- Konu Sahibi gunesliguzelgunlerr
devlet üniversite hastanesinde tüp bebek için ücret ödeniyor mu fiyatları nedir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bu hafta evraklarımı teslim ettim aramalarını bekliyorum eger aramazlarsa özel randevu alıp gidim diyorum bu süreç uzun oluyor muBugün sonunda umuttepe tüp bebek bölümü Emek doger hocadan rendavu bulabildim. Haftaya salı günü gidiceğim inşallah. Polikistik over olup tüp bebek tedavisi başarılı olanlar var mı aranızda
Acaba tedavi nasıl sonuçlandı bende emek hocaya başlıycam da tedavi için bilgi verir misinizBiz de Emek bey de tüp bebek tedavisine başladık. Allah isteyen herkese bebek nasip etsin
Merhaba mesajı geç gördüm kusura bakmayın. İlk tüp bebek denememiz tuttu. Doğdu bile. Şimdi bebeğim 3 aylık çok şükür.Acaba tedavi nasıl sonuçlandı bende emek hocaya başlıycam da tedavi için bilgi verir misiniz
Merhaba bende randevu bakiyorum daha alamadim pop hastasiyim aşılama fiyatı nedir Ve sadece muane ücreti alıyor dimimerhabalar , bende pkosum emek hocaya bsliyorum simdi.Asilama uygun gordu ama Kilomda var İnsallah hersey hakkimizda hayirli ve guzel olur .Siz ne yaptiniz Süreç devam ediyor mu
Merhaba muaneyi intertten bakiyorum denk gelmiyor kaçta giriyorsunuz ve aşılamayi ne kadara yaptırdınızBen ilk denemede pozitifi gördüm.
Ya maşallah rabbim güzel günlerde büyütmeyi nasip etsin bende salı günü gidicem emek hocaya regl 3 günü gel dedi aşılama için çok heyecanlıyım nasıl bir süreç olacak çok merak ediyorum rabbim inşallah nasip ederMerhaba mesajı geç gördüm kusura bakmayın. İlk tüp bebek denememiz tuttu. Doğdu bile. Şimdi bebeğim 3 aylık çok şükür.
Bende gidecegim canm ilk asılama mi deneniyor tupten once acabaYa maşallah rabbim güzel günlerde büyütmeyi nasip etsin bende salı günü gidicem emek hocaya regl 3 günü gel dedi aşılama için çok heyecanlıyım nasıl bir süreç olacak çok merak ediyorum rabbim inşallah nasip eder
Merhaba bende pko hastasiyim banada aşılama uygun gördü bakalım pazartesi gidicem ilaç vericek ☺Bugün sonunda umuttepe tüp bebek bölümü Emek doger hocadan rendavu bulabildim. Haftaya salı günü gidiceğim inşallah. Polikistik over olup tüp bebek tedavisi başarılı olanlar var mı aranızda
Aşılama fiyat ne kadar tuttu acaba bende yaptiricam bu ayMerhaba, ben bu ay aşılama olmam gerekiyordu malesef eşimin işinden dolayı evrakları tamamlayamadık. Eylül sonunda adetimin 3. Günü gideceğim. Emek hoca farket 3. 4. Günü gelebilirsin demişti. Size ilaç yazdımı
Bende bugun aşılama oldum sizin sonuç nasıl oldu acabaNe güzel çok büyük umut oldunuz bana Emek hoca aşılamayı uygun gördü bakalım
İlk aşılama ücretsiz 2. Ücretli 2600 fln galiba birine derken duydum bende bugun emek hocaya aşılama oldumAşılama fiyat ne kadar tuttu acaba bende yaptiricam bu ay
Sekretere sordum rapor cikarsa ucretsiz dedi raporsuz para ödeme olur dedi çok geçmiş olsun nasıl yol izlediniz şimdi letu kullanmaya baslicam cuma günü gidicemİlk aşılama ücretsiz 2. Ücretli 2600 fln galiba birine derken duydum bende bugun emek hocaya aşılama oldum
Regl 3 günü gittim ve iğne kullanmaya başladım 1 gün ara ile vitamin de vermişti doktor onuda kullandım ve daha sonra yumurta istenilen büyüklüğe geldiği zaman çatlatma iğnesi oldum 2 gün sonrada aşılama oldum inşallah gebe kalmışımdırSekretere sordum rapor cikarsa ucretsiz dedi raporsuz para ödeme olur dedi çok geçmiş olsun nasıl yol izlediniz şimdi letu kullanmaya baslicam cuma günü gidicem
Neden emek Doğer katili, bebeğiniz dünyaya gelmiş ama sonra vefat etmiş başınız sağolsun ama emek hoca gebelik takibine ve doğum sonrasına bakmaz, üreme doktoru sonuçtaBenim oğlumun katili emek doğer ben yandım siz yanmayın
Bana letu verdi cuma kontrol yumurtama bakicak galiba sonra Catlaticak iğne parasi verdiniz mi aşılama ne kadar tuttu raporlu mu bana rapor.cikarmadiRegl 3 günü gittim ve iğne kullanmaya başladım 1 gün ara ile vitamin de vermişti doktor onuda kullandım ve daha sonra yumurta istenilen büyüklüğe geldiği zaman çatlatma iğnesi oldum 2 gün sonrada aşılama oldum inşallah gebe kalmışımdır
Raporlu ben ücret ödemedim sadece ilaçları aldımBana letu verdi cuma kontrol yumurtama bakicak galiba sonra Catlaticak iğne parasi verdiniz mi aşılama ne kadar tuttu raporlu mu bana rapor.cikarmadi
Onun hatası yüzünden trizomi 13 olarak dünyaya geldi tüpbebekte bu hastalık imkansız onun ihmali yüzünden yaşımdan dolayı yumurtayı genetiğe göndermesi gerekiyormuş bana önermedi bile 2 yumurta toplama yaptı yumurtalar anormaldi 2 ye bölüneceğine 5e bölündü umursamadı oyuzden katil sonrası sana soruyorum okadar uğraş et çabala hamile kal 4 aylıkken çocuk hasta deseler aldırırmıydın??? Ben kıyamadım hata başta yapıldı sonrasında değil tüpbebek planlı bebek demek bariz doktor hatası bunu genetik doktorlarıda onaylıyorNeden emek Doğer katili, bebeğiniz dünyaya gelmiş ama sonra vefat etmiş başınız sağolsun ama emek hoca gebelik takibine ve doğum sonrasına bakmaz, üreme doktoru sonuçta
Tuttu mu acaba canımİlk aşılama ücretsiz 2. Ücretli 2600 fln galiba birine derken duydum bende bugun emek hocaya aşılama oldum