Unicorn Uterus( Tek Tüp-Küçük Rahim)

Canım rahim filminden sonra 4 ay bekleyelim dedi doktorum 2 ay geçti kaldı 2 ay. Önce aşılama sonra tüpe geçicez. Benim sağ tüpüm yok. Rahim sol tarafı var sadece. Sol tarafın boyutunu sormadım sen baktırmış mıydın? Çok zor bir süreç inş biz de kucağımıza alırım eşimde de morfoloji sorunu var bir de :/
Tüple ilgili yorum yapamıyorum maalesef bende öyle birşey olmadı ama bi tanıdığım rahimdeki yolları açmak için hayıt tohumu içmişti ve herkese söylüyordu sonraki ay hamile kalan da çok fazla bide onu dene istersen

Canım 13 ay oldu bizim. Ben hiç gebe kalamadım eşimde de morfoloji ve ileri harekette sıkıntı var. İkimizde de sorun olunca bi kere bile kalamadım. Rahim filmi çektirdim geçen ay. Bu ay regl oldum. 3 ay daha deneyeceğiz sonra olmazsa aşılama ya da tüp yaş da 33 o yüzden bi kaç sene daha beklemek istemiyorum. Ovülasyon testi geçtiğimiz aylarda kullanmıştım şimdi kullanmıyorum yani şuan ilişki günlerini bile not almıyorum :) folic daha öncesi süreçte 1 ay kullanmıştım. Şimdi tekrar başlayacağım inofolic combi ve omega 3 e. Senin kaçıncı haftan? Nasıl gidiyor gebelik inş sağlıkla ilerler

Merhabalar.

Ben yarim rahimliyim ve tek tüplüyüm ümidinizi asla kaybetmeyin. Riskli bir gebelik olabiliyor erken dogum düsük gibi riskler ama bunlar olmayabiliyorda. Ben tüp bebek yöntemiyle hamile kaldim suanda Oglum 5 yasinda cok sükür. 12 ci haftada serklaj önerdi tüp bebek doktorum olabileceklere karsi. Ama gerek olmadi 37 haftada dogdu oglum sezeryan ile dogum oldu cünkü yeterli alani olmadigi icin dönme ihtimali yoktu saglikla kucagimiza aldik. Ben normal islerimi yürüyüslerimi gezmemi tozmami herseyimi normalinden farksiz yaptim.

Merhabalar.

Ben yarim rahimliyim ve tek tüplüyüm ümidinizi asla kaybetmeyin. Riskli bir gebelik olabiliyor erken dogum düsük gibi riskler ama bunlar olmayabiliyorda. Ben tüp bebek yöntemiyle hamile kaldim suanda Oglum 5 yasinda cok sükür. 12 ci haftada serklaj önerdi tüp bebek doktorum olabileceklere karsi. Ama gerek olmadi 37 haftada dogdu oglum sezeryan ile dogum oldu cünkü yeterli alani olmadigi icin dönme ihtimali yoktu saglikla kucagimiza aldik. Ben normal islerimi yürüyüslerimi gezmemi tozmami herseyimi normalinden farksiz yaptim.
Maşallah Allah evladınızı bağışlasın 😊🤲
Bende yarım rahimliyim tüp bebk tedavisi ile düşüklerim oldu biraz umudum kırıldı ama yeniden tedaviye başlayacam hayırlısıyla inşallah 🤲 sürekli yattınız mı 12.haftaya gelene kadar?

Maşallah Allah evladınızı bağışlasın 😊🤲
Bende yarım rahimliyim tüp bebk tedavisi ile düşüklerim oldu biraz umudum kırıldı ama yeniden tedaviye başlayacam hayırlısıyla inşallah 🤲 sürekli yattınız mı 12.haftaya gelene kadar?
Amin cnm sagol cümlemizin insAllah rabbim isteyen herkese versin. 🌸Ben tüp bebek tedavimi türkiyede oldum kendim yurtdisinda yasiyorum gebeligimi ögrendikten sonra yurtdisina geri döndüm. Yatmamda sadece transfer günüydü ondan sonrasi cok normal gecti. Günlük islerimi yaptim temizlik vs sadece agir kaldirmadim. InsAllah seninde güzel haberlerini aliriz pes etme oldugunda hersey unutuluyor. Ben 8 yil ugrastim 7 kere denedim. Ama sebebi yarim rahmim degildi.

Amin cnm sagol cümlemizin insAllah rabbim isteyen herkese versin. 🌸Ben tüp bebek tedavimi türkiyede oldum kendim yurtdisinda yasiyorum gebeligimi ögrendikten sonra yurtdisina geri döndüm. Yatmamda sadece transfer günüydü ondan sonrasi cok normal gecti. Günlük islerimi yaptim temizlik vs sadece agir kaldirmadim. InsAllah seninde güzel haberlerini aliriz pes etme oldugunda hersey unutuluyor. Ben 8 yil ugrastim 7 kere denedim. Ama sebebi yarim rahmim degildi.
Ya olmama sebebi neydi ?
Kan sulandırıcı kullandnz mı?
İnşallah canım güzel duaların için sağol 🤲😊

Ya olmama sebebi neydi ?
Kan sulandırıcı kullandnz mı?
İnşallah canım güzel duaların için sağol 🤲😊
Olmama sebebi ben dogustan bagirsak hastasiyim (morbus Hirschsprung) bircok bagirsak ameliyati gecirdigim icinde cocuklukta karin ici yapisiklik olusmus bagirsaklar rahmime yumurtaligima
Fln yapismis hepsi birbirine girmis. Ve beni bircok prof kapidan cevirdi senin hic bi zaman cocuk sahibi olmaman gerekiyor dogumda sen veya cocugun ölebilir evlatlik al dediler. Cünkü kimse cesaret edip o yapisikliklari ayirmak istemedi cok riskli bölgelerdeydi. Taa ki dogru cesaretli bi dr bulana kadar. Büyük bir ameliyat gecirdim riskleri ölebilirdim yada bi ömür bagirsagim karnimdan cikarilabilirdi cok Sükür sapa saglam ciktim doktorumdan Allah razi olsun. Ameliyattan bir ay sonra dondurulmus denemesi yaptim
Ve yillar sonra ilk defa hayatimda ikinci cizgiyi gördüm.
Ben suandada dondurulmus tedavisine basladim ama bana hic bi denememde kan sulandirici vermediler.

Merhabalar.

Yaa maşallah darısı bize size ve evldiniza Allah hayırlı ömürler versin

Olmama sebebi ben dogustan bagirsak hastasiyim (morbus Hirschsprung) bircok bagirsak ameliyati gecirdigim icinde cocuklukta karin ici yapisiklik olusmus bagirsaklar rahmime yumurtaligima
Fln yapismis hepsi birbirine girmis. Ve beni bircok prof kapidan cevirdi senin hic bi zaman cocuk sahibi olmaman gerekiyor dogumda sen veya cocugun ölebilir evlatlik al dediler. Cünkü kimse cesaret edip o yapisikliklari ayirmak istemedi cok riskli bölgelerdeydi. Taa ki dogru cesaretli bi dr bulana kadar. Büyük bir ameliyat gecirdim riskleri ölebilirdim yada bi ömür bagirsagim karnimdan cikarilabilirdi cok Sükür sapa saglam ciktim doktorumdan Allah razi olsun. Ameliyattan bir ay sonra dondurulmus denemesi yaptim
Ve yillar sonra ilk defa hayatimda ikinci cizgiyi gördüm.
Ben suandada dondurulmus tedavisine basladim ama bana hic bi denememde kan sulandirici vermediler.
Allah ol diyince oluverir 🤲
Maşallah 🧿 doktorunuz kimdi

Nasıl gidiyor hamileliğiniz
20+4 olduk çok şükür bir problem yok sadece hamilelik ilerledikten sonra rahim ağzında polip oluştu o üçüncü aya kadar falan kanama yaptı ama rahimden gelen bir kanama değildi o yüzden önemsemedi doktor ilaç falan da kullanmadım şu ana kadar güzel gitti her şey umarım bundan sonra da olur lütfen benim için dua edin🧿

Back
X