- 29 Mayıs 2020
- 47
- 42
- 38
- 33
- Konu Sahibi zingarina10
-
Tüple ilgili yorum yapamıyorum maalesef bende öyle birşey olmadı ama bi tanıdığım rahimdeki yolları açmak için hayıt tohumu içmişti ve herkese söylüyordu sonraki ay hamile kalan da çok fazla bide onu dene istersenCanım rahim filminden sonra 4 ay bekleyelim dedi doktorum 2 ay geçti kaldı 2 ay. Önce aşılama sonra tüpe geçicez. Benim sağ tüpüm yok. Rahim sol tarafı var sadece. Sol tarafın boyutunu sormadım sen baktırmış mıydın? Çok zor bir süreç inş biz de kucağımıza alırım eşimde de morfoloji sorunu var bir de :/
Miyom ameliyati olduktan 3ay sonra kendiliğimden gebe kaldim 9+3 olduk suan umarım hepiniz tedavisiz gebe kalmisinizdirMerhaba bende yarım rahimliyim ve iki kere dış gebelik geçirdim şimdi yine düşünüyorum gebelik siz de gebelik oluştu yada nasıl bi tedavi uygulandı
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahMiyom ameliyati olduktan 3ay sonra kendiliğimden gebe kaldim 9+3 olduk suan umarım hepiniz tedavisiz gebe kalmisinizdir
Teşekkür ederim Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Canım 13 ay oldu bizim. Ben hiç gebe kalamadım eşimde de morfoloji ve ileri harekette sıkıntı var. İkimizde de sorun olunca bi kere bile kalamadım. Rahim filmi çektirdim geçen ay. Bu ay regl oldum. 3 ay daha deneyeceğiz sonra olmazsa aşılama ya da tüp yaş da 33 o yüzden bi kaç sene daha beklemek istemiyorum. Ovülasyon testi geçtiğimiz aylarda kullanmıştım şimdi kullanmıyorum yani şuan ilişki günlerini bile not almıyorum :) folic daha öncesi süreçte 1 ay kullanmıştım. Şimdi tekrar başlayacağım inofolic combi ve omega 3 e. Senin kaçıncı haftan? Nasıl gidiyor gebelik inş sağlıkla ilerler
Aynı dusumdayiz Merak ettim bebeğnizi sağlık la kucağınıza aldinizmi kaç haftalık doğduHayır aksine çalışıyorum dr yat demedi tam tersi hareket etmen iyi zorlama kendini dedi sadece 32.haftamı bekliyorum iİn için şuan 22deyim
Maşallah Allah evladınızı bağışlasınMerhabalar.
Ben yarim rahimliyim ve tek tüplüyüm ümidinizi asla kaybetmeyin. Riskli bir gebelik olabiliyor erken dogum düsük gibi riskler ama bunlar olmayabiliyorda. Ben tüp bebek yöntemiyle hamile kaldim suanda Oglum 5 yasinda cok sükür. 12 ci haftada serklaj önerdi tüp bebek doktorum olabileceklere karsi. Ama gerek olmadi 37 haftada dogdu oglum sezeryan ile dogum oldu cünkü yeterli alani olmadigi icin dönme ihtimali yoktu saglikla kucagimiza aldik. Ben normal islerimi yürüyüslerimi gezmemi tozmami herseyimi normalinden farksiz yaptim.
Amin cnm sagol cümlemizin insAllah rabbim isteyen herkese versin.Maşallah Allah evladınızı bağışlasın
Bende yarım rahimliyim tüp bebk tedavisi ile düşüklerim oldu biraz umudum kırıldı ama yeniden tedaviye başlayacam hayırlısıyla inşallahsürekli yattınız mı 12.haftaya gelene kadar?
Ya olmama sebebi neydi ?Amin cnm sagol cümlemizin insAllah rabbim isteyen herkese versin.Ben tüp bebek tedavimi türkiyede oldum kendim yurtdisinda yasiyorum gebeligimi ögrendikten sonra yurtdisina geri döndüm. Yatmamda sadece transfer günüydü ondan sonrasi cok normal gecti. Günlük islerimi yaptim temizlik vs sadece agir kaldirmadim. InsAllah seninde güzel haberlerini aliriz pes etme oldugunda hersey unutuluyor. Ben 8 yil ugrastim 7 kere denedim. Ama sebebi yarim rahmim degildi.
Olmama sebebi ben dogustan bagirsak hastasiyim (morbus Hirschsprung) bircok bagirsak ameliyati gecirdigim icinde cocuklukta karin ici yapisiklik olusmus bagirsaklar rahmime yumurtaligimaYa olmama sebebi neydi ?
Kan sulandırıcı kullandnz mı?
İnşallah canım güzel duaların için sağol
Yaa maşallah darısı bize size ve evldiniza Allah hayırlı ömürler versinMerhabalar.
Ben yarim rahimliyim ve tek tüplüyüm ümidinizi asla kaybetmeyin. Riskli bir gebelik olabiliyor erken dogum düsük gibi riskler ama bunlar olmayabiliyorda. Ben tüp bebek yöntemiyle hamile kaldim suanda Oglum 5 yasinda cok sükür. 12 ci haftada serklaj önerdi tüp bebek doktorum olabileceklere karsi. Ama gerek olmadi 37 haftada dogdu oglum sezeryan ile dogum oldu cünkü yeterli alani olmadigi icin dönme ihtimali yoktu saglikla kucagimiza aldik. Ben normal islerimi yürüyüslerimi gezmemi tozmami herseyimi normalinden farksiz yaptim.
Amin InsAllah cümlemizin evladina. Cok tesekkür ederim. rabbim isteyen herkese nasip etsin. InsAllah seninde güzel haberlerini burdan okur hep birlikte seviniriz..Yaa maşallah darısı bize size ve evldiniza Allah hayırlı ömürler versin
Allah ol diyince oluverirOlmama sebebi ben dogustan bagirsak hastasiyim (morbus Hirschsprung) bircok bagirsak ameliyati gecirdigim icinde cocuklukta karin ici yapisiklik olusmus bagirsaklar rahmime yumurtaligima
Fln yapismis hepsi birbirine girmis. Ve beni bircok prof kapidan cevirdi senin hic bi zaman cocuk sahibi olmaman gerekiyor dogumda sen veya cocugun ölebilir evlatlik al dediler. Cünkü kimse cesaret edip o yapisikliklari ayirmak istemedi cok riskli bölgelerdeydi. Taa ki dogru cesaretli bi dr bulana kadar. Büyük bir ameliyat gecirdim riskleri ölebilirdim yada bi ömür bagirsagim karnimdan cikarilabilirdi cok Sükür sapa saglam ciktim doktorumdan Allah razi olsun. Ameliyattan bir ay sonra dondurulmus denemesi yaptim
Ve yillar sonra ilk defa hayatimda ikinci cizgiyi gördüm.
Ben suandada dondurulmus tedavisine basladim ama bana hic bi denememde kan sulandirici vermediler.
Nasıl gidiyor hamileliğinizMiyom ameliyati olduktan 3ay sonra kendiliğimden gebe kaldim 9+3 olduk suan umarım hepiniz tedavisiz gebe kalmisinizdir
Sizde mi yarım rahimlisiniz ?Nasıl gidiyor hamileliğiniz
EvetSizde mi yarım rahimlisiniz ?
20+4 olduk çok şükür bir problem yok sadece hamilelik ilerledikten sonra rahim ağzında polip oluştu o üçüncü aya kadar falan kanama yaptı ama rahimden gelen bir kanama değildi o yüzden önemsemedi doktor ilaç falan da kullanmadım şu ana kadar güzel gitti her şey umarım bundan sonra da olur lütfen benim için dua edinNasıl gidiyor hamileliğiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?