üniversite hastanesi 2 tane prezervatif istedi, eczanelerde 2’li veya 3’lü var mıdır?

ahnerede_vahnerede

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2019
158
28
25
Arkadaşlar geçen hafta doktora gittim testosteron hormonu ve sülfat hormonu yüksek çıktığı ultrason verdiler ama alttan kontrol bu yüzdende benden üniversite hastanesi 2 tane Prevezatif istedi eczaneler de 2 li veya 3 lü varmıdır? Lütfen yardımcı olursanız??

Büfeden tek dal sigara mı alıyorsun aşko 😂 Yoktur. Migrostan al bir paket. Eczacıdan utanıyorsan kimseyle muhatap olmadan alır çıkarsın. Artanı da değerlendir ama ziyan olmasın derim 😂
Yaaa keşke tek dal sigara alsam 10 lu alsam gereksiz olucak rahibe olmayı düşünüyorum artık erkeklere yeto diyorum😂🤣 Eczaneden utanmıyorum alsam beğendiklerim var zaten ama boyut beden gerekiyormuş şuan bende erkek yok 🤣😂

Yanlış hatırlamıyorsam böyle bir opsiyon var ya, bizim hastalardan biri baya pimpirikliydi kendi prezervatifini kendi getirirdi 😂
Nereden alıyordu bilmiyorum ama üçlü paketlerden alıyorum demişti

CarrefourSA da üçlü satılıyormuş gittim işsizlikten merak ettim baktım. Belki eczanelerde de vardır. Büyük konuşmamak lazımmış ama 3 de çok az ya hu ne bileyim. Talep arz meselesi gerçi her ne hâl ise 😂
Demek bizim hasta oradan alıyormuş 😂

CarrefourSA da üçlü satılıyormuş gittim işsizlikten merak ettim baktım. Belki eczanelerde de vardır. Büyük konuşmamak lazımmış ama 3 de çok az ya hu ne bileyim. Talep arz meselesi gerçi her ne hâl ise 😂
Aşko ben carrefoursa da erkek arkadaşım varken bakıyordum hepsini kasalamışlardı paket paket hiç üçlü paketini görmedim kaldırdılarmı acaba artık teker teker satmaları lazım

Merak ettim Google aramasına 3lü prezervatif yazdım bir sürü yerde satışı var yazın bakın bi size yakın olandan alırsınız.

Aşko ben carrefoursa da erkek arkadaşım varken bakıyordum hepsini kasalamışlardı paket paket hiç üçlü paketini görmedim kaldırdılarmı acaba artık teker teker satmaları lazım
Ben google alışverişlerin yalancısıyım 😂 teyit için tekrar baktım doğru bilgi. Satışta görünüyor ama konu sahibinin kondomu da bu saatte bi dert olmuş bana vay bee 😂😂😂

X