umutsuz vaka..

kurk mantolu madonna

Feinne meal ûsri yüsrâ...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2014
3.148
3.140
31
Merhaba sevgili KK üyeleri.. Yazıp yazmamak da cekindim biraz ama yazmaya karar kıldım. Daha önce de buna benzer bir konum var ve de hala ayni yerdeyim!

Bir insanın karşısına hic mi doğru düzgün biri çıkmaz ya? Ne eğitim statüsü, ne beklentiler ne de karakter, dış görünüş vs uyumda mi bulunmaz? Bundan önce bir erkek arkadaşım oldu. Kendisi bana hayatimin cehennem azaplarini tattirmisti sağolsun neyse geçti gitti.
Hicbir ortak yonumuz yoktu eğitim, hayata bakış açısı vs neyse geçti gitti.

Karşıma çıkan insanlara bakıyorum. Gerçekten beklentim doğrultusunda değil. Hic mi hic kimyamin uyustugu biri cikmadi. Dolayısıyla yalnızım. Dert oldu icime çok uzunca bir suredir. Çünkü bu tabuyu kiran bir insan çıkmadı karşıma. Ve ben boyle beklediğim insanin karşıma cikmamasindan, dolayısıyla yalniz kalmaktan korkuyorum... Yaşım 22. E cevremde de guzel örnekler var haliyle, insan imreniyor.

Simdi asil mesele su. Ben bu tabuyu nasıl yikarim hep boyle mi olucam. Karşıma hic beklediğim gibi biri cikmicak mi? Ben bu takintiyi nasıl asarim. Benim gibi hissedenler varsa onlar da paylassinlar mesela. Benim gibi olup, bu yollardan gecenler de paylasabilirler Çünkü dert oldu içime, çık isin içinden cikabilirsen.

soyle soyleyeyim
Evlenecegim insan soyle olacak boyle olsun dedigim seylerin tamda tersi nisanlim.. ama cok seviyorum
Daha benimle tanismak istediginde karsiydim olmaz dedim ve arkadaslar bir sekilde bir araya getirdi ve o ilk tanismamizda daha ondan okadar cok etkilendim ki ..

kisacasi sen simdi istedigin kadar kafanda kur hayalindeki hayat arkadasini canlandir.. o etkilesim kiminle olursa o olacak

O sizin kismetinizmis, inşallah çok mutlu olursunuz :)
bu arada paylasmak isterim

Allah tamam kulum der ve istedigini verir
Allah hayir kulum der ve daha iyisini verir
Allah bekle kulum der ve en iyisini verir

ve bunun gercektende boyle olduguna inaniyorum, goruyorum
Kesinlikle buna katılıyorum. Ama bazen olumsuz düşüncelerden kurtulamiyorum. Sanki geç kalmisim gibi hissediyorum cevreme bakınca. Üzerimde bir baskı mevcut.

Peki daha önce de boyle hissediyor muydunuz? Yeni olan birsey mi? Ben özellikle bu sene itibariyle bu hislere kapılmaya başladım, hep bir yalnızlık yalniz kalicam ben korkusu..
Daha önce de böyle hissediyordum ama son zamanlarda daha çok hissetmeye başladım..yalnız kalıcam korkusu bende de var..

canım yazdıkların tamda benim bi sene önce düşündüklerim şeyler bu kadar olur bende tam bi baş belası ilişkiyi öyle zor uğaraşarak bitirdim ve demek ki ben hiç aşık olmicam benim karşıma çıkmayacak böyle bi insan diyodum ki allah çok büyük şimdi nişanlıyım ve tamda ruh ikizim diyebilirim. çokta seviyorum iki arkadaş dost gibi de anlaşabiliyoruz. bu başıma 24 yaşımda geldi yani aşk tam 24 yaşımda kapımı çaldı 3 ay sonra düğünüm var umutsuz olma bende öyleydim hiç ummadığım anda karşıma çıktı.boşvermiştim artık ve bekar öleceğime inanmaya başlamıştım yani illa ki seninde bi eşin çıkacak karşına. hayırlısı olur inşallah.

Yaa senin adına çok çok sevindimmm çok mutlu olun siz insallahhh maşallah da diyelim
Boyle hikayeleri duymak beni daha da mutlu ediyor sen de klasik her zamanki gibi hic ummadigin bir an diyorsun iste ben bu takıntılı halimden kurtulamiyorum, su kafami bir rahatlatsam akışına birakabilsem ya.

Allah insanın karşısına önce kötüyü çıkarırmış ki, ardından gelecek olan iyinin kıymeti bilinsin diye. Daha çok gençsin, önün de çok güzel yıllar var ve bu yaşlara bir daha dönme şansın yok tatlım kıymetini bil. kısmetin de kim varsa o zaten çıkar karşına yeter ki hayırlı insan olsun, beklediğine değsin

çok tşk ederim canım benim. hiiççç kafana takma gerçekten çok klasik ama doğru düşünmeyi bıraktığın an karşına çıkıyo ve ne olduğunu bile anlamıyosun ve daha yolun başındasın kendin gibi birini bulursun inşallah

Guzel Mesajınız için çok tesekkur ederim gercekten ama gerçekten çok kotu şeyler yaşadım. İzleri mevcut ruhumda.. Etrafımda guzel örnekleri görüyorum maşallah diyorum, sonra acaba geç mi kalıyorum diyorum sonra sacmalama ya hayırlı zamanı bekle diyorum hep bir ikilem bunu nasıl asarim bilmiyorum

Amin canım :) artik bir sekil bu düşüncelerden uzaklastircam kendimi sanırım kapıyı açan kilit bu.

ahh tatlım ahh ben sana yaşadıklarımı anlatsam oturur şükür edersin yaşadıklarına ama şimdi geri dönüp bakınca iyi ki yaşamışım diyorum, çünkü kötüyü yaşamasaydım şu an eşimin kıymetini bilemezdim belki de. zaten insanı olgunlaştıran da yaşadığı acı tecrübeler değil mi ? Allah en hayırlısını nasip etsin sana ve bu günlerini sende gülerek anımsa İnşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…