Gerçekten tebrik ederim hayran kaldım azminize! Geçen yıl bende böyle yapmıştım ama sonuca ulaşamayınca saldım açıkçası, hala gluten dikkat ediyorum ayda yılda bir yiyorum ama çayımı kahvemi içiyorum kendimi o kadar kasmak istemiyorum bana iyi gelmiyor psikolojik açıdan zorlanıyorum. Tatlıyı ayda yılda bir canım çekerse yerim paketli gıda yemem eve de almam herşeyi kendim yapmaya çalışıyorum! Vitaminleri bile bıraktım tv de gördüm hep sahteleri yakalanmış aldığım gerçek mi sahtesi mi inan artık güvenemiyorum
Kac folikul gorunuyor sizde ben de 4 ama pek iyi durumd adegillermis sanirim birtanesi iyi gorunuyor.E 2 m cok dusuk cikiyor ona moralim bozuluyor bir tek. E2 ne kadar onemli bilmiyorum .sizin kac degerleriniz ? Hayit hapini bana dr.da verdi ama prolaktin yukseltebliyormus diye okudum baslamadim bu ay aslan pencesinden gidip degerlerime tekrar baktricam her ay takip etmek istyorum . Kullandiklarim yaryormu diye.Glutatyon reduced yani azaltlms form olmasi lazm vucutda yaramasi icin ben nature s supreme marka aldim .Bir de damardan verilen var o cok dhaa etkili tabi. Bir de seed cycling diye birsey yapiyorlar yurt disnda ona baslasm. İlk 14 gun 1er yemek kasgi keten tohumu + ic cig kabak cekirdegi ogutup yiyorum,15. Ve 30. Gunler arasi sa cig cekirdek+ susam yiyecegim gerekli hormonlari takviye ediyorlarmis bakalimMerhaba bende sizdenim. Değerlerim ya yerlerde yada göklerde. Glutatyonu bende haftaya kendime uygulucam. Prp kadar etkisi olacağını düşünüyorum. Düzenli ve vücudu yormadan birşeyler yapmaya başladım.
Sabahları arı sütü (saf) bal polen + hayıt suyu
Yemeklerden 2 saat sonra testere dişli aslan pençesi. Hergun yumurta ve avokado mutlaka yiyorum.
Kahveyi bıraktım sadece türk kahvesi.
badem incir hurma atıştırmalik olarak yiyorum.. Yürüyüş. Uterus ve yumurtalık masajı da ekledim. Ovulasyon takibi yapıyorum bu arada 22. Gün-de ovulasyonu gördüm.
Sebze ve protein ağırlıklı besleniyorum. Testleri yenilemek istemiyorum henüz daha etki etmemiştir diye. Ama etki ettiğini vücudumda gözlemliyorum. Bakalım beklemedeyim reglinin 2. Günü gel dedi doktorum fakat 22.gün ovulasyon gördüğüm için değerlendirdim inşallah tutar. (Regliye 4 gün kala ovulasyon +) hepimizin hakkında hayırlısı olsun şimdiden.