• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üniversite hastanesi mi, özel mi?

Serwel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2013
1.288
157
163
Fransa
ozel doktormu universite hastanesimi karar veremedim....hicbir bilgim olmadigi icin....yurt disinda yasiyorum... cok kotu hamilelikler yasiyorum ve burdaki doktorlar asil nedenini soylemiyorlar... bende turkiyeye geldigimde a dan z ye butun testleri kontrolleri yaptirmak istiyorum....Bunun icin en iyi dr kim olur cevap verirseniz sevinirim.... gercekten benim icin cok onemli....

benim bildiğim üniversite hastanesi öğrenme araştırma amaçlı olduğu için hastalığınız ne olursa olsun çok detaylı bakıyorlar testler tahliller filan.tabi hangi hastaneye gittiğinize de bağlı çapa,cerrahpaşa gibi hasta trafiğinin çok yoğun olduğu fakültelere giderseniz fazla ilgilenemeyebilirler.

benim bildiğim üniversite hastanesi öğrenme araştırma amaçlı olduğu için hastalığınız ne olursa olsun çok detaylı bakıyorlar testler tahliller filan.tabi hangi hastaneye gittiğinize de bağlı çapa,cerrahpaşa gibi hasta trafiğinin çok yoğun olduğu fakültelere giderseniz fazla ilgilenemeyebilirler.

cevabin icin tesekkurler....aklimda mersin universite hastanesi var... ben sadece sebeplerini ogrenmek istiyorum.... turkiye doktorlari hakkinda hicbir bilgim yok...bekarken jinekologun kapisinin onunden gecmis degilim....

bende arastirma olarak universite has.. daha iyi oldugunu duydum nekadar dogru oldugunu bilemiyorum tabi.... peki universite has giderken direkmi gitmeliyim yoksa randevu alarakmi.... tatilim sirasinda denk gelmesi cok iyi olur...

nasıl bılgı vermezler anlamadım

kan pıhtılaşması çok yaygın gebelikte acaba öyle bı sebebmi

siz burda drye gıtsenız herşey yenıden yapılacak tedavı surenız uzuyacak

bende arastirma olarak universite has.. daha iyi oldugunu duydum nekadar dogru oldugunu bilemiyorum tabi.... peki universite has giderken direkmi gitmeliyim yoksa randevu alarakmi.... tatilim sirasinda denk gelmesi cok iyi olur...

tıp hocaları profesörler filan baktığı için daha iyi oluyor tabi.ben birkaç kere gittim devlet hastanesindeki gibi randevuyu sabahtan alıyorsunuz birkaç saat içinde sıranız gelince muayene oluyorsunuz.testler de aynı şekilde yapılıyor

nasıl bılgı vermezler anlamadım

kan pıhtılaşması çok yaygın gebelikte acaba öyle bı sebebmi

siz burda drye gıtsenız herşey yenıden yapılacak tedavı surenız uzuyacak

ben kan pihtilasmasi oldugunu dusunmuyorum cunku 2 oglum var...benim problemim vajinal kanama acikcasi rahim anormalisi dusunuyorum...burdaki drlar sadece su sebepten dusuk riskin var diyorlar...bunun altinda yatan bir neden olmali...bir bebegimi 21 haftalikken dogumda kaybettim...kucuk oglumu 34 haftalikken dogurdum....ben sadece nedenlerini ogrenmek istiyorum...bir dr dedigi kimi hamilelik boyle riskli gecebiliyor...baska bir drda bunyemin hamileligi kaldirmadigini soyledi....olurda ilerde bir kiz cocugu icin yeniden dusunursem en azindan sorunumu bastan bileyim.....

tıp hocaları profesörler filan baktığı için daha iyi oluyor tabi.ben birkaç kere gittim devlet hastanesindeki gibi randevuyu sabahtan alıyorsunuz birkaç saat içinde sıranız gelince muayene oluyorsunuz.testler de aynı şekilde yapılıyor

bu dediginiz universite has icinmi...ayni gunmu randevuyu veriyorlar....ben universite hastanesi icin gunler onceden randevu alindigini dusundum.... burda en erken randevu 1 ayda veriyorlar....

ben kan pihtilasmasi oldugunu dusunmuyorum cunku 2 oglum var...benim problemim vajinal kanama acikcasi rahim anormalisi dusunuyorum...burdaki drlar sadece su sebepten dusuk riskin var diyorlar...bunun altinda yatan bir neden olmali...bir bebegimi 21 haftalikken dogumda kaybettim...kucuk oglumu 34 haftalikken dogurdum....ben sadece nedenlerini ogrenmek istiyorum...bir dr dedigi kimi hamilelik boyle riskli gecebiliyor...baska bir drda bunyemin hamileligi kaldirmadigini soyledi....olurda ilerde bir kiz cocugu icin yeniden dusunursem en azindan sorunumu bastan bileyim.....

ewt tabı kayıplar ınsanı çok yıpratıyor hem fiziksel hem ruhsal

acaba rahım yetmezliğimi var oda çok basit bi işlemle halledılıyor ama

bu dediginiz universite has icinmi...ayni gunmu randevuyu veriyorlar....ben universite hastanesi icin gunler onceden randevu alindigini dusundum.... burda en erken randevu 1 ayda veriyorlar....

evet üniversite hastanesi için.aynı gün randevu veriyorlar burada ama başka şehirlerde nasıldır bilmiyorum.doktoruna göre de değişiyor bazı doktorlar daha çok tercih edilince birkaç günlük programları dolu olabiliyor o zaman birkaç gün sonraya gün verdikleri oluyor ama öyle 1 ay filan değil 3-4 gün sonrası oluyor en fazla

Kapsamlı bir araştırma ,teşhis ve tedavi için;hele ki teşhis konamamış,tekrarlayan bebek kayıplarında üniversite hastanesine gitmeniz sizin için daha yararlı olur..
Çünkü üniversite hastaneleri araştırma hast.leri olduğu için,didik didik ediliyorsunuz..
Daha şüpheci yaklaşıyorlar ve her ihtimali değerlendirmeye çalışıyorlar..

Her hastanenin randevu sistemi farklı;kimisi günlük randevu veriyor,kimisi online istediğiniz gün ,istediğiniz saatte randevu verebiliyor..
Eğer Mersin diyorsanız,bence Balcalı (Adana-Çukurova Üni.Has.) Hastanesine gitmenizi öneririm,o bölgenin en büyük ve kapsamlı hastanesi o çünkü..
Mersine'de yakın..
Çok geçmiş olsun..

Not: Pıhtılaşma üzerinde durmuyorum demişsiniz ya..
Yaşadığınız kayıplar nedendir,araştırmadan bilinmez ama..
Daha önce çocuk sahibi olmanız,sonradan pıhtılaşma problemi yaşamayacağınız anlamına gelmiyor malesef..
Çocuk sahibi olduğu halde bu sebepten kayıp yaşayan çok kadın var..
Sebep bu da olabilir,olmayabilir de..

cevabin icin tesekkurler....aklimda mersin universite hastanesi var... ben sadece sebeplerini ogrenmek istiyorum.... turkiye doktorlari hakkinda hicbir bilgim yok...bekarken jinekologun kapisinin onunden gecmis degilim....

mersin üniv hastanesi çok iyi jinekoloji de annem ameliyat oldu kontrole gider sürekli hem bende gittim hiçbirşeyi göz ardı etmiyolar

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

evet üniversite hastanesi için.aynı gün randevu veriyorlar burada ama başka şehirlerde nasıldır bilmiyorum.doktoruna göre de değişiyor bazı doktorlar daha çok tercih edilince birkaç günlük programları dolu olabiliyor o zaman birkaç gün sonraya gün verdikleri oluyor ama öyle 1 ay filan değil 3-4 gün sonrası oluyor en fazla

ilgilendigin icin tesekkurler....universite has oldugu icin belki randevu sistemi uzun olabilir diye dusubdum...

Kapsamlı bir araştırma ,teşhis ve tedavi için;hele ki teşhis konamamış,tekrarlayan bebek kayıplarında üniversite hastanesine gitmeniz sizin için daha yararlı olur..
Çünkü üniversite hastaneleri araştırma hast.leri olduğu için,didik didik ediliyorsunuz..
Daha şüpheci yaklaşıyorlar ve her ihtimali değerlendirmeye çalışıyorlar..

Her hastanenin randevu sistemi farklı;kimisi günlük randevu veriyor,kimisi online istediğiniz gün ,istediğiniz saatte randevu verebiliyor..
Eğer Mersin diyorsanız,bence Balcalı (Adana-Çukurova Üni.Has.) Hastanesine gitmenizi öneririm,o bölgenin en büyük ve kapsamlı hastanesi o çünkü..
Mersine'de yakın..
Çok geçmiş olsun..

Not: Pıhtılaşma üzerinde durmuyorum demişsiniz ya..
Yaşadığınız kayıplar nedendir,araştırmadan bilinmez ama..
Daha önce çocuk sahibi olmanız,sonradan pıhtılaşma problemi yaşamayacağınız anlamına gelmiyor malesef..
Çocuk sahibi olduğu halde bu sebepten kayıp yaşayan çok kadın var..
Sebep bu da olabilir,olmayabilir de..
her durum soz konusu olabilir tabi... insan ister istemez dusunuyor acaba gercek sorun ne....en iyisi kendi dilimde kendi memleketimde en ayrintili noktaya kadar arastirilmasi en iyisi...en azindan gercek sorunumu ogrenirsem ona gore gerekirse tedavisini olurum...kaybettigim bebegim icinde otopsi yapildi benim butun tahlillerim sonuc 0...dr tek dedigi sey ne sende nede bebeginde bir rahatsizlik bulamadik bu bir sansizlik her hamilelik kendine ozgudur birdaha boyle olacak diye bir sart yok...malesef kucuk oglumdada ayni sorunlari yasadim cok sukurki bu sefer kucagima aldim...bu yasadiklarimin bir sebebi olmali....
mersin üniv hastanesi çok iyi jinekoloji de annem ameliyat oldu kontrole gider sürekli hem bende gittim hiçbirşeyi göz ardı etmiyolar

annenizin dr ismini ogrenebilirmiyim bir sakinca yoksa...yada mersin uni en iyi prof hangisi...yardimci olursaniz sevinirim...

adana balcali hastanesini cok duydum...cok iyi bir hastaneymis...bir tanidigim orda tup bebek tedavisi goruyor... ama mersin has iyiyse ona gitmeyi isterim...hem cok iyi bildigim sehir hemde heran gidebilirim...2 oglum oldugu icin biraz ugrastirabilir...biryandanda butun tahliller olsun problemimi ogrenimde en iyi dr ilgiliye inss rast gelirimde gerisi pekte onemli degil...tedavi sureci nekadar surer acaba cunku kaldigim gunu biletimi ona gore ayarlamaya calisayim....

arkadaşım bir hemşire olarak tüm samimiyetimle söylüyorum özel hastanelere o kadar para dökmeniz gerekmiyor gerçekten artık eğitim araştırma hastaneleri çok iyi araştırma yapılıyor. ben eğitim ve araştırmada çalışıyorum bi 15 gün kadar öncede özel hastanede ameliyat oldum (hepsi için değil ama özel hast çoğu böyle)inanın çok kötüydü şok oldum.önce bi eğitim ve araştırma hastanesine gidin eğer onlarda bulamazsanız sonra özel bi hastane düşünün. ilk olarak özele gidersiniz ordada bişey bulunamaz sonra eğitim araştırma hastanesine gidip orada bulunursa üzülürsünüz verdiğiniz paralara yazık olur. umarım bi an önce hastalığınızın teşhisi koyulur

ewt tabı kayıplar ınsanı çok yıpratıyor hem fiziksel hem ruhsal

acaba rahım yetmezliğimi var oda çok basit bi işlemle halledılıyor ama

bende acilma olmuyor...problemim ilk haftalarda kanama...bebegim durmasi gereken yerde durmuyor...mesela son hamileligimdeki dr ilk gittigimde 3 aylik hamileydim...dr demesi 3 aylik hamilesin bu bebek 5 aylik bebegin durmasi gereken yerde duruyor...%80 ihtimalle dusuk yapabilirsin... istirahat edersen cok dikkat edersen belki devam edebilir...su 1 ayi dikkat et demisti...neyseki icerdeki kanamada durdu 4 aylik olunca butun riskim bitti...bu seferde enfeksiyondan dolayi erken dogum yaptim...

arkadaşım bir hemşire olarak tüm samimiyetimle söylüyorum özel hastanelere o kadar para dökmeniz gerekmiyor gerçekten artık eğitim araştırma hastaneleri çok iyi araştırma yapılıyor. ben eğitim ve araştırmada çalışıyorum bi 15 gün kadar öncede özel hastanede ameliyat oldum (hepsi için değil ama özel hast çoğu böyle)inanın çok kötüydü şok oldum.önce bi eğitim ve araştırma hastanesine gidin eğer onlarda bulamazsanız sonra özel bi hastane düşünün. ilk olarak özele gidersiniz ordada bişey bulunamaz sonra eğitim araştırma hastanesine gidip orada bulunursa üzülürsünüz verdiğiniz paralara yazık olur. umarım bi an önce hastalığınızın teşhisi koyulur

tesekkurler ilgilendiginiz icin.. benimde istedigim butun tahliller testler artik ne yapilmasi gerekiyorsa a dan z ye ayni yerde yapilsin...zaten turkiyede fazla kalamicam...bayrama denk geliyor kendi memleketime gittigimde k.v evinden haric... o sirada dr gitmem gerekiyor...iki yere gidipte zaman kaybedersem sonuc almadan geri donersem buda benim icin kotu olur...

adana balcali hastanesini cok duydum...cok iyi bir hastaneymis...bir tanidigim orda tup bebek tedavisi goruyor... ama mersin has iyiyse ona gitmeyi isterim...hem cok iyi bildigim sehir hemde heran gidebilirim...2 oglum oldugu icin biraz ugrastirabilir...biryandanda butun tahliller olsun problemimi ogrenimde en iyi dr ilgiliye inss rast gelirimde gerisi pekte onemli degil...tedavi sureci nekadar surer acaba cunku kaldigim gunu biletimi ona gore ayarlamaya calisayim....

sabah erkenden gidip o gün için randevu alınabiliyo
o gün tahliller ne istenirse yaptırılıyo fakat sonuç alma hemen olmuyo en az 10 günü buluyo
bana jinekolojide kan tahlili yaptılar ertesi gün alındı smir yapıldı sanırım 1 hafta sonra aldım biyopsi ise 2 hafta sonra cıkıyo tahminen

Back