Umutsuz Ev Kadınları Fox Tv

Maşallah baya adrenalin dolu ama zannetmiyorum bu kadar sadık kalıncağını baya saptırcak gibiler bakalım neler olcak. peki yaseminin kızına noluyo

bu konu da çok karışık ama mümkün olduğunda anlatacağım spoıler şimdi hani bu sarı süslü kadın var ya yasemin evini yakmıştı işte o kadın ölünce evi başka birine kiralıyorlar.kiraladıkları kişilerde kaçaklar.ama adam eski polislerden kadın ise bombacı ve bi oğlu var.yani terörist kadın.bu kadının kocası ile yaseminin kızı beraber olacak ama onun yanı sıra yaseminden hoşlanan bir genç var ve bu genç alkolik bir anne elinde büyümüş babası kaçmış gitmiş katil bir genç mahalle de musallat yani ve bu ikizler in en yakın arkadaşı sümüklü bi tip.

bu genç yasemin sinanla evlenince tekrardan tekrardan diyorum çünkü sinanla yaseminin bir oğlu olcak.bunlar ileride boşanıcaklar ve yine evlencekler.boşandıkları dönem yaseminin arkadaşlarından bir iiel beraber olcak.bu kadın da takıntılı olcak bu kadını eşi de polis ve eşinden şiddet görmüş.

neyse bu kadın nikahı basıcak evlenmesin diye bi yere kapicak ama yasemin kurtulacak nikah kıyılacak.akşamında ise yaseminin kızı çöp atarken bu genç arkadan gırtlağına yapışıcak.öldü zannedicek ve kaçıcak aslında asıl hedef kızı değil yasemin.çünkü bu genç yasemine aşık olcak ve öldürmeye çalışıcak.

ve bu delikanlı elif in bi ikizleri daha olacak fakat bi sebeplerden dolayı ( o da ayrı bir bölüm uzun hikaye )ikizlerden biri ölecek alacaklar ve diğer ikizi karnında kalacak.elifi öldürmeye çalışacak bu genç.çünkü annesini öldürdüğünün farkına varacak ve mecbur kalacak ama elif in suyu gelcek bu genç doğurtucak.polise teslim olması için ikna edecek.

karışık olduysa kusura bakamyın.takıldığıınz bir yer olursa muhakka cvplarım.ben bu gizleme işini çok seviyorum :):)

[video=youtube;zEM73Ka2PVw]http://www.youtube.com/watch?v=zEM73Ka2PVw&feature=player_embedded[/video]

melitta valla sen milleti şok ediceksin.ben de spoiler veriyorum ara sıra da yavaş yavaş alıştıra alıştıra.bu dizi 8 sezon sürdü.türk versiyonunda daha ilk sezon bitti.2.sezona yeni geçiliyor.sen 8.sezonu bile anlatmışsındur bakalım kııız oralara varıncaya kadar neler oluyor ...

valla nermin hiç bilmediğiniz bir kişiliğe sahip olacak ilerleyen sezonlarda koca aldatmalar falan...Belki bizim türk uyarlamasında böyle olmaz çünkü çocuğu gaydi orjinalinde burda saygısız ve kızlara takılan bir tip bildiğim kadarıyla?

haklısın adiyeff :) bazı bölümler hep birbirine bağlı ya o yüzden özet yapınca en önemli ve vurgulu bölümler ortaya çıkıyor.
doğru söylüyorsun ama farkettiysen türk versiyonu da hep bölümleri karışık olmuş.

mesela atıyorum 5. bölümü 2. bölüme uyarlamışlar.aradaki birkaç bölüm yok olmuş.3.bölümü de 7. bölüme uyarlamışlar.karman çorman olmuş. e haklı olarak halkımızın arada kaldıramayacağı şeylerde var.
mesela nermin in oğlu nun gay olması gibi.evlilik dışı çocuk ve ilişkiler in olması gibi.

benim en çok merak ettiğim spoıler nermin yemek kitabı çıkarıp ün kazanıcak ya ondan sonraki gelişmeler de nasıl uyarlamışlar.birde elif in diğer ikizlerini nasıl kaybettiğini nasıl yapıcaklar.sonuçta yaseminin ilk eşi ile nermin bi ilişki yaşıyorlar küçük uçakla evlenme teklifi yaparken zeliş in kızını kurtarırken birini kaybedicek.

daha merak ettiğim birçok önemli bölümler var.inşallah aslına sadık kalırlar bazı bölümlerde.

arkadaşlar ben yapamadım bu spoiler nedir nasıl okunuyor? bilgi verir misiniz bir zahmet...

yazılar beyaz olduğu için okunmuyor gelecek bölümlerin tüyoları var spoilerden sonra tıkla ve seçili olarak devam et okursun..

spoilerden sonra nereye tıklıcam canım spoilerin üstüne tıklıyorum mesela yemek yazana yemek tarifleri sayfası falan çıkıyo... beceremedim maalesef.. biraz daha açabilir misin?

spoilerden sonra nereye tıklıcam canım spoilerin üstüne tıklıyorum mesela yemek yazana yemek tarifleri sayfası falan çıkıyo... beceremedim maalesef.. biraz daha açabilir misin?

canım benim yaaa :):):) benimde bilmediğim ilk günler aklıma geldi çok duygulandım ama sağolsun bana azrasılam gizlemesini de öğretti.artık gizleyebiliyorum.çok eğlenceli :):):)

spoıler yazısından sonrasını mosenin sol tuşu ile çektir bütün gizli yazıları görebilirsin.

canım yapabildim.. arkadaşa biraz daha açar mısın yazdıktan sonra denedim oldu... aman başlasın bir an önce dizimiz yaaa özledik valla :)

Kanal D’nin geçtiğimiz sezona damgasını vuran sevilen dizisi “Umutsuz Ev Kadınları”nın oyuncu kadrosuna yeni sezonda Tanem Sivar da katıldı.Sivar dizide, “Sibel” karakterini canlandıracak.

Dizinin sürprizlerle dolu 2. sezon bölümlerinde rol alacak olan Tanem Sivar’ın canlandırdığı “Sibel” karakteri, Ceyda Düvenci’nin canlandırdığı Elif’in baş belası olacak. Ömer'den yıllar önce bir çocuk dünyaya getiren ve bu durumu saklayan Sibel, İstanbul’a gelip, Elif ve ailesinin kabusu olacak.

Başrollerini Bennu Yıldırımlar, Ceyda Düvenci, Evrim Solmaz, Özge Özder ve Songül Öden’in paylaştıkları “Umutsuz Ev Kadınları”nın yeni sezon bölümleri, yine pazar akşamları izleyici ile buluşacak.

[video=youtube;ntxlw90UFpk]http://www.youtube.com/watch?v=ntxlw90UFpk&feature=player_embedded[/video]

Bende dun cikacak diye biliyordum.
Bugun internetten reklamsiz izlerim diye umut ettim ama bulamadim.
Demekki yayinlanmamis daha. Ne uyuz ya.
Sezona neden bu kadar gec basladilar anlamadim.

Bende dun cikacak diye biliyordum.
Bugun internetten reklamsiz izlerim diye umut ettim ama bulamadim.
Demekki yayinlanmamis daha. Ne uyuz ya.
Sezona neden bu kadar gec basladilar anlamadim.

aynen cnm ya sınrı ettıler zaten
ızlıyomusun bılmıyorumam aben bıleme esım bılır dıye bıyarısma var cumartesı pazar gunlerı oluyo eskıden haftanın her gunu olurdu yenı aldılar onu hafta sonuna e ozaman umutsuzları hangı zamana alcaklar ya yarısmayı sona atıcaklar ya umutsuzları ya da baska bı gun olucak
ben netten baktıgımda hatta bı yerde 16 eylul bı yerde9 eylul yazıyodu kafam karısıtı acıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…