umutsuz vaka..

Daha yaşın küçük. Senin yaşındaki erkeklerin çoğu ciddi ilişki düşünmüyor ki be güzelim. O yüzden de karşına ciddi birileri çıkmamış olabilir.
Aci gerçek sanırım bu. Bunu göz ardı ediyordum hep ama cidden öyle ciddi erkek de nadir var su yasta o da denk gelicek ohoo .. :)

Aci gerçek sanırım bu. Bunu göz ardı ediyordum hep ama cidden öyle ciddi erkek de nadir var su yasta o da denk gelicek ohoo .. :)
O yüzdeeen ne yapıyoruz? Kendimize ve hayatımıza odaklanıyoruz. Güzel bir hayat kurduktan sonra, muhakkak ki o kişi bir yerlerde seni bulacak canım.

Sizi cok iyi anliyorum dedigim gibi hic ummadiginiz bir anda cikacak karsiniza siz bile sasiracaksiniz o yuzden umudunuzu kaybetmeyin

Benimde çok ilginç beklentilerim vardır ilişki yaşayacağım insanla ilgili.Hemde ne yazık ki çok sığ bi şekilde ''Dış görünüş''ten ibaret.Resmen dış görünüşüne hayran olmadığım biri dünyaları ayaklarıma serse sevemiyorum.Israrla doğulu birini istemem dışında,yok düz kaşlı olsun,kara kaşlı kara gözlü olsun.Şu şekilde gömlek giysin bu şekilde otursun,o pantolona bu kemer seçimini yapsın falan yani.Çok uğraştım bunları aşmak için ama ne yazıkki beceremedim.Aynı yaştayız bu arada sizinle.Bu yüzden hayatıma iki kişi girdi.İlki gitti ikincisi hala duruyor.İyi denk geldi ikincisi onuda anlamadım nasıl denk geliyor diye.Hayır bide huyları pis çıkıyo buda Allahın bana dış görünüş mutlu etmez deme şekli heralde çözemedim.Çok sinir bozucu bi durum gerçekten.Kendisine değer veren el üstünde tutan kişilere aşık olan arkadaşlarıma özeniyorum bende.Biraz malmıyım neyim artık iyilikleri bilmemneleri gözümü boyamıyor.Yani demem o ki bende galiba üzülmeye mahkumum,ama sende daha gençsin.Genciz yani hala bi umut var diye düşünüyorum o yüzden

Ben de de su var mesela. Tüm kriterlerden birazcık olsun. Yani yakışıklı olmasa da olur öyle ahım şahim ama ses tonu ve bakış ve gülus bunlar bir erkekte varsa etkilenirim. Daha sonra cevrede saygın biri mi sözü dinlenir mi, bana nasıl değer veriyor mutlumuyuz gibi diğer durumlara bakarım bi . ama şuan tık yok

Aaaa ben sdşljfşsdfşsd Ruh ikizimi buldum Aslında bak gelmesini beklemekle olmuyo.Öyle birini gözüne kestiriceksin,ondan sonra bekarsa şayet üstü kapalı yürümeler tesadüfi (!) karşılaşmalar.Benim olayım bu yani.Yoksa işi şansa bırakırsak selam ben bahtsız bedevi yani

benim karşımada istediğim gibi hatta istediğimin azını karşılayan biri bile çıkmamıştı. 28 yaşına kadar bekledim artık benim evlenebileceğim kişi yok bu dünyada ben artık bekar kalıcam derken eşim karşıma çıktı . istediğim beklediğimin fazlasını verdi bana şükür . iyi ki diğerleriyle karşılaşmışım ki eşimin değerinin anlayıp onunla evlendim. seninde böle olucak sabır herşeyin başı bir yerlerde seni bekliyor doğru kişi sadece ne zaman karşına çıkıcak onu bilemiyorsun:)

Beklentilerinizi Sıfıra indirin.Karşınızdaki ile %100 uyumlu olmak zorunda değilsiniz.Benin genellemem Aynı karakterler birbirlerinden çabuk sıkılır, Zıt karakterler birbirini taşır. Karşınızdakini olduğu gibi tanımaya bakın. Süperman beklemeyin hiç bir zaman..

Doğru erkeği bekleyen kadın (temsili)

Eklentiler

• images.jpg
    2,5 KB · Görüntüleme: 46
Eskiden boyle dusunmezdim. Ama çoğu kişi boyle biseler anlatınca ben de inanmaya başladım artikin hayırlısı ne ise o olsun diyorum :)

Ama hic içim isinamiyor. Hic mi hic. Bunu napicaz..
Yalniz sonunda benim de halim boyle olacak

Ama hic içim isinamiyor. Hic mi hic. Bunu napicaz..
Yalniz sonunda benim de halim boyle olacak

Hızlı karar verip kesip atarsanız olmaz. İçim ısınmadı deyıp kaçmak ta doğru değil..Bu kıstas kişisine göre değişebiliyor. Zamanla tanımaya çalışırsanız daha uygun olur.20li yaşlardaki halimiz kalmadı malumunuz..Elektrik almak vermek bir kenara bırakmak lazım artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…