Üniversite hayatı zaten eğlencelidir şehre göre farketmez ki:) Başladığı gibi bitiyo ne olduğunu anlamıyosun onun için tadını çıkar:)
İstanbulda 2 özel okulda okudum hatta hala okuyorum ama eskişehir olsun isterdim :) istediğin şey özellikle eğlenmekse orası öğrenci kenti :) ve tabiki üni de iyi orada puanları yüksek. Ben kıbrıs yazıcaktım vazgeçmiştim ama yazılabilir:)Merhaba üniversiteli ablişşlerr
Ben lise 3e giden ,çok da ders çalışmayan ama en kısa zamanda başlayacak olan genç bir kızım.
Sizlere sorularım var ,üniversite hayatı nasıl bir ortam,eğlenceli mi,çok havalı tipler var mı,insanlar nasıl??
Bir de ben İstanbul'da veya İzmir'de okumak istiyorum,İstanbul da yaşıyorum ama hiç gezemedim doğru düzgün..
İstanbul ve İzmir üniversite için nasıl şehirler,kop kop mu hep ?
Merhaba üniversiteli ablişşlerr
Ben lise 3e giden ,çok da ders çalışmayan ama en kısa zamanda başlayacak olan genç bir kızım.
Sizlere sorularım var ,üniversite hayatı nasıl bir ortam,eğlenceli mi,çok havalı tipler var mı,insanlar nasıl??
Bir de ben İstanbul'da veya İzmir'de okumak istiyorum,İstanbul da yaşıyorum ama hiç gezemedim doğru düzgün..
İstanbul ve İzmir üniversite için nasıl şehirler,kop kop mu hep ?
İstanbulda 2 özel okulda okudum hatta hala okuyorum ama eskişehir olsun isterdim :) istediğin şey özellikle eğlenmekse orası öğrenci kenti :) ve tabiki üni de iyi orada puanları yüksek. Ben kıbrıs yazıcaktım vazgeçmiştim ama yazılabilir:)
Beni nası can evimden vurdun bilemezsin. Oturup ağliicam özlemimden yemin ederim :2: (Dipnot: Kardeşim de bana abliş der çok sevimli geldin sen bana he) Neyse konumuza dönelim, ünv. hayatı mükemmeldir, CANdır!! Yukarıda yazılmış katılıyorum: Nası bittiğini anlamıyosun.
Geri dönmek istiyorum yaaaa :2:
3. yılım istanbulda okuyorum ben hayatımdan gayet memnunum
Kampüsümüz zaten minik bir şehir gibi sürekli yapcak birşeyler var
Evet tuhaf tipler var onlardan ne kadar uzak durursan o kadar mutlu oluyorsun
İstanbulda yaşadığım için çok alt üst ettim bu şehri
Umarım sende en keyifli şekilde yaşarsın bu dönemi
izmirde oturuyorum geçen yıl uşak üni kazandım ve cok memnunum ortamı kurduktan sonra şehir farketmiyor insan mutlu olmayı eğlenmeyi bildikten sonra heryer güzel geliyor. Zaten üni hemen bitiyor nasıl bir dönem geçti nasıl tatile girdik anlamadım bile o vize final büt haftası telaşından anlamıyorsun günleri bi bakıyorsun eve gitme zamanı gelmiş... Herşeyden önce farklı sehırde tek basına yasamayı öğrenıyorsun kımseye guvenmemen gerektıgını dost sanarken aslında yalnız oldugunu öğrenıyorsun ve her sorunla başa çıkmayı öğreniyorsun bana şimdiden çok şey katmaya başladı 3 yıl boyunca emınım cok katkısı olacak diplomanın yanında..
Simdi tekrar tercıh yapacak olsam yıne uşağı yazardım üni sınıfımı yaşadıgım sehrı çok seviyorum
Teşekkür ettim yorum için
İnş. kazanabilrim bende ,bu 2. dönem ygs yi halletmeyi düşünüyorum,seneye de lys 'ye çalışmayı..
Universite insana cok farkli bir vizyon kazandiriyor. Her turlu insan ve gorus mevcut. Eglence de cok ama dersler de bir hayli agir oluyor genelde kendini bu eglenceye kaptiranlar basarisiz oluyorlar. Cunku unide teksin lisedeki gibi basinda seni zorlayan ite kaka bisey ogretmeye calisan hocalar yok. Herseyin vaktini ayarlamak senin elinde.
Umarım kazanırsın istediğin bölümü canım :)
Evet ,ben de duymuştum Eskişehir süpermiş:)
Kuru kuru okursan sıkılırsın bir tat alamazsın. Üniversite hayatını güzelleştirmek senin elinde. Bol bol geliştir kendini ve sosyal ol olabildiğince. O zaman çok eğlenceli olur.
Bir de sadece kendi hayatınla ilgilen, polemiklere dedikodulara girme. Kendi karakterini aşacak şeyler yapma, başkalarına uyma. Üniversitede tuhaf tipler var. Bir uğraştın mı sonu gelmiyor. Umarım istediğin okulu kazanırsın. Sevgiler..