- 18 Temmuz 2021
- 33
- 204
- 8
- 34
- Konu Sahibi gunesliguzelgunlerr
-
Ben ilk denemede pozitifi gördüm.Bugün sonunda umuttepe tüp bebek bölümü Emek doger hocadan rendavu bulabildim. Haftaya salı günü gidiceğim inşallah. Polikistik over olup tüp bebek tedavisi başarılı olanlar var mı aranızda
Ne güzel çok büyük umut oldunuz banaBen ilk denemede pozitifi gördüm.
Hayırlısı olsun inşallah hakkınızdaNe güzel çok büyük umut oldunuz banaEmek hoca aşılamayı uygun gördü bakalım
merhabalar , bende pkosum emek hocaya bsliyorum simdi.Asilama uygun gordu ama Kilomda var İnsallah hersey hakkimizda hayirli ve guzel olur .Siz ne yaptiniz Süreç devam ediyor muBugün sonunda umuttepe tüp bebek bölümü Emek doger hocadan rendavu bulabildim. Haftaya salı günü gidiceğim inşallah. Polikistik over olup tüp bebek tedavisi başarılı olanlar var mı aranızda
Merhaba, ben bu ay aşılama olmam gerekiyordu malesef eşimin işinden dolayı evrakları tamamlayamadık. Eylül sonunda adetimin 3. Günü gideceğim. Emek hoca farket 3. 4. Günü gelebilirsin demişti. Size ilaç yazdımımerhabalar bende pkosum.emek hocanin hastasiyim,asilama olacagim ,kiloluyum maalesef ama zayiflamaya calisiyorum,adetin 3- yada 4. gunu gel dedi bana , siz kacinci gunu gideceksiniz yada gittiniz acaaba ? bana bir kac kisi adetin ilk gununu saymiyorlar 4. gunu 3. gun olarak sayiyorlar dediler dogrumu ??
Bu ay malesef gidemedim canım eşimin evrakları eksik olduğu için. Size hangi ilaçları yazdımerhabalar , bende pkosum emek hocaya bsliyorum simdi.Asilama uygun gordu ama Kilomda var İnsallah hersey hakkimizda hayirli ve guzel olur .Siz ne yaptiniz Süreç devam ediyor mu
henüz gitmedim Canım pazar gunu dogum kontrol hapim biticek persembe ye gidecegim bende , banada 3.4. gunu gelebilirsin demisti, ama cevremde onceden aşılama olanlarda 3. gün gitmen lazim diyorlar ,bende randevu bulamdim 4. güne aldım maalesefBu ay malesef gidemedim canım eşimin evrakları eksik olduğu için. Size hangi ilaçları yazdı
inşallah hayirlisiyla baslarsiniz , bende pkos var Maalesef erkeklik hormonumu bastirmak icin oncelik diane kullandirdi bnadaBu ay malesef gidemedim canım eşimin evrakları eksik olduğu için. Size hangi ilaçları yinşal
Kafana takma canım eğer öyle olsaydı mutlaka bilgilendirme yapardı doktor.henüz gitmedim Canım pazar gunu dogum kontrol hapim biticek persembe ye gidecegim bende , banada 3.4. gunu gelebilirsin demisti, ama cevremde onceden aşılama olanlarda 3. gün gitmen lazim diyorlar ,bende randevu bulamdim 4. güne aldım maalesef
Bende de pcos var banada yasmin verdi. Yoğun birşekilde söktü adetimi hiçböyle olmamıştı daha önce.inşallah hayirlisiyla baslarsiniz , bende pkos var Maalesef erkeklik hormonumu bastirmak icin oncelik diane kullandirdi bnada
uzun zaman adet olmadinizmi acaba ? ben uc ay adet olmamastim benimde oyle olmuştu,rahim kalinlasiyor adettede dokuluyorBende de pcos var banada yasmin verdi. Yoğun birşekilde söktü adetimi hiçböyle olmamıştı daha önce.
Kendiliğimden adet oluyorum canım ama normal birşekilde olmuyordu. Bu sene biraz düzeldi adetlerim.uzun zaman adet olmadinizmi acaba ? ben uc ay adet olmamastim benimde oyle olmuştu,rahim kalinlasiyor adettede dokuluyor
Bende emek hocada 2. Pozitif gördük bugün kalp atışını duydum, Allah razı olsun ondanBenim sebebsiz infertiliteydi. Emek Doğer hocada ilk tüp bebek denememizde pozitifi gördük. Şimdi kalp atışlarını duymayı bekliyoruz. Çok şükür. Allah isteyen herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?