- Konu Sahibi meryem8990
-
Öfff yemin ederim su yorumun tecavuze ugrayanlar icin ama o da orada olmasaymis, ama o da mini etek giymeseymis diyenlerden gram farki yok.. tiksinç otesi tiksinç.
Konuyu da inandirici bulmadim.
Ahhh işte bankacı olsaydım benim de bi tayin isteyesim geldi.Bankalarda da tayin oluyor. Araştırmanızı öneririm.
Konuya söyle girmek istiyorum. Bankacıyim eşim ise memur , bir gün çalıştığım bankaya üniversiteden tanıdığım bir arkadaşım geldi. Aynı sınıfta değildik fakat ortak arkadaşlarımın olduğu ortamlarda hep vardı. Neyse bu bir kredi işlemi için şubeye geldi ve AA senmisin,nasılsın vs iki arkadaş nasıl selamlasirsa öyle davrandık. İşlerini halletti vs eşini anlattı cocuklarini resmini gösterdi vs. Daha sonra şubeden ayrıldı. Aradan 1 hafta geçti bilmediğim bi numaradan mesaj geldi, merhaba nasılsın yarın bankada isim var sen halledebilirmisin diye, kimsiniz deyince bu çıktı. Telefonumu vermediğim halde nasıl buldunuz dedim 11880 dedi , meğer rehbere kapalı değilmiş öğrenmiş ve kapatmış oldum . Neyse eşiyle geldi hesap açtılar gitti ,eşi onlara yemeğe çağırdı nazikçe reddettim. Daha sonra eşimle yildonumu kutladık,resmi vatsapta paylaştım. 5 gün sonra pazar sabahı nasılsın gunaydin yazmış, günaydın sagolun yazdım sonra kutlama yapmışsınız geçen gün tebrik etmek istedim yazmış fakat ben çok gerilip sinir oldum cvp yazmayıp numarasını engelledim . Sonra bankaya gelip , sen ne kibirlisin ben sapıkmiym engelliyorsun dedi bende yakın ark yada dostum değilsin iletişimin bu seviyede kalması gerek diyip kestirip attim. Sonra bana seni ürküttüm herhalde dedi özür dileyip gitti. Allah aşkına benmi yanlış anladım, yoksa hakkımı. Fakat hiçbir kimse ailem dışında ne hakla pazar sabahı böyle saçma samimiyet kurabilir. Unutmadan instagram da eklemisti kbl etmedim. Ayni şeyi eşim yaşasaydı bir bayana ben yanlış anlardım şahsen
Ama ama bu kadar da yapılmaz ki.Ben bukadar büyük iş adamının, çalıştığın bankayı satın alıp, bankanın adını "MERYEMİM" diyerek değiştirmesini beklerdim.
Çok haklısınız..Konuya söyle girmek istiyorum. Bankacıyim eşim ise memur , bir gün çalıştığım bankaya üniversiteden tanıdığım bir arkadaşım geldi. Aynı sınıfta değildik fakat ortak arkadaşlarımın olduğu ortamlarda hep vardı. Neyse bu bir kredi işlemi için şubeye geldi ve AA senmisin,nasılsın vs iki arkadaş nasıl selamlasirsa öyle davrandık. İşlerini halletti vs eşini anlattı cocuklarini resmini gösterdi vs. Daha sonra şubeden ayrıldı. Aradan 1 hafta geçti bilmediğim bi numaradan mesaj geldi, merhaba nasılsın yarın bankada isim var sen halledebilirmisin diye, kimsiniz deyince bu çıktı. Telefonumu vermediğim halde nasıl buldunuz dedim 11880 dedi , meğer rehbere kapalı değilmiş öğrenmiş ve kapatmış oldum . Neyse eşiyle geldi hesap açtılar gitti ,eşi onlara yemeğe çağırdı nazikçe reddettim. Daha sonra eşimle yildonumu kutladık,resmi vatsapta paylaştım. 5 gün sonra pazar sabahı nasılsın gunaydin yazmış, günaydın sagolun yazdım sonra kutlama yapmışsınız geçen gün tebrik etmek istedim yazmış fakat ben çok gerilip sinir oldum cvp yazmayıp numarasını engelledim . Sonra bankaya gelip , sen ne kibirlisin ben sapıkmiym engelliyorsun dedi bende yakın ark yada dostum değilsin iletişimin bu seviyede kalması gerek diyip kestirip attim. Sonra bana seni ürküttüm herhalde dedi özür dileyip gitti. Allah aşkına benmi yanlış anladım, yoksa hakkımı. Fakat hiçbir kimse ailem dışında ne hakla pazar sabahı böyle saçma samimiyet kurabilir. Unutmadan instagram da eklemisti kbl etmedim. Ayni şeyi eşim yaşasaydı bir bayana ben yanlış anlardım şahsen
Of ya böyle konuları kaçırıyorumHeh Şermin de geldiğine göre konu kapanmıştır
Taşınacak ne yapacak başka? Şu an eşyaları paketlemiştir bence. Bankayla da konuşup tayin işini halletmiştir. Umarım eşi bana ne ben gitmem demez.Her şey ne çabuk oldu ya, ben daha konuyu yeni gördümTaşınıyor musun konu sahibi
İzin vermiyorlar ki, belki üç dört bölüm sürecek konuyu tıkadılar gelip. Geçen başka bir konuda da böyle yaptılar.Of ya böyle konuları kaçırıyorum
Benide etiket yapın yav maksat biraz gır gır şamata olsun
Çocuğu okuldan almaya gitmişti en son. Oradan da kocasıyla buluşup tayin isteyip gidecekti. Bu arada üst düzey yönetici değil şirketin sahibi, lütfen.noldu taşındınız mı?
eşinizde istedi mi tayinini?
çocuk varmıydı orayı kaçırmışım okul nakil işleri falan hallettiniz inşallah.
üst düzey yönetici gelip evin kanepelerini yakmadıysa sıkıntı çıkmadan halledersiniz bu azimle alimallah..
Numaranızı rehberden bulup aramak dışında absürt bir durum göremedim ben.Konuya söyle girmek istiyorum. Bankacıyim eşim ise memur , bir gün çalıştığım bankaya üniversiteden tanıdığım bir arkadaşım geldi. Aynı sınıfta değildik fakat ortak arkadaşlarımın olduğu ortamlarda hep vardı. Neyse bu bir kredi işlemi için şubeye geldi ve AA senmisin,nasılsın vs iki arkadaş nasıl selamlasirsa öyle davrandık. İşlerini halletti vs eşini anlattı cocuklarini resmini gösterdi vs. Daha sonra şubeden ayrıldı. Aradan 1 hafta geçti bilmediğim bi numaradan mesaj geldi, merhaba nasılsın yarın bankada isim var sen halledebilirmisin diye, kimsiniz deyince bu çıktı. Telefonumu vermediğim halde nasıl buldunuz dedim 11880 dedi , meğer rehbere kapalı değilmiş öğrenmiş ve kapatmış oldum . Neyse eşiyle geldi hesap açtılar gitti ,eşi onlara yemeğe çağırdı nazikçe reddettim. Daha sonra eşimle yildonumu kutladık,resmi vatsapta paylaştım. 5 gün sonra pazar sabahı nasılsın gunaydin yazmış, günaydın sagolun yazdım sonra kutlama yapmışsınız geçen gün tebrik etmek istedim yazmış fakat ben çok gerilip sinir oldum cvp yazmayıp numarasını engelledim . Sonra bankaya gelip , sen ne kibirlisin ben sapıkmiym engelliyorsun dedi bende yakın ark yada dostum değilsin iletişimin bu seviyede kalması gerek diyip kestirip attim. Sonra bana seni ürküttüm herhalde dedi özür dileyip gitti. Allah aşkına benmi yanlış anladım, yoksa hakkımı. Fakat hiçbir kimse ailem dışında ne hakla pazar sabahı böyle saçma samimiyet kurabilir. Unutmadan instagram da eklemisti kbl etmedim. Ayni şeyi eşim yaşasaydı bir bayana ben yanlış anlardım şahsen
Öğle arasında bankaya çiçek göderip başka numaradan mesajlar attı. Sonra kadının evini bulmuş, onun fotosunu attı. Sonra konum atıp aynı muhitte oturuyoruz dedi. Sonra aylardır seni takip ediyorum nolur bana bir şans ver oturduğun binadan daire aldım dedi. Konu sahibi tayinini istedi, taşınacak bu gece.Numaranızı rehberden bulup aramak dışında absürt bir durum göremedim ben.
Eşiyle gelmiş zaten yanınıza,yaklaşmak amaçlı değilde,işim düşer diyerek samimiyet kurmuş olabilir. Bilemiyorum,görüşmek istemeyebilirsiniz ama bu kadar ters davranmanız gerekir miydi gerçekten?
Aaaaaa ne ara olmuş tüm bunlarÖğle arasında bankaya çiçek göderip başka numaradan mesajlar attı. Sonra kadının evini bulmuş, onun fotosunu attı. Sonra konum atıp aynı muhitte oturuyoruz dedi. Sonra aylardır seni takip ediyorum nolur bana bir şans ver oturduğun binadan daire aldım dedi. Konu sahibi tayinini istedi, taşınacak bu gece.
Bugün oldu birkaç saat içinde.Aaaaaa ne ara olmuş tüm bunlar
Ben yorumlara bakmadan konuya yorum yaptım bu detayları bilmiyordum.
Yooo gayet soylediniz. Ne farki var ay o da net sinir cizseymisin ay o da mini etek giymeseymisten farki?Laflarınıza dikkat edin. Asla söylemediğim ve söylemeyeceğim şeyleri böyle saçmalayarak yazmayın. Herşeyin bi sınırı vardır.
Bilemedim ya.Bugün oldu birkaç saat içinde.
Olayın o kısmı inandırıcılıktan çok uzak duruyor. Tersi çok daha mantıklı; bankaya iletişim bilgilerimizi veriyoruz malum. Adam aynı binaya taşınsa, şubeye geldiğinde tanıdığı gibi tanırdı herhalde.Adam ev adresini bulmuş, aynı binadan ev almış. Hadi bunu da açıkla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?