umutsuz vaka..

Bekle karşına çıkacak efsanesine inanmıyorum ben. Çıkar ya da çıkmaz bunun garantisi yok. Ben kötüyü yaşadım en iyisiyle odullendirilecegim demek de teselliden başka bir şey değil. O zaman her kötü ilişki evlilik yasayanin sonrasında ödüllendirilmesi gerekiyordu. Kaldı ki hiçbirimiz mükemmel degiliz. Kafana göre sohbeti muhabbeti hoş, fiziksel cekim hissettiğin birini bulursan ne ala. Yoksa yalnızlığa devam. Hepsi şans. Olay bundan ibaret bence.

Yine de bu kadar realist olmasaydın iyiydi. Gerçekler tokat gibi. Ben de böyle düşünürüm hep. İnsanlarda bana ne kadar karamsarsın der

bence yaşın evlilik için küçük bile sayılır. 25 ten sonra düşünürsün. şimdiden panik yapmana, karamsar olmana hiç gerek yok.
beni hatırlarsın. ben 29 yaşındayım. ve hayatımda şimdiye kadar 1 kişi oldu. o da olmasaydı daha iyiydi. benim panik yapmamın sebebi belki de 30 a yaklaşmış olmamdır. ama sen gerçekten şimdiden takma bu konuları.
inşallah hepimiz kısmetlerimizi buluruz ama kötü olacaksa, hiç olmasın daha iyi zaten. kısmetten öteye köy yok.

Daha cok gencsiniz umutsuz olmayin bence hic ummadiginiz bir anda hayatinizin askinizi bulacaginiza inaniyorum cunku bende hic ummadigim bir anda buldum :)
Bilmiyorum ya. İyice mala bagladim sanki. Bazen bu kadar umutsuz olma diyorum tamam diyorum pozitif bak diyorum. Sonra birilerinin resimlerini görüyorum mutlu mesut sanki kendimde bir eksiklik var gibi hissediyorum. Sanki hata bende gibi. Tekrar ediyorum benim istediğim şey biri olması değil, o birinin doğru insan olması.

bence yaşın evlilik için küçük bile sayılır. 25 ten sonra düşünürsün. şimdiden panik yapmana, karamsar olmana hiç gerek yok.
beni hatırlarsın. ben 29 yaşındayım. ve hayatımda şimdiye kadar 1 kişi oldu. o da olmasaydı daha iyiydi. benim panik yapmamın sebebi belki de 30 a yaklaşmış olmamdır. ama sen gerçekten şimdiden takma bu konuları.
inşallah hepimiz kısmetlerimizi buluruz ama kötü olacaksa, hiç olmasın daha iyi zaten. kısmetten öteye köy yok.
Yani aslında evlilik için değil, farkındayım daha erken ama insanin suana kadar adam gibi biri karşısına çıkmayınca hep boyle mi olacak diye karamsarlığa düşüyor. O karamsarlık canımı sıkıyor.

22 yasindasin ve yalnız kalacam derdine mi dustun:110: ben 27 yaşındayım ve hala istediğim gibi biri çıkmadı karsima.. 5 yil once cikmisti ama nasip degilmis olmadi birakti gitti beni hemen de baskasiyla evlendi.. Bense hala 5 yildir yapayalnizim isteyen görüşme falan oldu ama o iç isinmayinca olmuyor bir turlu. Çok üzülüyorum bu halime.ailemin yanindayim çok şükür meslegim de var bir sikintim yok ama o kalp diğer yarısını bulamayınca çok mutsuz oluyor:KK43:
Aynen sıkıntı da orda ya çok erken başladım bu konuda canımı sıkmaya. Aslında akışına biraksam herşey süper olacak da iste..

Merhaba sevgili KK üyeleri.. Yazıp yazmamak da cekindim biraz ama yazmaya karar kıldım. Daha önce de buna benzer bir konum var ve de hala ayni yerdeyim!

Bir insanın karşısına hic mi doğru düzgün biri çıkmaz ya? Ne eğitim statüsü, ne beklentiler ne de karakter, dış görünüş vs uyumda mi bulunmaz? Bundan önce bir erkek arkadaşım oldu. Kendisi bana hayatimin cehennem azaplarini tattirmisti sağolsun neyse geçti gitti.
Hicbir ortak yonumuz yoktu eğitim, hayata bakış açısı vs neyse geçti gitti.

Karşıma çıkan insanlara bakıyorum. Gerçekten beklentim doğrultusunda değil. Hic mi hic kimyamin uyustugu biri cikmadi. Dolayısıyla yalnızım. Dert oldu icime çok uzunca bir suredir. Çünkü bu tabuyu kiran bir insan çıkmadı karşıma. Ve ben boyle beklediğim insanin karşıma cikmamasindan, dolayısıyla yalniz kalmaktan korkuyorum... Yaşım 22. E cevremde de guzel örnekler var haliyle, insan imreniyor.

Simdi asil mesele su. Ben bu tabuyu nasıl yikarim hep boyle mi olucam. Karşıma hic beklediğim gibi biri cikmicak mi? Ben bu takintiyi nasıl asarim. Benim gibi hissedenler varsa onlar da paylassinlar mesela. Benim gibi olup, bu yollardan gecenler de paylasabilirler :KK70: Çünkü dert oldu içime, çık isin içinden cikabilirsen.
neler duyuyorummm :KK57: :KK53:

Yazını okuyunca kendi halime çok benzettim ama senin yaşın 22 benim 30
Nişanlımdan ayrıldim ve dört yılımı verdiğim adam tam bir adi çıktı konularımı okursan orda var çok haklısın yazdıklarında yine şükret ki yaşın çok küçük inşallah iyi bir insan çıkar kariına seni çok mutlu eder

Yazını okuyunca kendi halime çok benzettim ama senin yaşın 22 benim 30
Nişanlımdan ayrıldim ve dört yılımı verdiğim adam tam bir adi çıktı konularımı okursan orda var çok haklısın yazdıklarında yine şükret ki yaşın çok küçük inşallah iyi bir insan çıkar kariına seni çok mutlu eder
Verilmiş sadakaniz varmış öyleyse çok geç olmadan onun yüzünü gormussunuz :) geç de olabilirdi.. İyi dilekleriniz için çokça amin inşallah sizi de hakedip, değer veren biri en yakin zamanda çıkar karşınıza :)

canım bende seninle aynı yaştayım ve şu zaman kadar benim de karşıma adam gibi biri çıkmadı . bu yaşlarda nebilim biraz daha erkeler havada oluyor sanırsam akılları yada benim karsıma çıkanlar öyle denk geliyor bir türlü istediğimin en azından bir kısmı olsun bir insanda o damı olmaz ben de aynı dertten muzdaribim yalnızlıkla yola devam etcez galiba :KK43:

canım bende seninle aynı yaştayım ve şu zaman kadar benim de karşıma adam gibi biri çıkmadı . bu yaşlarda nebilim biraz daha erkeler havada oluyor sanırsam akılları yada benim karsıma çıkanlar öyle denk geliyor bir türlü istediğimin en azından bir kısmı olsun bir insanda o damı olmaz ben de aynı dertten muzdaribim yalnızlıkla yola devam etcez galiba :KK43:
Ya aslında etrafımda cidden ağırbaşlı bir iki erkek var ama onlar bile yeri geliyor çocuk gibi görünüyor gozume :KK70: sanırım ya biz çok olgunuz etrafa gore ya da etraftakiler çocuk çocuksu hangisi bilemedim :KK70:

Ya aslında etrafımda cidden ağırbaşlı bir iki erkek var ama onlar bile yeri geliyor çocuk gibi görünüyor gozume :KK70: sanırım ya biz çok olgunuz etrafa gore ya da etraftakiler çocuk çocuksu hangisi bilemedim :KK70:
bence etraftakiler sallamıyor canım biz biraz fazla mı ciddiye alıyoruz nedir en azın dan benim açım dan öyle şu yaşa gelmişim yani olacaksa düzgün birileri olsun diyye düşünüyorum belkide ondan :KK53:

bence etraftakiler sallamıyor canım biz biraz fazla mı ciddiye alıyoruz nedir en azın dan benim açım dan öyle şu yaşa gelmişim yani olacaksa düzgün birileri olsun diyye düşünüyorum belkide ondan :KK53:
Aynen benim okulda gözlemlediğim de bu yönde. Sallamiyor insanlar takilcak insan arıyorlar. Ben de olacaksa adam gibi olsun yoksa hic olmasın modundayim. E bizim yasta böylesine ciddi düşünen erkek sayısı da azınlık. Kaldı ki asosyal bir bolumde okuyorum, %90 kız ağırlıklı tek tük erkek örneği var :KK53: velhasıl ben okuldan umidimi kestimmm :KK70:

X