Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Üniversite de Kimya okuyacağım ama iş imkanları nasıll ?
Meslektaş sayılırız Bende Kimya okuyorum lisede canım.Bu sene son senem hayırlısıyla.Alanın ilaçlarla ilgiliymiş.Eczacılık puanları malum.Ama eczanelerde çalışabilirsin.Artık eczaneler çıraklardan kurtulup işi bilenlere bırakılmalı diye düşünüyorum.
Neyse.. önce ne üzerine okuyacağına karar ver.Eğitim üzerine birşey istiyorsan Kimya Öğretmenligi okuyabilirsin.Ben Kimya Öğretmenligi düşünüyorum.Hem ek puan avantajı da var.Ya da özel sektör diyorsan imkan çok fazla.Ne olursa olsun Kimya ölmeyen bir iş alanı. İlaç,kozmetik,petrokimya vb. üzerine 2 yıllkklar var onlara gidebilirsin.Kimyagerlik olabilir dedigin gibi 4 yıllık tabi LYS ile alıyor ve ek puan gelmiyor ne yazık ki.Kimyager olarak birçok sanayide iş bulabilirsin.Ya da Laboratuvalarda çalışabilirsin.Mühendislik çok zor ama imkansız değil.Hedefin belliyse şimdiden işi sıkı tut.
arkadaşım ben bir kimyager olarak sana cevap veriyorum, cok eğlenceli bir bölüm. ister kimya ister kimya müh. oku sonuçta aynı meslekte çalışıyorsun. bence kimya oku. çünkü testlere daha hakım oluyorsun. mühendislikte teorik olarak çalışırsın, kimyada lab. olarak. tercih senın. hee işsiz kaldım mı sorusuna gelınce hayır asla. 2 yıldır mezun oldum olalı çalısıyorum. sunu bıl ama diğer mezun kimyagerlerden bı farkın olmalı mesela bransınla ilgili sertifikalar, dil, staj deneyimi, iş deneyimi vs...