- 14 Aralık 2007
- 5.323
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En iyi sen anlarsın sen bilirsin canım
dayanamıyorum ben artık güç falan kalmadı bende senağlama
Canım lütfen umudunu yitirme
Kendini de o şekilde yargılama
Bende anne adayıyım ve 2 ay oldu bir sonuç yok
Yine bir umutla bekliyorum ALLAH BÜYÜKTÜR..
biz ve bizim gibiler... yaşadıkça nefes aldıkça,annelik güdülerine sahip oldukça,bebek sevdamız bitmeyecek... kelimeler başka sölesede yüreğin hala o istekle yanıp tutuşacak..:a015:
............................................BU SEVDA BİTMEZ.........................................................
canım allah gönlüne göre versin
Sersoy hanım, kendine gelmen için yazıyorum bunları.Hayatta bebek sahibi olamamaktan daha ciddi sağlık sorunları olan insanlar var. Lütfen haline şükret.
Şükret ki, böbreklerin çalışıyor, her allahın günü diyalize girmek zorunda değilsin.Tuvaletini istediğin zaman kendin evindeki tuvalette rahatlıkla yapabiliyorsun.
Şüket ki, vucudumuzdaki en önemli organların başında gelen karaciğerin sağlam.Karnında 10 litre suyla dolaşmıyorsun ve onu her ay aldırmak zorunda değilsin.
Şükret ki, her istediğinde dışarı çıkabiliyor ve saatlerce yürüyebiliyor,tertemiz havayı sağlam ciğerlerine çekebiliyorsun. Yatağa bağımlı bir felç değilsin...
Şükret ki, devamlı gözünün önünde büyümeyen, derdini bile anlamadığın devamlı sana muhtaç olan spastik bir evladın yok...
Ya da kanser hastası olduğunu öğrenmedin...
Biraz senden daha kötü durumda olanarı gör ve allahına şükret...Tevekkel ol.
Bebek sahibi olamamakda çok yıpratıcı birşey ama ben ne zaman isyan etsem bu saydıklarım henüz başıma gelmedi diye Allahıma binlerce kez teşekkür ederim.
Oğlun seni bir gün mutlaka bulacaktır bu umudunu hiç kaybetme...
Sersoy hanım, kendine gelmen için yazıyorum bunları.Hayatta bebek sahibi olamamaktan daha ciddi sağlık sorunları olan insanlar var. Lütfen haline şükret.
Şükret ki, böbreklerin çalışıyor, her allahın günü diyalize girmek zorunda değilsin.Tuvaletini istediğin zaman kendin evindeki tuvalette rahatlıkla yapabiliyorsun.
Şüket ki, vucudumuzdaki en önemli organların başında gelen karaciğerin sağlam.Karnında 10 litre suyla dolaşmıyorsun ve onu her ay aldırmak zorunda değilsin.
Şükret ki, her istediğinde dışarı çıkabiliyor ve saatlerce yürüyebiliyor,tertemiz havayı sağlam ciğerlerine çekebiliyorsun. Yatağa bağımlı bir felç değilsin...
Şükret ki, devamlı gözünün önünde büyümeyen, derdini bile anlamadığın devamlı sana muhtaç olan spastik bir evladın yok...
Ya da kanser hastası olduğunu öğrenmedin...
Biraz senden daha kötü durumda olanarı gör ve allahına şükret...Tevekkel ol.
Bebek sahibi olamamakda çok yıpratıcı birşey ama ben ne zaman isyan etsem bu saydıklarım henüz başıma gelmedi diye Allahıma binlerce kez teşekkür ederim.
Oğlun seni bir gün mutlaka bulacaktır bu umudunu hiç kaybetme...
KIZLAR YAAAsenağlama BEN ÇOK ÜZGÜNÜM DİYECEK KELİMEM YOK.. BENDE ANNE OLMAK İSTİYORUM.. BU AY BAŞLADIK DİYEBİLİRİM.. ÖYLE KORKUYORUM Kİ YA OLAMAZSAM DİE KENDİMİ SİZİN YERİNİZE KOYUYORUM DÜŞÜNÜYORUM... AĞLAMK GELİYOR İÇİMDEN.... ANLATAMIYORUM... ALLAHIM NE OLUR RABBİM DUY SESİSİMİZİ... BİZİM SENDEN BAŞKA GİDECEK KAPIMIZ, YALVARACAK KİMSEMİZ... BİZE ACIYANIMIZ YOK... YARDIM ET DUALARIMIZI KABUL BUYUR.. KUCAKLARIMIZI BOŞ BIRAKMA HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET RABBİM..... AMİN..........senağlama
KIZLAR YAAAsenağlama BEN ÇOK ÜZGÜNÜM DİYECEK KELİMEM YOK.. BENDE ANNE OLMAK İSTİYORUM.. BU AY BAŞLADIK DİYEBİLİRİM.. ÖYLE KORKUYORUM Kİ YA OLAMAZSAM DİE KENDİMİ SİZİN YERİNİZE KOYUYORUM DÜŞÜNÜYORUM... AĞLAMK GELİYOR İÇİMDEN.... ANLATAMIYORUM... ALLAHIM NE OLUR RABBİM DUY SESİSİMİZİ... BİZİM SENDEN BAŞKA GİDECEK KAPIMIZ, YALVARACAK KİMSEMİZ... BİZE ACIYANIMIZ YOK... YARDIM ET DUALARIMIZI KABUL BUYUR.. KUCAKLARIMIZI BOŞ BIRAKMA HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET RABBİM..... AMİN..........senağlama
arkadaslar inanın bugun inanılmaz derece moralim bozuktu.birde bunları okuyunca gözyaslarıma hakim olamadım.senağlama
umudumu yitirmedim ama 2 senedir ugrasmaktan artık üzerime bir yorgunluk çöktü.en samimi arkadasım da bebek yapmaya karar verdi ve eminim ki o benden önce çocugunu kucagına alacak.
eltim bebek yapmaya karar verdiği ilk ay hamile kaldı.yakında dogum yapacak.
asla kıskançlık değil benimki .kimsenin benim durumumda olmasını istemem.ama çocugu olanlara baktıkça imrenmekten kendimi alamıyorum.eşim de ben de artık hayattan zevk alamaz olduk.o da hergün çocuk isteğini dile getiriyor.olmayan çocugumuz üzerinden hayaller kuruyor.ona belli etmiyorum daha çok üzülmesin diye ama hergün biraz daha çok yaralanıyorum.:a015:
Arkadaşlar, buraya yazacaklarıma kendim bile hayret ediyorum.
BEN hep UMUT lafı eden BEN, kiminizin deyimiyle DİBE VURDUM.
Çok düşündüm yazsammı yazmasam mı diye.. galiba anlatmak iyi olacak, galiba sarsılmaya yada iyi bir tokatla kendime gelmeye ihtiyacım var çünkü kendime hakim olamadan yaklaşık 1 saattir ağlıyorum.
Bazılarınız bilir tedavi aşamasındayken düşük yapmıştım ve bu ay için hiç bir umudum yoktu. 3 gün önce bir rüya gördüm. Rüyamda bir kızım vardı onu alıp çok sevdiğim çok eski bir dostumu ziyarete gitmişim. birde görüyorum ki onunda bir kız bebeği olmuş, üstelik ikide diş çıkarmış.........
bu rüyamda gördüğüm kişi 12 yıl önce oğluma hamile kaldığımda bana ilk gebelik testini yapan ve öğrenmemi sağlayan dostum... 6 yıl önce eşiyle boşandı sebebiyse çocuklarının olmamasıydı. 3 ay önce yeniden mutlu bir evlilik yaptı.
az öncede ondan hamile olduğu haberini aldım.
İsyan etmek istemiyorum....
Kendimden utanıyorum, yeterince paylaşamadım sevinemedim nutkum tutuldu...
Sabır ne zamana kadar..? Ben hep hamile haberi aldığımda sevinen BEN.... kolum kanadım kırılmış gibi oldum...
Deli gibi ağlıyorum... rabbim bu sınav bitsin artık... çok yoruldum
arkadaslar inanın bugun inanılmaz derece moralim bozuktu.birde bunları okuyunca gözyaslarıma hakim olamadım.senağlama
umudumu yitirmedim ama 2 senedir ugrasmaktan artık üzerime bir yorgunluk çöktü.en samimi arkadasım da bebek yapmaya karar verdi ve eminim ki o benden önce çocugunu kucagına alacak.
eltim bebek yapmaya karar verdiği ilk ay hamile kaldı.yakında dogum yapacak.
asla kıskançlık değil benimki .kimsenin benim durumumda olmasını istemem.ama çocugu olanlara baktıkça imrenmekten kendimi alamıyorum.eşim de ben de artık hayattan zevk alamaz olduk.o da hergün çocuk isteğini dile getiriyor.olmayan çocugumuz üzerinden hayaller kuruyor.ona belli etmiyorum daha çok üzülmesin diye ama hergün biraz daha çok yaralanıyorum.:a015:
üzülme lütfennnnnn olcak inş.
Canlarım hepinize çok teşekkür ederim
Daha önce bir kaç kere bahsetmiştim bir anı kutusu yapıyordum doğmamış bebişime, ona dair ufak tefek şeyleri saklıyacağım ona onu ne çok beklediğimi ne çok istediğimi anlatan hatıralar koyacaktım içine... bir günlükle başlamıştım bile bide sarı patikler...
az önce o kutuyu kaldırdım arkadaşlar... patikleri hamile olan üst komşuma verdim, defterde önümde duruyor şu anda.
"Yeni bir hayat" diye başamışım söze ne tuaf. Büyük umutların yıkımlarıda büyük oluyor sanırım. Hayatımdan çıkartıyorum artık bebek olayını (zaten hayatımda değilmiş hiç... senağlama )