım olmadı. Birini seviyor ya da beğeniyor olmak ne özne ne de sevilen için utanç sebebi olamaz diye düşünüyorum. Çünkü biri bana bunu yaptığında o kişi gözümde asla küçülmüyor, aksine cesur dürüstlüğü etkiliyor.

Ayrıca mesela ben bu duyguları beslemekten bile çok hoşlanan biriyim. Kaliteliyse ve kadın görünce atlayan fırsatçı bir adam değilse bu daha da hoşuma gider. Ayriyeten çok daha saygı duyarım.

Son düzenleme:
X