• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umuttepe Emek Doger hocada tedavi olan var mı?

Bugün sonunda umuttepe tüp bebek bölümü Emek doger hocadan rendavu bulabildim. Haftaya salı günü gidiceğim inşallah. Polikistik over olup tüp bebek tedavisi başarılı olanlar var mı aranızda
Bende bu hafta evraklarımı teslim ettim aramalarını bekliyorum eger aramazlarsa özel randevu alıp gidim diyorum bu süreç uzun oluyor mu

Merhaba mesajı geç gördüm kusura bakmayın. İlk tüp bebek denememiz tuttu. Doğdu bile. Şimdi bebeğim 3 aylık çok şükür.
Ya maşallah rabbim güzel günlerde büyütmeyi nasip etsin bende salı günü gidicem emek hocaya regl 3 günü gel dedi aşılama için çok heyecanlıyım nasıl bir süreç olacak çok merak ediyorum rabbim inşallah nasip eder

Ya maşallah rabbim güzel günlerde büyütmeyi nasip etsin bende salı günü gidicem emek hocaya regl 3 günü gel dedi aşılama için çok heyecanlıyım nasıl bir süreç olacak çok merak ediyorum rabbim inşallah nasip eder
Bende gidecegim canm ilk asılama mi deneniyor tupten once acaba

Benim oğlumun katili emek doğer ben yandım siz yanmayın

Eklentiler

• 7744A6B8-8C88-45E2-BDC0-25A530342D44.png
    7744A6B8-8C88-45E2-BDC0-25A530342D44.png
    327,6 KB · Görüntüleme: 402
Sekretere sordum rapor cikarsa ucretsiz dedi raporsuz para ödeme olur dedi çok geçmiş olsun nasıl yol izlediniz şimdi letu kullanmaya baslicam cuma günü gidicem
Regl 3 günü gittim ve iğne kullanmaya başladım 1 gün ara ile vitamin de vermişti doktor onuda kullandım ve daha sonra yumurta istenilen büyüklüğe geldiği zaman çatlatma iğnesi oldum 2 gün sonrada aşılama oldum inşallah gebe kalmışımdır

Regl 3 günü gittim ve iğne kullanmaya başladım 1 gün ara ile vitamin de vermişti doktor onuda kullandım ve daha sonra yumurta istenilen büyüklüğe geldiği zaman çatlatma iğnesi oldum 2 gün sonrada aşılama oldum inşallah gebe kalmışımdır
Bana letu verdi cuma kontrol yumurtama bakicak galiba sonra Catlaticak iğne parasi verdiniz mi aşılama ne kadar tuttu raporlu mu bana rapor.cikarmadi

Neden emek Doğer katili, bebeğiniz dünyaya gelmiş ama sonra vefat etmiş başınız sağolsun ama emek hoca gebelik takibine ve doğum sonrasına bakmaz, üreme doktoru sonuçta
Onun hatası yüzünden trizomi 13 olarak dünyaya geldi tüpbebekte bu hastalık imkansız onun ihmali yüzünden yaşımdan dolayı yumurtayı genetiğe göndermesi gerekiyormuş bana önermedi bile 2 yumurta toplama yaptı yumurtalar anormaldi 2 ye bölüneceğine 5e bölündü umursamadı oyuzden katil sonrası sana soruyorum okadar uğraş et çabala hamile kal 4 aylıkken çocuk hasta deseler aldırırmıydın??? Ben kıyamadım hata başta yapıldı sonrasında değil tüpbebek planlı bebek demek bariz doktor hatası bunu genetik doktorlarıda onaylıyor

Back