• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

üniversite harçları

ogretmenimki

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2008
316
108
133
34
İstanbul
üniversite harçları ne kadar arkadaşlar ben çok yüksek olmadığını düşünüyordum ama annnemin söylediğine göre açık öğretimde bile yıllık 500 lira yatırılıyormuş ama nette araştırdığımda aöf 71 lira yazıyor bunu eni iyi okuyanlar bilir diyorum ve yorumlarınızı bekliyorum.

üniversite harçları ne kadar arkadaşlar ben çok yüksek olmadığını düşünüyordum ama annnemin söylediğine göre açık öğretimde bile yıllık 500 lira yatırılıyormuş ama nette araştırdığımda aöf 71 lira yazıyor bunu eni iyi okuyanlar bilir diyorum ve yorumlarınızı bekliyorum.

okuduğunuz fakülteye göre değişiyor. mesela ben fen fakültesinde ikinci öğretim olarak okuyordum (geçen yıl ve bu yıl aynı ödendi zam gelmedi ama genelde her yıl zam geliyor) dönemlik 640 ödedim bu yıl.
Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
burdan bakabilirsiniz:34:

Harçlar okuduğun üniversiteye, fakülteye ve bölüme göre değişir...
Ben 350 TL ödüyorum mesela...

Ben tam olarak 375 lira 60 kuruş ödedim dönemlik :))
(İktisadi ve idari bilimler fakültesi)
Söylendiği gibi, değişiyor.
Sen hangi bölüm için sordun?

açıköğretimde bu yıl 4. yılım olacak.yılda 500 tl ödüyorum.senin dediğin lise ortaogretim harcı sanırım.onlarındaki çok ufak rakamlar..

Back