Umuttepe Emek Doger hocada tedavi olan var mı?

Bugün sonunda umuttepe tüp bebek bölümü Emek doger hocadan rendavu bulabildim. Haftaya salı günü gidiceğim inşallah. Polikistik over olup tüp bebek tedavisi başarılı olanlar var mı aranızda
merhabalar , bende pkosum emek hocaya bsliyorum simdi.Asilama uygun gordu ama Kilomda var İnsallah hersey hakkimizda hayirli ve guzel olur .Siz ne yaptiniz Süreç devam ediyor mu

merhabalar bende pkosum.emek hocanin hastasiyim,asilama olacagim ,kiloluyum maalesef ama zayiflamaya calisiyorum,adetin 3- yada 4. gunu gel dedi bana , siz kacinci gunu gideceksiniz yada gittiniz acaaba ? bana bir kac kisi adetin ilk gununu saymiyorlar 4. gunu 3. gun olarak sayiyorlar dediler dogrumu ??

Merhaba, ben bu ay aşılama olmam gerekiyordu malesef eşimin işinden dolayı evrakları tamamlayamadık. Eylül sonunda adetimin 3. Günü gideceğim. Emek hoca farket 3. 4. Günü gelebilirsin demişti. Size ilaç yazdımı

merhabalar , bende pkosum emek hocaya bsliyorum simdi.Asilama uygun gordu ama Kilomda var İnsallah hersey hakkimizda hayirli ve guzel olur .Siz ne yaptiniz Süreç devam ediyor mu
Bu ay malesef gidemedim canım eşimin evrakları eksik olduğu için. Size hangi ilaçları yazdı

Bu ay malesef gidemedim canım eşimin evrakları eksik olduğu için. Size hangi ilaçları yazdı
henüz gitmedim Canım pazar gunu dogum kontrol hapim biticek persembe ye gidecegim bende , banada 3.4. gunu gelebilirsin demisti, ama cevremde onceden aşılama olanlarda 3. gün gitmen lazim diyorlar ,bende randevu bulamdim 4. güne aldım maalesef

Kafana takma canım eğer öyle olsaydı mutlaka bilgilendirme yapardı doktor.

benimde duzenliydi bir gebelik kaybim oldu, ondan sonrasinda butun bunyem sasti resmen.artik ilac kullanmadan asla adet goremiyorum..halbuki adetlerim duzenliydi ve yumurtlama gunumu tutturmam sayesinde kendiligimden gebe kalmistim

Benim sebebsiz infertiliteydi. Emek Doğer hocada ilk tüp bebek denememizde pozitifi gördük. Şimdi kalp atışlarını duymayı bekliyoruz. Çok şükür. Allah isteyen herkese nasip etsin

Merhaba kızlar emek hoca ne zaman randevu almaya baslicak bilen varmı ameliyat sonrası ,3 hafta sonra çağırdı ama daha hasta kabul etmiyor pazartesi tekrar Arıcam bakalm bizde Ocak Şubat gbii başlarız demişti ama sanırım Mart olucak
Hayırlısı ne zamansa o zaman olsun tabi ki
Patoloji raporu da çıktı ama emek hoca yok ondn başkasına da gitmek istemiyorum hazır hocadan başlamışken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…